37

Анонимен

преди 2 години

До проф. Чуков: ти разбираш ли какви глупости говориш? -- "Турция никога не е искала да смесва българските мюсюлмани с идващите бежанци. По отношение на Балканите Турция има стратегически планове за бъдещето, които следва." Плановете на турция ги знаем много добре и трябва да си работим по нашите планове за бъдещето, защото те са различни. Професорчето работи за плановете на турция. Това е предател, и при това го водят "експерт" по националната ни сигурност.

36

д-р Иванов

преди 2 години

Българският ген е жилав. По скоро българите ще претопят афганите , ако имат силата да живеят между българи. След като над 500 години българската жила не е пресъхнала не се надявайте на чудеса.

35

Ali

преди 2 години

До Левски Родината име еднаква.

34

Левски

преди 2 години

Двеста хиляди афганистанци са достатъчни за облагородяването на дивите българи.

33

До

преди 2 години

Коментар 34,пратете ги в Банкя,в жилището на Боко,там ги приема на негова издръжка,там е хотел, евро кюлче гол пищак, ама не стреляяя.

32

и по света

преди 2 години

Например : Русия ги предоставя / бежанците от Иран и Афганистан / , на границата на Литва , демек износ импорт , за ЕС .

31

Фактите !

преди 2 години

За сведение , имаме вече бежанци в центъра на столицата София , на ул. Пиротска , и без натиск от вън !Как са дошли до центъра на СТОЛИЦАТА , никой нищо не е видял ,... такава ни е дРъжаватЪ !

30

Гювеч

преди 2 години

Този гювеч го забърка Боко, като ходи преди изборите в Турция,да прави мръсни работи на български народ.аз да не съм добре и на тях да им е зле.този не трябва да помирисва държава,а пръст.работи против народа си.

29

Анонимен

преди 2 години

До #30 Ще се сещам за крадецът тиквун , всеки път , когато видя затворник, защо и той не е там? В БГ няма да има никога осъден бивш премиер, защото всички са на веригата. Затова и сме последни по начин на живот в Европа.

28

Анонимен

преди 2 години

До Канада, тоя вашият младок, яко ви е затегнал каиша, няма мърдане, и после ми разправяй, че живееш демократично. Разбра ли сега политическият замисъл на него- предсрочни избори, и до когато има преднина, пак него да изберат. И там сте под диктатура, ама не го усещате още.

27

Анонимен

преди 2 години

Казвах ви че ще се сетите за Борисов. Той се справяше с мигрантите, както и с други неща. Като пандемия, връзки в ЕС и т.н. Новите мераклии досега нищо не показват, като пате в калчища са. Нонсенс!

26

Анонимен

преди 2 години

Време е клиниките за трансплантация на органи да заработят и да се правят пари.

25

Анонимен

преди 2 години

До канада...има един с деветнадесет имота! знаеш ли колко много може да събере там?

24

Анонимен

преди 2 години

ами като ви окажат натиск, просто приемате бежанци, убеждавате ги, че в държавите които са оказали натиска се живее много по добре и ги пускате към тях на принципа на свободната воля!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Професорче, я кажи как ще ги проучване тези афгани, че нещо ми е трудно да се досетя? Ще им искаме си-ви ли, или ще правим запитване до тяхното посолство? И ти си една мижитурка на държавна хранилка, ами що ядеш народни пари?

22

Анонимен

преди 2 години

Нито талибани искаме, нито прехваленото ЕС! Хайде всяка жаба в гола си, без притискане!

21

канада

преди 2 години

Много интересно къде ще ги натъпчете тези "бежанци" в българската територия ? В кърджалито ? Или в равното софийско поле ? Или във филибето ?

20

анонимен

преди 2 години

До Христо Христов - и като дойдат тук, както възторжено ги каниш, най-напред теб ще опънат денонощно и ще ти се спука гьонът да им слугуваш на мъже, жени, десетките им дечурлига и ще спреш, когато ти се отели волът! А ако имаш млади и хубави дъщери, моментално ще бъдат прибрани от богатите и на тях ще им се спука гьонът от друго!

19

Анонимен

преди 2 години

Като чуя някой да ми реве в коментарите по такива сайтове, че "едно време преди 89-та, през комунизма" било "добре" и било "много яко", започвам да си правя същата аналогия както все едно в Афганистан някви хора да казват "Ама то едно време по времето на талибаните когато ни управляваха, бяхме много добре, имаше ред!". Същото е! И в България е пълно с български олицетворения на талибани, религията им християнска, идеалите им и манталитета им обаче същият като на истинските афгански талибани.

18

Анонимен

преди 2 години

До #18, Ей,*** герберски, какво потупване ще получи Радев, като оня плъх Бацето е подписал отдавна, че трябва да построи лагери за бежанци, и да приеме такива. Нали наглецът Валери, построи ограда, опсаа, имитация на ограда, и откраднаха с тиквата милиони Евросъюза даде 95 милиона евро за построяване на лагери и ограда,къде са парите , като няма нито ограда, нито лагери?