11

Анонимен

преди 2 години

Храни, богати на витамин С не е същото като хранителни добавки. Айде малко четете какво пише... Няма да ви сгъсти кръвта от много червени чушки и цитруси. Току виж мозъкът заработил.

10

Анонимен

преди 2 години

Чудесно... след като е научно доказано от няколко независими изследвания върху стотици хиляди хора че никой витамин няма пряка връзка със специфичния имунитет... тук има статия "пийте виамин С срещу вируси". Хахахах. Не бе, то и срещу бактерии не помага. Айде отваряйте учебниците и четете, или поне уикипедия...

9

Анонимен

преди 2 години

Абе тъй като проблемите с ковид са свързани с проблеми със съединителната тъкан, а витамин С подсилва съединителната тъкан, я по-добре си пийте вит. С, а пък ако хванете ковид или се ваксинирате ако щете не пийте.

8

Анонимен

преди 2 години

Е ся как да разбере човек кое от двете е пропагандата - това, че е полезен или това, че е вреден?

7

Ямболски цървул

преди 2 години

Ракията е най- богата на всякакви витамини.Ето защо всеки ден гъкам по половинка!

6

Д-р Хаус

преди 2 години

Витамин C е вреден за стомаха и черния дроб.

5

Хайде, хайде

преди 2 години

Много внимателно с витамин С. Принципно излишното количество се изпишква, но особено ако вземате разни водоразтворими глупотевини, както ви съветват в дописката, при по продължителен прием камъните в бъбреците са ви гарантирани. Да не говорим, че баш тоя витамин е коагулант и в комбинация с ковид (или ваксина) тромба е сигурен.

4

Анонимен

преди 2 години

Пийте витамин С на воля до обяд, ненужното се изхвърля с течностите.

3

Анонимен

преди 2 години

От около 20 грама на ден. Така наречената "препоръчителна дневна доза" при витамините първоначално е било "минималната необходима доза". В последствие променят името на "препоръчителна дневна доза", което води след себе си много заблуди и негативни последствия.

2

Асан

преди 2 години

Колко муй килото на витамин С :))

1

ГРОБАР

преди 2 години

Глупости на таркалета