82

Атанас Велмазов

преди 2 години

Не мога да повярвам, че след всички ДОКАЗАНИ ЛЪЖИ и манипулации за несъществуващия ''вирус'', все още има ба.ла.мурници и им.бецили , които верват в ''пандемията КОФИ 19'' !!!!!!!!!!!!!! ПР.ОСТ НАРОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАКРИВАЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

Да мрът с Маските

преди 2 години

Нека да пукват, за да НЕ носим маски в Магазините...Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занимават с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ...Аз ГЛАСУВАХ да махнат Б.Борисов, ЗАЕДНО с ВИРУСА, но тия от Служебното правителство, явно искат САМО да седнат на неговото място за да крадат пари, вместо да махнат маските..

80

Антирадевист

преди 2 години

До Д-р Менгеле Съгласен съм с вашето становище по отношение дистанцирането с българите. Преди да дойда тук, в Скандинавията, изкарах близо 6 години в САЩ. Нюйоркската църква беше свърталището на вси зверове, нагаждачи, всезнайковци и вся астальная сво**ч. Под претекст за взаимна любов се сипеха клюки на килограми по адрес на всеки новопристигнал. Бях там два пъти и повече не посетих онази клюкарница. На децата ми беше забранено да стъпват там и да се срещат с други българчета по същите причини

79

Анонимен

преди 2 години

Ами лесно е-трябва да се концентрирате на лечението бе, господа ,,учени''.Трябва лекарски ,,пакет'',който да се изписва още при най-първите симптоми. ,,Дългият Ковид ''е недоизлекуван Ковид.Ивермектин за няколко дни ,снема всичките симптоми.Витамините С Д ,също много помагат,както и Цинк и Селен.Писна ми да ме бутат за тази ваксинация и всякак да заобикалят въпроса с адекватното и НАВРЕМЕННО лечение

78

Георги

преди 2 години

Не е шега.. Един познат след леко прекаран ковид започна да има проблеми със сърцето. Аз също съм изкарал ковид. При мен мина леко.. една седмица кашлица, но после месец и половина ме боля сърцето. Мина от само себе си. Кардиолога все беше зает.. За щастие нямам никакви последици - ходя си на фитнес, бягам.. няма проблеми. Все пак хранете се здравословно и си пазете здравето, пък каквото му е писано на човек - такова.

77

до просото

преди 2 години

Нито съм ***, нито пиша от няколко години. Не знаех, че скобите " разкриват" кой е " ***". Напиши още мъдрости.

76

Анонимен

преди 2 години

Спрете да превеждате изсмукани от пръстите американски глупости. Само да споделя, американците нямат нашите ваксини. Огромната част от тях са неваксинирани, сектанти и всеки ден се хранят с ГМО. Не ми ги давайте за пример, защото не просто дразните, правите ни супер антиковидваксъри!

75

Д-р Менгеле

преди 2 години

Няма друга нация, ако сме нация, която да мрази себеподобните си в чужбина, да ги лъже, пречи и завлича, ако може. Българин стремящ си към развитие, просперитет и успех ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да страни от другите българи, да работи само с местни кадри и да избягва всякакви събирания по какъвто и да е повод с нашенци. Това е рецептата за здраве и просперитет в чужбина. Останалото е казана с катрана. The choice is yours.

74

ПроСоТо

преди 2 години

До до просото добре,само не използвай тия "скоби",защото те издават..-*** от поне няколко години..Айде със здраве!

73

Анонимен

преди 2 години

До до 74 --- Желателно е нешего брата в чужбина старателно да се избягва. Носи само неприятности и много проблеми: завист, ненавист, омраза към успелите, клюкопроизводство, тунеядство, мизерабълство, оплюване и храчене, предателство, нахалство, изхвърляния без покритие и други подобни "несъществени" народни прояви, останали по генетични причини.

72

до просото

преди 2 години

Е, не:)))) Били ме наели да плюя срещу българите:))) С всеки коментар стана все по- смешно. Такива " патриоти" са ми ясни, ревностни защитници на българското, но с доста интелектуални дефицити.

71

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..кукло,на мен ми е добре сред МОИТЕ хора-семейството ми,познатите и приятелите!!!...Къде си заровила ТИ носа си,аз не знам,а и не ме интересува!

70

Д-р Менгеле

преди 2 години

Значи, чистката на света върви според правилата на Световното правителство. Ще умрат както имунизираните, така и не-. Ще останат само роботи, за да прислужват на свръхбогатите и много забогателите. В България се очертава да останат сред живите Баце, Доган, Пеевски, о.з. генералите, бивши Мултигробари и някои сдобили се с парични вземания без връщания. Гледайте филма Elysium. Там стават подобни работи, но без ваксина.

69

ПроСоТо

преди 2 години

До до 72..м/у другото тези,които си видял "в чужбина" и по които евентуално си правиш изводи,НЕ са ИСТИНСКИТЕ българи!....ИМА и свестни наши представители,и то много там,но ти явно си попаднал на.."*** ни сънародници"..Или просто си решил /или не дай Боже са те наели/ да плюеш с/у българите..Което говори,че не си българин...От което пък възниква въпроса:..-ЧИЙ ГО ТЪРСИШ ТУК?

68

Анонимен

преди 2 години

Просо, една и съща песен за концлагерите пееш. До там ти стигат възможностите явно. Не се и учудвам, щом си ти е добре при " средностатистическия" българин.

67

ПроСоТо

преди 2 години

До до просото:)...абе ...незнамкой си,аз ЖИВЕЯ СРЕД "средностатистическия" българин!..Познавам го сто пъти по-добре от теб..Ти си насъскан по някакъв начин срещу нас,българите,и просто повтаряш някаква ПРОБИТА мантра..Повтарям:-Демонизирането на българина е "кауза пердута"!...Ние сме малко ..ОБЪРКАНИ хора,но НЕ сме садисти!...Повтарям:-НЕ НИЕ ИЗМИСЛИХМЕ КОНЦЛАГЕРИТЕ,което би трябвало да направим,ако беше прав,че сме "злобни"!..Но,нарочили сте едни..наистина малко мекушави хора и ги обвинявате

66

до 72

преди 2 години

Наивно разсъждаваш. В 70% от българското население( айде да не е племе този път:)) добро няма как да видя. Не съм човек, който като види българин/ българка започва да го мисли за много лош, тоест да си изграждам мнение предварително. И тук в чужбина, имах " удоволствието" да попадна на българка, която отново си показа характерната българска злоба. Попадал съм и на по- добри хора, но общата маса българи е проста и злобна.

65

Чоко

преди 2 години

Аман от пропаганда. Баста !!

64

Бррр до 70

преди 2 години

Който зло вижда - зло намира. Опитай се да видиш доброто и в най - противния за теб човек и ще се изненадаш какво ще се случи. Виждай доброто, у всеки има и добро, и зло, зависи ти какви очи имаш.

63

Да

преди 2 години

И аз страдам от пост-Ковид синдром, точно както пише в статията, но както се вижда от коментарите, на чужд гръб и 100 тояги са малко.