61

Въпросче

преди 2 години

Работодателят събира информация кои служители са ваксинирани и кои не. Това законно ли е?

60

100 %

преди 2 години

съм сигурен, че от "работодателите" повечето са неваксинирани. Да видя паспорта на шефа, после ще мисля.

59

до 64

преди 2 години

Пишман и неук работодател си. Какво значи "полагащите им се обезщетения"? Дават те на съд. Тези дела са безплатни и се печелят от работниците почти на 100 %. После съдът ГИ ВЪЗСТАНОВЯВА НА РАБОТА! Парите не играят винаги.

58

до 67

преди 2 години

Посети джипито си спешно. Не си добре.

57

т

преди 2 години

Те работодателите какви пък заплати дават, че чак пък ще ми поставя условия да се ваксинирам.Много ще фалират като им напуснат кадърните неваксинирани и останат ваксинираните *** тогава ще усетят дебелия.Ще се молят на неваксинираните ама ще е късно.Много бизнесмени имат големи кредити и като ги натиснат банките друга песен ще запеят.Сега се правят на отворени.

56

Анонимен

преди 2 години

Цялото ми семейство е ваксинирано дори преди години ваксинирахме дъщеря ни против рак на шийката на матката и за сега всички се чувстваме много добре и преди всичко спокойни ще има ли ограничения или не това не ни касае.И още нещо ако има и трета ваксина пак ще се ваксиниране.

55

Работодател

преди 2 години

Аз пък ще изгоня ваксинираните, за да не разнасят вирусни мутации в моята фирма. Който се ваксинира, да не влиза повече.

54

Адвокат

преди 2 години

По отношение на Изпълнителна агенция по лекарствата - на сайта им се намира кратката характеристика на ваксините, в която е ясно казано, че употребата е разрешена под условие и се събират клинични данни. Тук явно има много ***, които целят да ви наплашат - никой няма да изгони 85% персонал, хора, не се поддавайте на натиск.

53

Анонимен

преди 2 години

Ако съм работодател ще освободя всички неваксинирани под някаква причина като си и платя обезщетенията който и се полагат.Много по скъпо ще ми излезе да започнат да боледуват те и семейство и ,и спирането на работния процес .

52

Адвокат

преди 2 години

До анонимен 51: Ваксината е в клинични изпитвания до 2024 година - ето ти доклада точно на Европейската медицинска агенция, която цитираш: пишеш в гугле "cominraty public report" и излиза целият документ. FDA са американска агенция и становището им не ни касае.

51

Анонимен

преди 2 години

Като не искате да се ваксинирате ще стоите цял ден с маски като кучета с намордници. Като не ви изнася хващате пътя. В А1 неваксинираните стоят с маска в офиса.

50

ъъъ

преди 2 години

Нито един служител не може да бъде освободен по взаимно съгласие, ако не желае, и това не бива да се допуска. Уволнението по много причини е за предпочитане.

49

До Работодател

преди 2 години

Един разумен човек във форума!Всеки служител може да бъде освободен по взаимно съгласие, а ако не желае, винаги може да се намери повод да бъде уволнен.

48

Круппе

преди 2 години

До работодател: Интелекта на антиваксърите не те интересува. А нас ни интересува твоят. Много се съмняваме, че има чиста фирма. И да си работодател на две баби, дето ти берат пипера, не е много сложно. За повече нямаш интелект.

47

Хахаха

преди 2 години

Помощ, мен работодателят ме принуждава да работя. Къде да се оплача? Аз съм човек със свободна воля. А този май не е чувал за вътрешни правила. Ако работодателят ги промени и наложи всички да са ваксинирани, имаш две опции, ваксина и продължаваш да работиш или напускаш по собствено желание. Освен това, в България има голям проблем с фалшивите болнични и болничните като цяло. Трябва да се приеме закон за дисциплината уволнение при повече от 10 дни болнични в годината за служители без малки деца.

46

ф

преди 2 години

До т.нар. работодателПо-полека.

45

Анонимен

преди 2 години

Работодателят не е собственик на работника. Разминаване от няколко обществени строя. Същият дали осигурява добри условия за работа? А здравния статус е личен и неприкосновен, включително и ваксинирането. Тази ваксини са неодобрени окончателно като безопасни и са за спешни случаи за защита на хронично болни, възрастни и хора с компрометирана имунна система. Останалите няма защо да рискуват с усложнения и смърт дори. Никой работодател няма право да изисква това.

44

Анонимен

преди 2 години

Още малко ще ни задължат да се ваксинираме и против рак на маточната шийка. NO PASSARAN!

43

Анонимен

преди 2 години

До Работодател .Ако наистина си някакъв "работодател" с такова мислене и отношение към хората ,не бих работил за теб и ден .

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 - разпространителите на ковид 19 трябва да бъдат ограничавани от социален живот .Така казано ,важи за всички хора ,ваксинирани ,не ваксинирани .Значи ограничаваме всички от социален живот .