21

до 28

преди 2 години

Баба ми е яла говеждо от *** пасли на воля, а не такива затворени в мръсотия и хранени с царевица и соя. Яла е яйца от свободно отглеждани кокошки. Яла е зеленчуци без изкуствена тор и пестициди. Аз си купувам същото. Ти си яж *** от големите хранителни вериги.

20

Анонимен

преди 2 години

До до 22 Баба ти едно време само блек ангъс е яла, да те е-ба в бо-клука! Много ви порасна работата, станахте голямата работа, малки др-сливи ла-йнца!!!!!

19

У

преди 2 години

Като искате промяна, бойкотирайте ментаците, обаче всички искат още и още и на по-ниска цена и даже големите производители взеха да правят нискокачествени стоки. В основата на всичко е човешката алчност и лакомия. Като бяхме малки имаше едни кръгли метални кофи за сметта и пред нас я вдигаха веднъж седмично. Сега всеки ден изхвърляме чувал с подобен обем-основно опаковки. Постоянно има изхвърлени мебели, ТВ, врати, дрехи-всичко е за къса и бърза употреба, защо да го правят скъпо и здраво?

18

до 22

преди 2 години

Храната за масите не е качествена. В София хубав блек ангъс, хранен както трябва е 40 лв за килограм. Лидл, НЕТТО, алди, ако на това там казваш хубава храна, то ти си нямаш идея от хубава храна.

17

Анонимен

преди 2 години

До 22"... храната е ...от българия и по качествена." - хайде да не обобщаваме?!

16

Анонимен

преди 2 години

А какъв е процентът в германия?

15

Асан

преди 2 години

Отговарят на китайското БДС магазин за 1 лев цени народни :)))

14

До 21

преди 2 години

Незавиждай на човека от Германия и аз съм там и найстина храната е по евтина от българия и по качествена.

13

до 17

преди 2 години

Хубавата храна била евтина... евтини са *** за масата, хубавата храна навсякъде е по- скъпа. Вземи си грас фегютерт или йокологиш.

12

Анонимен

преди 2 години

С измислените им правила, както беше с кривите краставици - на тези правила не отговарят. А ЕС, ЕК, КЗП и производните им установяват тези нередности чак в магазинната мрежа и пишат актове на търговците, а не на производителите. Уникални са.

11

Анонимен

преди 2 години

В немско е евтина и хубава храната и всичко останало. Чувствам са супер тука . Мраза ви

10

Анонимен

преди 2 години

Я кажете марки и произход, защото 80% от стоките на пазара са Китайски или китайско производство. А защо не сте ги изтеглили? Или спрели при вноса/производството?Айде свършете я тая работа веднъж цялата, не само на половина.Да не говорим, че и европейските стоки и храни се произвеждат специално за източна Европа с по ниско качество и това също трябва да се проверява и такива стоки да се спират още при вноса, а производителите да се глобяват и съдят.

9

до всички

преди 2 години

До ДаКЗП къде сте,вижте какво предлагат в Кауфланд за Чушки нова реколта - това са внесените за Нова година вече изсъхнали чушки на промоция.....

8

Анонимен

преди 2 години

Как да отговарят, като трябва да отговарят и на европейските цени? Ще може ли българина да ск ги позволи с 600евро заплата ? Нали видяхте, какво стана по заведенията- натискане, натискане.. накрая всичко 20лв стана. Като седнеш някъде да хапнеш се едно на нова година си отишъл. Ама като много искате се плащате това е.Мислете с теа глави.

7

Анонимен

преди 2 години

На първо място са хранителнитеОтпадъци които ни продават родните производители.

6

Асан

преди 2 години

Политиците и те менте :)))

5

глас от тъдява

преди 2 години

Преди години дойдох на запад и първото ми впечатление бе , че всичко е по-скъпо или много скъпо, но 2-3 години по-късно си дадох сметка , че "ниските" цени в бг-магазините е за сметка на качеството.

4

Анонимен

преди 2 години

Цените обаче отговарят.

3

Хмммм...

преди 2 години

...а досега ХЕИ, комисията за защита на потребителя и ред други организации защо не са го контролирали това?!

2

Асан

преди 2 години

Салама народен е по БДС :)))