39

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб November 2014 - One World Trade Center

38

Истина

преди 2 години

Ислямските терористи погубиха хиляди невинни животи преди 20 години както и преобърнаха животите на целите им семейства, затоов аи трябваше да бъдат осъдени на международен съд не само престъпната афганистанска група на извратеняка Осама бин Ладен, а всички ислямски терористични групи като Хамаз Хизбула АлКайда, Боко Харам и др. които ЕС и дори САЩ противозаконно легализират и срамно финансират с милиони- ядреното гориво за всички корумпирани слуги на дявола и врагове на Бога.

37

Анонимен

преди 2 години

Има месец до годишнината. Защо сега тези слъзливи статийки? А, да, да напомнят защо отидоха в Афганистан и да ни накарат да повярваме, че болката на 5000 американци е по-важна от тази на 30 млн афганци в момента!

36

Въпрос

преди 2 години

Имам един въпрос. Как и защо падна сграда номер 7 до която никакъв самолет не се докосна? А и още: за колко време изгаря една свещ? Как стабилните железобетонни конструкции на кулите се срутиха и разпрашиха за много по-кратко време? И то прави, без да се накланят. Благодаря.

35

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбНе си разбрал, не кулите, а самолетите са били холограми. Това иска да каже.

34

Анонимен

преди 2 години

А ние? Вече 4 месеца от 11 април живеем без Бойко и дет се казва нямаме думи

33

Анонимен

преди 2 години

на този ден започна всичко, с този експеримент терористите от израел и сащ пробваха колко е наивен света и ако света повярва на такава измислена теория, то ще повярва на всичко друго, и ето ни сега разделени на ваксинирани и неваксинирани

32

Някой

преди 2 години

САЩ - най-голямата терористична организация в света.

31

Пилот камикадзе

преди 2 години

Ако на мемориала включат още един лъч, Адидас може да им стане спонсор.

30

xaxsasб

преди 2 години

До 35 - Да ве, "холограми паднаха". Абе Саше, да те питам къде са кулите към днешна дата?

29

АнатемаНаСулюПасито

преди 2 години

А япоончетата,които загинаха на шести и девет август 1945г.от атомните бомби на краварете, пардон - на световните терористи нищо не разказват,защото са изпепелени заедно с бащите си.Мисирките не се сещат на напишатжза това поне един ред.Колкото до 11 септември,вероятността това пъклено дело пак да е краварско(на СРеУ-то) твърде е голяма.

28

Анонимен

преди 2 години

Да се сърдят сами на себе си. 9/11 е организирано от самите американци.

27

Анонимен

преди 2 години

Как ли живеят десетки хилядите деца останали без бащи в Ирак, Либия, Сирия, Йемен и Афганистан след "посещението" на армията на Щатите и НАТО в изброените държави???

26

Сашко

преди 2 години

Целият свят знае че Дълбоката държава взриви двете кули със заложени взривове в основите на сградите...и после изценираха този детски видео клип със самолетите холограми как уж се удрят и кулите видиш ли падали,разпростанен и създаден от CNN и пр.!!!По този начин тогавашният Президент Буш(сатанист,психопат и педофил-доказано) си измисли причина и нападнаха Афганистан!Престанете с тези фалшиви новини!!

25

Анонимен

преди 2 години

***, малко е рано за тоя "бисер", още сме август.

24

Анонимен

преди 2 години

Афганистанската диктатура падна като Тодор Живков на 10-ти ноември 1989 година.

23

Анонимен

преди 2 години

Талибаните: "Двадесет години стигат, стигат! Времето е наше! Времето е наше!"

22

CAT

преди 2 години

Редакцията, наемете си един преводач.. Какво е това? Учениците ми в 8 клас превеждат горе - долу така..

21

Анонимен

преди 2 години

При демокрацията има робство. Древна Елада е демократична държава с роби.

20

Мъко,мъко

преди 2 години

То и в България има много деца останали без своите любими татковци,загинали по строежите на новобогаташите,защото са работили без договор,застраховка да имат децата хляб за обяд...Не плачете за чуждо-там на всички пострадали им е платено,плачете за своите немили-недраги..