6

Диана

преди 2 години

Да..БиБиСи говори много за ситуацията около летището в Кабул. Странно е, че афганите се "осъзнаха" колко било опасно за тях да остават там точно сега-според мен, просто много хора искат да живеят в по-добри условия на Запад..Би било едно добро решение, според мен,талибаните да събират документите на желаещите да пътуват, намиращи се около летището, и тези да си ги търсят от властите след като чуждестранните войски се оттеглят..Може и властите да излезнат с решение за затваряне летищата за афгани

5

наблюдател

преди 2 години

В Афганистан изглежда няма covid-19 пандемия,никой не носи маска,даже и талибаните.Изглежда имат силен имунитет.Не видях дебел нито пълен афганистанец.

4

Анонимен

преди 2 години

Веселине, много си зян батко. В Авганистан има много хора, които за последните 20 години видяха разликата да живееш в първи и 21-ви век. Разни загубеняци може и да подсмърчат за възможността да пребиват жените си пучлично , да осакатяват дъщерите си и синовете им да са военни инвалиди, но хиляди искат да са свободни.

3

Някой

преди 2 години

Ако тази *** не се усмири по някакъв начин от великите сили, ще пламне целия свят, а не само Европа.

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Мисля,че британските войници трябва да послушат малко Дъ файнъл Кът на Пинк Флойд и проумеят,че не защитават фруг, а убийците на собственните им деца. И за сляп човек е видимо,че поради прекомерните си военни и политически злини,Англия е мишена за всички достойни милярди хора из земната кръго-шир. Няма народ,на който англосаксонците да не са напакостили.Изумително е и това,че някои чернокожи са в британската армия след британският геноцид в Черна Африка.

1

АнонимеН

преди 2 години

ДО ТРОЛОВЕТЕ ЛЪЖЛИ И НАГЛИ!! НАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ГИ ИСКАШЕ ТАЛИБАНИТЕ!!! ЩО ЩЕ БЯГА!