45

ВънСатаНАТО

преди 2 години

"Там,където краварят изпонасе ре, нито се бърше,нито се пере"(персийска мъдрост)

44

комитата

преди 2 години

Абе САщ създадоха хауса сега плачат -театъра свърши

43

АБЕ асане иди и се

преди 2 години

Закачи на някое дърво ...ще ти олекне много и на тия около теб !

42

Асан

преди 2 години

Президента е избягал с 1 хеликоптер с пачки и злато като Тиквата :)))

41

САМО КАЗВАМ

преди 2 години

САЩ СА НАЙ ГОЛЯМАТА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА ! ВОДИ ВОЙНИ НАВЪН И ХВЪРЛЯ БОМБИТЕ СИ ЗА ДА ВЪРВИ ВОЕННАТА ИМ ПРОМИШЛЕНОСТ !

40

Анонимен

преди 2 години

До SS Знаеш ли какви жени има в израелската армия, ще те сгънат на две преди да си мигнал, химлеpче. Израелците могат да избият всички талибани за два месеца ако им се даде възможност. Обаче разни еврогейове като теб по цял ден цивpят, че много биели палестинците. А Израел е вратата която спира терористите да превърнат ЕС в Ивицата Газа.

39

До 40

преди 2 години

Що да е позор? :))) Щот се изтеглиха планирано още 2019-а година ли? Или вие сега точно разбрахте, че се изтеглят? Те се изтеглят от началото на годината :)))) толкова ви пука и на вас, личи си колко сте информирани.

38

Анонимен

преди 2 години

САЩ не дължи нищо на Афганистан. Двете страни бяха във война и пак САЩ много меко пипаха. Дори прекалено меко. Хайде "окупаторите" се махнаха и Афганистан е свободен да се върне в 12 век. Стига сте ми ревали сякаш ви пука.

37

Г-н Путин

преди 2 години

Ние сме силно загрижени за независимостта и свободата на Афганистан, така както сме загрижени за свободата и независимостта от американския агресор на България. :))))

36

SS

преди 2 години

До 26 Анонимен Когато си опрян до стената наистина имаш две опции. Едната е да се гръмнеш за да не попаднеш жив в ръцете на главорезите,другата е пак да се гръмнеш отнасяйки колкото е възможно повече от тях. Ама как да го обясниш на глупава жена философка седяща зад компютъра и никога не помирисвала барут.

35

SS

преди 2 години

До 27 Анонимен Когато си опрян до стената наистина имаш две опции. Едната е да се гръмнеш за да не попаднеш жив в ръцете на главорезите,другата е пак да се гръмнеш отнасяйки колкото е възможно повече от тях. Ама как да го обясниш на глупава жена философка седяща зад компютъра и никога не помирисвала барут.

34

Анонимен

преди 2 години

Американците се махат, за да спестят пари в тези ковидни, кризисни времена, а парите вероятно ще се използват за американските граждани. Господин Путин, който е решил всички проблеми на руските граждани оставя руските войски там, за да бранят демократичните права на афганистанския народ. :)))))

33

Анонимен

преди 2 години

Всеки народ, който се е хванал за САЩ, ще има съдбата на тези трима афганистански американофили.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако тия на снимката са Талибани, ги похваля вам! :) Нямат пари за маски хората, но предвидливо са се закачулили със забрадки! :) Древна цивилизация е тва, брат! :)

31

Анонимен

преди 2 години

Има нещо добро в ситуацията, все пак. Околните ислямски държави, а вероятно и Русия ще бъдат дестабилизирани за дълго. Защото бежанците първо ще минат през тях, за да дойдат (вероятно) при нас. А пътят през Русия е дълъг. През Турция - също. Та да не изпищят първи тия, дето сега се радват, че американците се махат.

30

Анонимен

преди 2 години

До ! Ти т-ъп ли си или ДА?!!!!! САЩ излезли победоносно?!!!! Доказали, че без техни войски нищо не става?!!!!! Пий ги тия хапове бе, пла-змодий!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

ЗА КАКВО БЯХА ОТИШЛИ ЕСТЕСТВЕНО ЗА МАКА.

28

Анонимен

преди 2 години

23 е кипа. Те насочват арабите и авганите с цел кръстоносна война а те арбитър.Кой печели познайте.

27

!

преди 2 години

Талибаните взеха властта и да му мисли раша, защото САЩ си взеха за какво бяха отишли там и излязоха победоносно. Мекерето президент гани на раша и Путин побягна да се спасява а Путин гледа тъжно защото отново загуби ключов съюзник както загуби и Украйна така загуби и Афганистан. За пореден път САЩ доказаха че без техни войски в някоя държава настъпва хаос. Спомняте ли си Сидеров който искаше да гоним войските на САЩ тук. Сега ако не бяха американците щеше да сме във война с комунистите.

26

Анонимен

преди 2 години

Ами сега Русия, Иран и Китай да се оправят с талибаните, честито.