70

r3v0lv3r

преди 2 години

До ДидиСтатистика има, това че ти си необразована и не четеш е съвсем друго нещо.

69

Анонимен

преди 2 години

Младите сега хептен ще влизат в болниците щото почнаха мачовете в Англия и гледат кво става по трибуните,то пък и във Франция същото нещо язък за Макарона и мерките му.

68

Диди

преди 2 години

Защо никой не води статистика, колко от хоспитализираните са всъщност ваксинирани? Защо ваксината не ни пази от разболяване и в този случай, защо се казва ваксина? Какъв е положителния смисъл от въпросната инжекция, ако отново боледуваш по същия начин, както и ако не си ваксиниран. No sence...

67

Анонимен

преди 2 години

все едно се изказва шизофреник.те .я такава е и цялата пропаганда за ваксинация.

66

Фалшива пандемия

преди 2 години

Веднага трябва да се включи в действие най-мощното познато антивирусно средство, български патент- къртене на пейки в паркове и градини!

65

Италия

преди 2 години

Дано го послушайте... Но познавайки как е строен БГ народ ще духате супата.

64

Bond

преди 2 години

Поредният платен "-лог". Ама нали и мисирките захлебват от такива интервюта и публикации.

63

Анонимен

преди 2 години

Дали н е обратното

62

Планът

преди 2 години

Ви няма да се реализира...Както и да плашите, изнудвате и репресирате хората...Истината за Играта се вижда....Това, което сте правили на всеки 100 години, този път няма да се реализира...

61

Анонимен

преди 2 години

За съжаление сме много *** народ.Вярваме на врачки, носим дрънкулки против уроки.По същия начин вярваме на най-тъпите лъжи в интернет и по ЕК такива форуми.

60

Що триете

преди 2 години

коментари, които не съдържат обиди ? Истината не ви изнася ?

59

Това

преди 2 години

До Анонимен не е потвърдено. Говори се, че има скок на случите, но причините може да са най-различни, може да са и от самия вирус. Просто в момента всеки си тълкува нещата както му е удобно.

58

Анонимен

преди 2 години

Виж Исландия - там преди да започнат да ги ваксинират от Ковид-19 починаха 29 човека (2020 година), а след като масово ги ваксинираха почина 1 човек (2021 година). Според видния форумен умник, това означавало, че ваксините не работят!!!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Тццц много сме свалили нивото след като такъв индивид е професор.

56

Анонимен

преди 2 години

Виж Малта - там имат много нови случаи, но много малко починали. За да сме на тяхното ниво по брой на починалите трябва в България починалите да са доста по-малко, а ако отчетем и броя на заразените, трябва починалите в България да са над 2 пъти по-малко. За последните седем дни Малта имат 9 починали приравнено на 1 милион население, а България има 13 починали на милион. Само че новите случаи в Малта са с близо 50% повече на човек от населението от тези в България, така че починалите в Малта са

55

Анонимен

преди 2 години

Колко точно млади хора под 30г има в болниците към момента, та да се налага да ги ваксинират, дали би уточнил "видния"имунолог?Щото май се бпоят на пръсти и вкичките са със съпътстващи заболявания.

54

аз

преди 2 години

В Исландия имат общо от 2019 насам 30 умрели от Ковид- явно здравната им система не се е продънила от корупция и записват реалните причини за смъртта на хората. Но е факт, че при 90% ваксинирани И мерки, имат ръст на случаите най-висок до момента. Това следва да означава, че ваксините не работят добре.

53

аз

преди 2 години

До Анонимен 57Малта са 400 000 души, . Ние сме 7 000 000. При нас трябваше да са 175 души умрели, за да сме на тяхното ниво. Ние очевидно сме по-добре. Айде у лево.

52

Виж Малта

преди 2 години

Малта са 400 000 души, ***. Ние сме 7 000 000. При нас трябваше да са 175 души умрели, за да сме на тяхното ниво. Ние очевидно сме по-добре. Айде у лево.

51

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя тарикат от къде се появи. Младите дори не го усещат, а той иска да ги бодем с продукти предизвикващи Миокардит??? Защо не се взиматнпод внимание количествените тестове за антитела? Много са съмнителни вече с тези Биопродукти!