87

Анонимен

преди 2 години

в 21в сме свидетели на сцени, които не са виждани дори в най-тъмните векове на човешката история... светът е тотално полудял. нищо чудно, че се прави големия рестарт наречен КОВИД точно сега. безумие след безумие

86

Менто

преди 2 години

Е, и с какво да избяга ромския бос от ромската сбирщина.!.

85

Анонимен

преди 2 години

радеф гледай и се учи че това те чака и тебе

84

Анонимен

преди 2 години

Горкия човечец, направо да го съжалиш, че не са го хванали талибаните да му нацепят китарата

83

Анонимен

преди 2 години

Президента натъпкал четири коли с пари да избяга ! И тоя ги е държал в шкафчета

82

Гошо

преди 2 години

се вижда как хора падат от излитащ американски транспортен самолет. Предполага се, че става въпрос за афганистанци, които са се опитали да избягат от страната, хващайки се за шасито на самолета.А пък аз предполагам че са ги изхвърлили за да вземат жени деца и старци на тяхно място Американците са много хуманни

81

Анонимен

преди 2 години

м од е.рат орът е покъртително п р о с т - Е в а е цензурирана дума, абе ей ка лъв да не си имигрирал от авганистан?

80

Анонимен

преди 2 години

98, не се чуди. Адам, *** - децата им Кайн и Авел. Първият убил втория, а ние сме тяхни наследници.

79

Анонимен

преди 2 години

И това се случва в 21-ви век... От Адам насам, нищо не се е променило. НИЩО.

78

SS

преди 2 години

Ако не дай боже тук стане война,нашите управници ще са същите.А коментар 86 не съм го писал аз.

77

Анонимен

преди 2 години

тия 4 коли пари на колко се равняват в долари, дали има 100ина хиляди? Да не са като във Венецуела - 1 кг хляб струва колкото 4 килограма в банкноти?

76

ПроСоТо

преди 2 години

леле!...Бая време е гладувал тоя за да скъта толкова "бели парици за черни дни"..

75

Анонимен

преди 2 години

Разкри се защо на шкафчето на Боко е имало пистолет. За да защитава златото си и един милион евро в чекмеджето си.............Пистолетът и съкровището се обясняват едно друго. Без съкровище няма да има пистолет, без пистолет, няма да има съкровище.

74

Анонимен

преди 2 години

Валутата е долари и е дадена от американците. Руснаците щяха да му дадат рубли.

73

Анонимен

преди 2 години

Всеки диктатор има чекмеджета с пари и злато за бягство от държавата си. Боко така ще избяга в Турция след падане на режима.

72

Оня с коня във пе--

преди 2 години

--щерата със брадата победи САЩ със дроновете и военните космически технологии 24 часа ден. който вижда и игла в купа сено и знае движението на всяка парична хартиика и всчко продадено джобно ножче, не автомат и зенитна ракета -- аз вярвам ,че е така .И какталобаните ги отстрелвали баретите като висяли по колесниците на хеликоптерите докато бягали и пищели....щото били транс,,,, ри .

71

Тъи като,

преди 2 години

Путин е винаги против целия свят без още 2-3 *** диктатори , Официалните му представители в Афганистан смятат ,че парите е трябвало да се оставят на талибаните,ако ги беше оставил на талибаните те щяха отново да са против. А бай Байдън се изнася от Афганистан най-вероятно защото му писна да е във постоянна война с поне още 2- държави .интересно талибаните от къде имат пари за оръживе с какво оржие воюват и във коИ дърави се крият-- банкови сметки и прочие....то да не е лесно да воюваш със САЩ

70

хахахаха

преди 2 години

Това е след 10 години Американска демокрация...страната е в хаос, талбаните още по-силни! имам един въпрос - къде са ЛГБТ и Феминистките организации да защитават правата им ...или е по-лесно в Брюскел да крякат илив Москва да събират Про-западни (джендърски телевизии) Една феминистка или *** не съм видял да протестира там където са най-ощетени...по-лесно в офиса на сигурно с гранта от фондациийки да се оплакваш!

69

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си представя да не е закътал по офшорки. Щом и с чували кеш бяга, трябва да е бил сериозно обвързан с наркобизнеса.

68

Анонимен

преди 2 години

Да бе, и мармот завива шоколад. Отдавна е прехвърлил активи и пр. тези филми с чували с пари са за ФИиЛМАРИ.И съответно се разбива една от колите в пропаст и парите се разлетяват. Все пак киното е промиващ мозъците жанр с всичките му клишета и фиксации.