272

Ana

преди 2 години

И за кой да гласувам сега?? Толкова не ми се е повръщало отдавна. Кой е " най - малкото зло?"

271

Анонимен

преди 2 години

Радев изхарчи парите от магистрала Хемус и вече се чуди от къде ще му дойдат още готови пари.

270

Гражданин

преди 2 години

Къде видя сигурност бе, фуражко ? Ти вкара Родината в клозетна яма - вони отвсякъде ,където се покажеш ! Марш на село, недодялан фа.т.мак !

269

Боев

преди 2 години

Само така, веднъж завинаги ще приключим с комунизма , макар и 31г по-късно и с цената на поколения лъгани и оставени да мизерстват. Да живее свободна България!

268

Боев

преди 2 години

Призовавам мониторинговата група към Европейския парламент през Септемрви да констатира, че България е по-скоро латиноамериканска демокрация, и африканска република отколкото европейска. Така ще развържат ръцете на ген. Радев, да впрегне военната мощ във връщането в държавната хазна на откраднатите блага от престъпниците от ГЕРБ. Въздаване на справедливи присъди за цялата тази *** и осветляване пред целия народ на центъра на власт , който раздава порциите. Само така веднъж завинаги ще приключ

267

Анонимен

преди 2 години

Баш па актуализация някаква на някакъв бюджет па да е толкова важна, ще каже човек, че са спрели парите я за грипени, я за купуване на избори. Какво па толкова да му е важно на бюджета.

266

кво стана

преди 2 години

Кво стана бе, ***, май сам падна в капана. Който гроб копае, сам пада в него. Всичките ти действия от 5 години насам се връщат като бумеранг към тебе. Който не знае накъде върви, отида там ,където не иска. А ти си абсолютно неадекватен, не си в час със събитията, никой от европейските фактори не те признава за политик, нямаш авторитет. Нямаш авторитет и сред обществото, как ще управляваш кризи и то не една? Цяла лято говор, че само служебен кабинет ще оправи нещата, сега защо не искаш? Гл.уп.ак

265

Анонимен

преди 2 години

До Бай КольоОбяснението е просто, бай Колю. Тиквата през една година тегли заем 7 млрд. евро от Европейската банка и с тях запълва недостига в държавния бюджет. Сетне в края на годината отчита печлба 1,6%, но и това време мина - сега сме на загуба 3%. Т.е. реалната загуба за миналата година, отчитайки 3,5 млрд.евро от заема на година, т.е. 7млрд.лв при годишен бюджет 150 млрд.лв е 7%, Боце. Ти си освен пожарникар си и икУнУмизд и тези работи ги разбираш.

264

Анонимен

преди 2 години

Президентът да изчака до края на месеца и сетне да подаде оставказаедно с кабинета. Гаранция,че за 2 седмици ако от НС се изтеглят ДБ, ИБГНИ и БСП, Боце и онзи с втренчения поглед на ИТН ще се хванат за гърлото и ще се убият. В шкафчето на Пожарникаря ще намерят поне 15 млн. евро.

263

Писател

преди 2 години

Когато едно прасе започне да се изявява като пръв държавник , значе е дошло време да му удариш ножа !!!! Дааааа, нож за Фигуранта !

262

Бай Кольо

преди 2 години

Интересно,как при ГЕРБ имаше пари за всичко,а сега няма за нищо.Плащанията бяха осигурени до края на септември т.е. до създаването на новият бюджет.Къде попиляхте парите?

261

депутатско кюфте

преди 2 години

Какви актуализации,какви пенсии,какви бежанци,какви ковиди?Нашата задача е да бъде отстранен Кирил Петков от поста,заради канадско гражданство,да съдим полицаите които набили няколко накомани,замерящи ги с павета и още много важни за страната въпроси.

260

миро

преди 2 години

Народе до кога ще го търпим това недоразумение

259

зелен чорап

преди 2 години

ОСТАВКА МЪР ШО!!

258

Куха фуражка

преди 2 години

Що така бе Радев се нacтpa - затова ли едига юмрук! Знаем защо го вдига - за да спасиш собствения си ГЗ от Гешев. Няма да го спасиш - той те на изхода на Резидентството през Декември!

257

Паратяк е

преди 2 години

Въпрос на национална сигурност е Фигурастът да не спечели втори мандат! По делата им ще ги познаете - вижте в каква безизходица ни натика.Е, за какво вдига юмрук и разкарва едни хора по площадите заедно с Божков -за да ни навpe на кучето в ГЗ,

256

к.279

преди 2 години

***, не зная дали причината е руската национална сигурност или алчността на Боцето за власт плюс несговорчивостта н безумието на ерзац депутатите на ИТН. Тези две партии ще таковат мамата на България. Накрая ще се повтори 1996 г. с всичките й последствия и младите с ниско образование хора ще се чукнат по празните си глави и ще обвиняват други за своето късогледство. Сетне още половин милион ще се втурнат да берат зеленчиците и да чистят оборите в Западна Европа.Старите ще *** от глад.

255

к.280

преди 2 години

Попарата я надроби вашият Пожарникар -възпитаник на Милиционерската школа Боце БУрисов и неговите бивши министри. Към простотията на пopa от Банкя се присъединиха злобните и неуки сценаристи на Славуцата и въпрос на близко време е клонът да не може да побере толкова много маймуни и да се счупи. Президентът и служебното правителство ще изчакат още един месец и ще подадат оставка. Тогава да му мислят некадърните и несговорчиви дупетати и хората, които ги избраха., но и целият български народ.

254

Анонимен

преди 2 години

Руското посолство плаща на *** ТУК в България, целта е създаване на несигурност и хаос ... и съдейки по ситуацията - успяват !

253

Анонимен

преди 2 години

Президент не, а Резидент. Обединител не, а Разединител. С една дума Резил.