24

Анонимен

преди 2 години

А първата вълна ,какъв удар ще направи. Всеки търси най страшната сага.На 100 град. и вируса стана всеобхватен.А при минус10 ще ни натъркаля всички.Някой натиска палец надолу,щото няма мозък ,как да се излезе от порутения фейк.В Афганистан, няма ковид. Значи никъде няма,няма,няма!!!

23

Анонимен

преди 2 години

адв. д-р или д-р адв. Стойчо ще съди всички, които говорят за несправяне с кризата.

22

Анонимен

преди 2 години

до 7 - "само че малко по-леко го карат" - Точно това "малко по-леко" намалява натовареността на здравната система. Като включим че повечето проучвания в САЩ и др. страни, показват че хоспитализираните с делта са предимно такива без ваксини, и за които не се знае дали са го изкарали. Може спокойно да се говори, че вълната няма да претовари системата. Въпроса е обаче, че маските ще трябва да се носят и да се спазва хигиена, защото има значение и с какво количество се заразяваш.

21

Анонимен

преди 2 години

Ще е тежък заради ганите антиваксъри

20

Анонимен

преди 2 години

Е тоя вече прекалява. Ренген за ковид болни. Какви са тези глупости. Миналата година на празни отделения искаха по 300лв на лефло за да вземат човек в болницата. Търгаши долни.Трябва да им се сложи такава компютърна система, че да не могат лекатите да пръднат без да се отбележи това. Време е да спрат да богатеят чрез измислената пандемия!

19

Клоунски Свят

преди 2 години

Който е сценариста на това шоу заслужава адмираций...Д-р БАЦИЛОВА, Д-Р МИНДИЛОВ, Д-Р ТРОМБ ....

18

Анонимен

преди 2 години

За съжаление *** пак ще се имунизира естествено, ама нали си пликомозъчен и после болниците пълни, гробарите не могат да смогнат на работа, места нема у фризерите за чувалджиите, парцелите не стигат у парка. Черен антиваксърски свят.

17

…….

преди 2 години

Ваксината няма значение при Делта. В този случай е по- добре преболедувал. Масово ваксинирани, които познавам го хванаха, преболедувалите по- рядко. И само за справка - за следващата мутация ваксините ще са абсолютно безсилни, информация от професор вирусолог. Масовата ваксинация провокира нови мутации на вируса. Локдауните само го разтягат във времето. За това Испанския грип е бил три години, а това чудо ще го влачиме 10. Сами си го причиняваме.

16

Анонимен

преди 2 години

"и още към 15-20% дето са го преболедували легално или скрито" -- Понеже виждам това число често, някакво проучване ли е имало? Не се заяждам, просто ми е интересно, че не спряха да повтарят колко заразен е вируса и колко безотговорни сме ние, пък за 18 месеца само толкова? Че грипните вълни в миналото за месец си минаваха през 5-10% от населението.

15

Анонимен

преди 2 години

така е - тука сме като аборигени от Африка - ще ни удари много ЯКО , ама многО яКО, тиквен народ това е

14

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинират хронично болните, възрастните, не да се принуждават и заплашват здрави хора да се ваксинират с препарат с времено разрешение, от който могат да получат увреждания на сърце, бъбреци или парализа.

13

Анонимен

преди 2 години

До 15 - така ли гледаш, ама да не гледаш на пръста си какво си извадил от нослето? Че доста измишльотини си написал, като всеки друг психично увреден ковиваксър.

12

Анонимен

преди 2 години

Като гледам броя в болниците, интензивните и смъртността как скача и сравня с ваксинираните държави, ваксинираните пациенти изобщо не стигат до болница. Но в България нали са страхливи от ваксини , ще ви покоси много яко.

11

Анонимен

преди 2 години

Не спряхте да ни набивате в главите тия вълни, народа ще се натръшка от внушението само. Разбрахме вече ваксини трябват. Изсипете я тая ваксина в ракията и до неделя България ще е напълно ваксинирана

10

Анонимен

преди 2 години

Каква градация на изказа, освен вълни ще има и удари. Виж ти, докторите вместо да лекуват, плашат, а Хелоуин е далеч.

9

Анонимен

преди 2 години

доктор Миндилов -името говори за човека

8

ПРИЗИВ

преди 2 години

Да предпазим децата от хрема чрез препарат предизвикващ сърдечни заболявания

7

Анонимен

преди 2 години

Мм д ааа ! Първия удар е вече факт при разните му измислени платени ковод доктори и ковид вирусолози, математици, биолози

6

Нане

преди 2 години

След 30 годишно тровене с какво ли не...)) тоя вирОс нема шанс да ни събори...

5

до номер 1

преди 2 години

Тия кръчмарски сметки ги забрави с Делта варианта - той коси и прболедували и ваксинирани само че малко по-леко го карат - поне по-голямата част. Тази вълна наистина ще е най-тежката и много от нас ще са болни, а смъртността ще задмине предишия ни рекорд.