33

да

преди 2 години

До ВеселкаЗатова и адвокат Пейчев го е надушил, да плаща. Той все около такива с пари се върти. На стари години Пейчев може и Пеевски да защитава. Щом е за пари.

32

Ацо

преди 2 години

Та Кой викахте използвал институциите като бухалки?!? А сега открийте разликите!

31

До гласоподавател

преди 2 години

А сигурно горе мафиотът от ромски произход от село Банкя, който за 12 години ограби де що можа? Да живей, нали? Ало Ваньо?

30

Анонимен

преди 2 години

на такива хора българите викат *** наакън от всякъде но се прави на девица

29

Гласоподавател

преди 2 години

На който не му е ясно: Комунизма се върна в България. Методите са различни. Целта една: унищожение на тези, които не са с нас. Време е народът да се вдигне и да смачка политическата ***, която иска само да облагодетелства себе си. По миналото им ще ги познаете. Свобода за България! Долу болшевишко-фашисткото правителство и президент!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Леле, горкото ченге! Плача неутешимо!

27

Диана

преди 2 години

До Анонимен26 Стига манипулира, БСП! Детето пищи не като види полицай, а като види колата му! Как не ти омръзна да лъжеш-мажеш не ми е ясно или ти сигурно си закърмен с майчиното си мляко в БСПарските прийоми и нагласи на мисловна дейност...Тежко болен, значи...Дано не ти е влезло в гените, че тогава още по-лошо, значи...Грозна картинка сте, БСП! Трябва да си ходите от политиката...

26

нормално е

преди 2 години

Всички министри на ГЕРБ , и началници на РУ , ПРОВЕРКИ ДО 10-то коляно !

25

Даа!

преди 2 години

И за какво се е ''притеснил'' ? Ако всичко е наред //както си мисли той/ , какъФ е ''проблема'' !

24

Анонимен

преди 2 години

Малей, тоя полицейски син какво го прави баща му, та като види полицаи, почва да пищи?

23

Anonimen

преди 2 години

Мутри, вън!

22

сиигурно е невинен

преди 2 години

До И тоя се изкара - щом има смелостта да не непуска доброволно !

21

Ало Ваню

преди 2 години

Трикове от селските вечеринки от времето на шоумена Живков. Руснаците няма да ни пуснат от прегръдката си. Милиционерите са им най-верните копои в България. А Мистър Джо Байдън даде "зелена" светлина за изчегъртването на всякакви комунисти, лакеи, болшевики и други цветарки. В Затвора също има здравна служба. А този го виждам как си вади пистолета от касата и го използва по предназначение......за да не му конфискуват имуществото минимум. Иначе ще пише ли пише срещу гостите в болницата. ЧАО

20

Анонимен

преди 2 години

Как влиизаше в дискотеките във Велинград със служебната карта Данчо !

19

Анонимен

преди 2 години

Данчо,Данчо ,колелото се върти !?

18

Диана

преди 2 години

Разбира се, някой да е очаквал нещо друго?!... Всичко е известно отдавна! Сигурно още преди да се е родил Рогачев...БСП винаги удря "под кръста", тези хора не познават такива неща като "професионализъм" защото просто за тях няма такава професия като "политика" - всичко там е "мижи да те лажим" ! - БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

17

payak

преди 2 години

Всичко тук в България е еднакво, без разлика кой управлява. Определени институции, като НАП и прокуратура се ползваха години наред като бухалка. Сега явно този изпитан метод на работа продължава и при новите управляващи. Само да припомня така бяха проверявани и министри на Бойко, след като бяха сваляни от власт. Човекът, ако и чист, няма какво да се притеснява. През подобно сито минах и аз преди 3 години. Неприятно, ангажира време, много нерви, но случва се. Всичко при мен приключи успешно.

16

Анонимен

преди 2 години

До АнтитикваА на пипирудите ли да вярваме? Калинките с шест точки дори са полезни.

15

SHEFA

преди 2 години

ПРОВЕРКА-А?-НЕ РЕВИ ПО МЕДИИТЕ-НАЛИ ВСИЧКО Е ТОЧНО?????-А СА ДА ВИДИШ ОТ ДРУГАТА СТРАНА КАКВО Е.-ДАВАЙ РАШКОВ-Е СА РАЗБРАХ ЗАЩО СЕ БАВЕШЕ ИТН-ВСИЧКО ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА.

14

Анонимен

преди 2 години

До И тоя се изкара "невинен. Все невинни а държавата в киреча. Все праведни, такива едни чисти." Мдааа, и най-големия светец, ДСара с 19 имота, Рашков, той е моралния компас, по който трябва да се ориентира българското общество. Къде ви намират такива провалени хора, да си давате "мнението"?