49

Анонимен

преди 2 години

Американците ги въоръжавали, обучавали, организирали да се бият срещу талибаните (и така - 20 години за няколко трилиона! долара), пък пустите му афганистанци не щат, и не щат да се бият... Да им се неначудиш.

48

комитата

преди 2 години

и мислиш че някой ви вярва

47

пияница мистик

преди 2 години

Другаре, квичахте, че американците се месят дето не им е работата. Ами ето, тръгнаха си. Сега пък почнахте да ги обвинявате, че не се месят. Разберете се в пенсионерския клуб какво по-точно искате да правят те по света, че да сте доволни. Байдън ще ви послуша, форумните акънлии :)))

46

Мда

преди 2 години

Като по Тошово време всяка година в началото на зимата - ''Снегът и този път ни изненада'' !

45

11

преди 2 години

Докараха американската демокрация, пък после били изненадани...

44

Анонимен

преди 2 години

Biden Builds Back Better in Afghanistan

43

Владо

преди 2 години

1 милион мигранти са готови да тръгнат от Афганистан, за да избягат от режима на талибаните, който завладя страната. И тези хора няма да тръгнат нито към Америка, нито към Австралия. Ще тръгнат към Западна Европа, което означава, че България е на пътя им.

42

Анонимен

преди 2 години

Лъже янкито. Видно е, че без сила е дадена властта и е видно, че не стрелят по американци. Нагласена работа. Само дето янките предадоха всички.

41

someone

преди 2 години

До Анонименами много просто 70-80% от нацистите са били смачкани на Източния фронт от СССР, Запада се появява чак 1944 лятото когато вече всичко е ясно( Минали са обсадата на Москва 41ва , Сталинград 42ра и Курск 43та).

40

Анонимен

преди 2 години

Памперсът на Хюсеин Обама и бандата му искат унищожение на Света!Те създадоха ислямска държава-те я възстановяват сега.

39

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД КАТО РАЗРЕШИ СЕВЕРЕН ПОТОК 2 НА ПУТИН ,КОМРАД ДЖО НЕ МОЖЕ ДА ИЗНЕНАДА С НИЩО СОБЕНО.САМО ЛАИЦИ НЕ СА ОЧАКВАЛИ ХАОСА ПРО РОВА УПРАВЛЕНИЕ НА САЩ

38

Ужас

преди 2 години

Лявото мекотело Джо пише най-срамните страници от историята на САЩ! Позор! ! !

37

Рамбо 3

преди 2 години

О,сър,няма изненада.В речта си при встъпването си Байдън спомена думата демокрация над 20 пъти,но ни веднъж думата свобода. Демокрация без свобода е поредната тоталитарна система и на практика е установена в САЩ.Свободата е изгонена от Америка малко преди това да стане и в Кабул.Талибаните са една провинциална версия на глобалисткия режим на несвободата.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Как ли пък били ,,изненадани ,,милите те ? НАТО ,САЩ ...най ...най ... чалъмджииге ...и накрая излиза ....дрън ...дрън ....ярина ...яловина. ....МОРЕ ПРАВЯТ СЕ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА ,ДЕМОКРАТИТЕ ....УМРЯЯЛА ЛИСИЦА ....ДРУГО,ДРУГОО Е В БОЛНИТЕ ИМ ГЛАВИ ? И НИКАК НЕ Е ПОЛЗА НА НАРОДИТЕ В СВЕТА.

35

Осман

преди 2 години

СЕГА е време да се изненадат и в Сирия и ИРАК и ЛИБИЯ И ЕГИПЕТ.НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГОЛЯМАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ИМПЕРИЯ.ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО.........

34

dakotabg

преди 2 години

Изненадаха ви!!! Верно ли,бе?Къде сте били и не сте направили война,миротворци?

33

Анонимен

преди 2 години

Аз друго не мога да разбера - как така успяха да смажат Третия райх, който владееше цяла Европа, само за 2 години и половина, а не можаха да разгромят няколко камилари, в малка пустинна държава, в продължение на 20 години??? Представяте ли си Хитлер да се беше оттеглил с няколко нцистки роти в Алпите, да съебере сили, и през 1965г. да беше влязъл отново в Берлин!? Как е възможно това, и чии интереси обслужва???

32

Щерю

преди 2 години

Един ден огромният вулкан под Йелоустоун като изгърми и ги засипе с лава - ще си платят за цялата причинена от САЩ мъка и смърт по света...

31

Сашко

преди 2 години

Какво ви изненадаха?Та вие бяхте на тяхната земя!Завзехте държавата,ресурсите контрола върху опиума,изнасилихте и продадохте милиони жени и деца!!!Били ги изненадали....въй горките!!!Частните ви сатанинско-педофилски клубове ООН,НАТО и така наречените сини каски създадени единствено за убиване,изнасилване и продажба на жени и деца!!!

30

Българин

преди 2 години

Позор за америка!