121

Бай Иван

преди 2 години

Активистите на дб да ги приемат по домовете си, като толкова милеят за тях ;) !!!

120

Протектор

преди 2 години

Всички Българки да се мажат с вазелини и да почват да пият противозачатъчни таблетки, за да прекарат по-леко тази вълна от бежанци.

119

Жените в БГ

преди 2 години

Дори според нашите стандарти европейски имат непристойно поведение и облекло. Създават дискомфорт, конфликти и сексуално напрежение както по офисите така и в транспорта. Това е истинко мъчение за мъжете да бъдат само дразнени сексуално без да има сношение. Бежанците няма да го мислят и направо ще действат да ги опъват и помпат тези жени и девойки.

118

за съжаление

преди 2 години

България не е самостоятелна държава....

117

Анонимен

преди 2 години

Така, "полицейското насилие" което е измислено е по-важно.

116

Анонимен

преди 2 години

Ако не говори български и не знае поне малко от българската история - 1 месец в бежански лагер и обратно. И това, само ако по някаква случайност е минал покрай засиленото присъствие на границата на митничари, военни и картечари.

115

Анонимен

преди 2 години

До МдаТака е. Бойко лични спираше мигрантите :P

114

Сата НАТО

преди 2 години

Значи Бойко, докато е бил Премиер, си е правел лични договорки? Това... знаеш ли, че е подсъдно?

113

Фигуранта

преди 2 години

фигуранта , резидент на чужда държава на изток от нас - Радев имитира дейност свиквайки съвета за национална сигурност, а мерки - никакви, дори пари за ремонт на оградата нямало - служебното ги опоскало до дупка, те знаят как - вече няколко пъти са го правили по времето на Станишев и преди това

112

бат Бойко имаше

преди 2 години

негласно споразумение с Ердоган и мигранти нямаше, всички заловени се връщаха обратно в Турция, а сега ще сърбаме попрата на БСПту и Радев, докато се наводним с мигранти като Гърция

111

правителството на

преди 2 години

червените мутри - залени чорапи е безсилно да се справи със ситуацията и ще се провали, както всяко предходно правителства на БСП, така и това

110

анонимен

преди 2 години

Транзитна зона е сега, но не знаем утре каква зона ще станем, защото нещата не вървят добре и в ЕС - като обеднее повече, ще има и за нас от тези, и съвсем няма да сме транзитна зона, защото няма да се спрат да се трепят, а тук поне засега това не е станало още. Просто трябва да се спре безумното разселване, а емиграцията е нещо друго, което в допустими граници винаги е съществувало.

109

анонимен

преди 2 години

Тези просто си искат конфликти и трепане, и то неизчерпаеми и безкрайни. Но една част не иска и бяга насам. Това е донякъде оправдано, но от друга страна, това е друга култура и е доста опасно - пример Ливан. Освен това има неоспорим аргумент - милиарди по света са бедни или в конфликти - всички тук ли да дойдат, ясно е, че начините са други. И като идват млади, здрави и напористи тук, техните страни по-добре ли ще станат от това?

108

анонимен

преди 2 години

Аз също мисля, че тези дето идват, не бягат от талибаните, а идват по съвсем други причини. Тук там някой, който е бил фактор срещу талибаните, да, опасно е за него, но за масата? Талибаните са опасни за жените, а за мъжете какво - всичко по старому, е можели били да спрат кината, като че ли тези не са с плобмирани мозъци и много са им затрябвали.

107

анонимен

преди 2 години

Това, че е имало десетина войници там, съвсем не значи, че имаме вина. Хайде без преувеличения, защото всички знаем кой командва. И защо тези млади мъже, каквито всъщност са повечето, оставят стари, деца, жени там - нали уж жените им са тотално беззащитни и им трябва някой дори да ги изведе навън? Като са такива страшни тези защо не се бият с тях, а тичкат към свободния свят, някой друг ли трябва да свърши това вместо тях? Не, идват заради по-добрия живот. Никой не може да ме убеди в противното.

106

Анонимен

преди 2 години

нямаме вина за случващото се в афганистан? а наши военни какво правиха там? да, малък контингент, ама дали бъркаш с къса или по-дълга клечка в редките фек%алии, няма голямо значение.ислямска държава вече наистина ще си има държава.

105

Сата НАТО

преди 2 години

Цените са нагоре, заради управлението на ГЕРБ, това е положението. ГЕРБ са съучастници и съорганизатори на ограбването под формата на пандемия. Служебното правителство няма никакво участие в престъпленията на комунистическите милиционери от ГЕРБ, нито въобще има пълномощия и лостове, за да повлияе на икономиката.

104

Анонимен

преди 2 години

Германките почнаха масово да купуват вазелин в аптеките...

103

пияница мистик

преди 2 години

Важното е, че промяната дойде :))) Статуквото ГЕРБ се махна, чалгата друса гьобеци, ама не ще да управлява, щото не може. Всички цени нагоре, сега и мигранти афганци ще си имаме.....Ееееееееех, хубаво е Фигуранта да управлява. Истинска промяна, новото дойде. Радвайте се, овчици вакли :))))

102

му-ха-ха

преди 2 години

A къде е Елена Йончева да провери граничните съоръжения......