34

Дедо

преди 2 години

а спомняте ли си как Филип Димитров и СДС върнаха земята идобитъка от ТКЗС и АПК на "струдолюбивите топани" ...които изклаха добитъка и съсипаха всичко, а сега ядем турски, египетски и гръцки плодове и зеленчуци ... е нема такъв *** народ .. пълна талибанизация

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Земеделското министерство може ли да каже колко домати, чушки, пъпеши и дини има засяти по програми с парите на народа и колко е произведено реално не на книга за субсидиите. Тази схема е от години, и устройва явно всички по веригата.

32

Анонимен

преди 2 години

А *** имали изобшо родни домати и зеленчуци ? Или са само на книга за субсидий и статистика?

31

светнат

преди 2 години

Изнасяме защото производителите получават по-висока цена за продукцията си в други държави.Родният ни пазар е нископлатежен.

30

До анонимен 44

преди 2 години

Бананите са най-евтиния плод в света, по-евтини са дори от ябълките.Но са и най-неполезния плод, няма почти нищо ценно в тях.

29

Анонимен

преди 2 години

Като няма мита за чуждите гмота е така.

28

Анонимен

преди 2 години

Не моа си обясня как така бананите са по-евтини от родните краставици ?

27

Анонимен

преди 2 години

Нали съм земеделски производител бе *** нашата продукция я продавам на пазара Но ни заливат с гръцки и турски евтини продукция

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Именно. Качествеите зеленчуи за фашистите в Анкара,Тел Авив и Атина,а ние да ядем некакви гумени топки със сonoли отвътре. Те гърците и турците така ни заграбиха и куп чисто български продукти като сиренето и кашкавала,мусаката и шкембе чорбата,кюфтетата и баклавата.Списъкът е тревожно дълъг.

25

Анонимен

преди 2 години

Със всичката ни земеделска продукция е така - пшеница, зеленчуци плодове - изнасяме хубавото което е родила българската земя , а ни внасят некачествените храни - полски картофи, полски ябълки, турски и гръцки " пласмасови " домати и какво ли не. Затова българинът е пълен с болести.

24

Пурко

преди 2 години

Така е и със житото.Първокласното отива за износ,а на нас ни внасят лошокачествено отвън.

23

Бочо

преди 2 години

До пияница мистикИмаш пълното ми доверие, или както му се вика: вЕрвам ти. Лек ден/нощ, според гледната ти точка :)

22

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно Лъжа доматите си се продават у нас успешно при това

21

xaxsasб

преди 2 години

До 29 - е много ясно, че се харесвам. Всичко, което правя е за да бъда безупречен пред себе си. Точно заради това съм по-шубинист и от националистите. :} Ходи бачкай, аз отивам на фитнесче и парна баня. След обяд ще си пусна лаптопа и ще се счупя от бъзици с колегите си. Така де, сещате се, онова, което някои наричат "работа" докато търкат *** в стола. :} Чао и аз ставам.

20

Сатира

преди 2 години

Ии къде по точно заминава нашата продукция???

19

xaxsasб

преди 2 години

До 22 - И разбирам мащабите на българската продукция повече от всеки. Монтирал съм половината промишлени кантари в България в периода 2010-2014. Минал съм през всяко село и знам всеки завод и всеки производител. И тези хора ме научиха на труд и почит към всеки етнос в държавата. А това, че тези хора изнасят стока е хубаво за реномето на България. Всички на балканите знаят какво е български домат. Цяла Испания се храни с българско жито. Навсякъде в Истанбул се ядат български череши и няма лошо.

18

пияница мистик

преди 2 години

До Случаен минувач === Не защитавам никой етнос. Просто не съм расист, а широко скроен човек. За мен няма значение дали си черен, бял, азиатец, римлянин или ескимос. Навсякъде има качествени хора, както навсякъде има и ***. Или искаш да ми кажеш, че българите всички са супер качествени, като арийската раса на Хитлер? :))) А аз между другото съм македонец. Баща ми е от Гоце Делчев, а баба ми по майчина линия от гръцка Македония

17

Бочо

преди 2 години

До пияница мистикЗа Белуга разбирам, хубава водка е. Но с Gray goose ме изгуби. Ама какво да се очаква от лъжец като тебе. Седнал да се прави на тарикат в някакъв новинарски сайт хахаха. Айде наздраве, пий си водката Савой и лягай да спиш.

16

xaxsasб

преди 2 години

До 22 - Не разчитам на селската продукция, запазвам традициите на прадедите си и отварям работа на местното население нарича се индивидуална отговорност към цялото, но това е само за хора с широка обща култура и готина ценностна система. ;} От кога да се забавляваш в градината и в България се е превърнало в нежативно нещо? Толкова ли е промит народа? Хахаха. Това е така защото Вие с двамата български родители по рождение си мислите, че се става българин, а то драги е мисия за цял живот. ;}

15

пияница мистик

преди 2 години

До 13 === Първо, не пия ракия, защото ми е селско питие. Освен "Бургас 63". За домашнярка пък да не говоря, никога не лизвам. Пия само водка и то елитна - "Белуга", "Grey Goose", "Äbsolute". Второ, по пазарите ходя само за чушки румънки, рибните магазини и арабските, където продават хубаво агнешко и телешко. Плодове и зеленчуци си поръчвам по Glowo от Кауфланд, носят ми ги до вратата и хич не ми дреме от коя държава са :))) Даже и водка си поръчвам по Glovo понякога. Супер изгодно е