29

Пак по опорката?

преди 2 години

До Чичо: "Да върнем ГЕРБ"? Защо не си пиеш ракията, вместо пишеш небивалици. Бойко и дружинката му вече Министерския съвет отвън ще го гледат.За три мандата на Бойко изостанахме и от предпоследните в ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Когато по времето на БСП и Станишев влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Мина им времето.

28

ха ха

преди 2 години

Право е момчето кабинета трябва да е стабилен, че и магаре да им го опне на министрите да на трепват.

27

Анонимен

преди 2 години

Връзката между ГЕРБ, ДПС и ИТН е очевидна в атаката срещу Кирил Петков

26

Край

преди 2 години

Тоя най пекан ще се окаже

25

Анонимен

преди 2 години

Герберите били саботирали държавата.Ми то комунистите не трябва да ги саботираш.Те саботирани са се родили.Иосвен глад и фалити друго не правят.И реваншизъм.

24

Анонимен

преди 2 години

Няма да са плашити . В таз държава временните работи са най постоянни :))))

23

Чичо

преди 2 години

За да имаме стабилен и редовен кабинет, трябва да върнем ГЕРБ във властта, това не ви го увряха главите.

22

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, афганските талибани ще направят правителство преди нашите червени, руски талибани, начело с главния талибан Рундю :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Трябва

преди 2 години

Трябва да сменя стария 21 годишен дизелов Опел с нова Тесла. Трябва. Да, бе, трябва. 80 000 лв. ми трябват.

20

Анонимен

преди 2 години

До 24 ИСТИНАТА Защо да се спира 60/40 и миналата година имаше 60/40 и миналата година се помагаше на готвачи, бармани, сервитьори и др. и миналата година се плащаха по 50 лв. на пенсионерите. Как имаше пари при Борисов, а при тия няма. Даже спряха финансирането на магистрала хемус, и метрото също. Къде са парите???????

19

Калеко Алеко

преди 2 години

Трябва разбира се, и аз това казвам, но това няма как да се случи с наличния парламентарен сбиротък дошъл в НС на гребена на уличния метеж на фигуранта ... !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Къде е имало стабилно редовно управление след държавен преврат? Щяхме да имаме, ако не бяха вашите май...унджи...лъци. Да би милно седябо, не би чудо видяло. Хайде сега, почвайте мандрите, т.е., исках да кажа - банките, Киро Язовиро вече почна с първата полу-държавна с намерение да я "национализира" по стар комунистически обичай, ти не внесе Плана за развитие - е, откъде ПАРИ бре, ПеТко?

17

ИСТИНАТА

преди 2 години

Спрете се с тази актуализация на бюджета. Ясно е, че искате КРЕДИТ! Нека се оправяме с колкото пари има в бюджета. И се спрете с програмата 60/40 и да хрантутите бармани, сервитьорки и хотелиери. Да се оправят!

16

Анонимен

преди 2 години

И тоя агитира за Борисов 4.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен18, ти си ***, нали?

14

Анонимен

преди 2 години

Пеканов държавата е пред фалит от некадърното ви управление. Да се връща Борисов, от вас нищо не става.

13

Анонимен

преди 2 години

На едно мнение сме! Служебното правителство да заминава с президента.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен18 "Тогава защо искате актуализация след като има пари?" Защото нямат законово право да ги харчат. Образовай се малко, бе!!!

11

Анонимен

преди 2 години

"както се аргументира и финансовият министър Асен Василев - средства има" Тогава защо искате актуализация след като има пари? Вчера Кутев каза, че идват кризи, бюджетът е изчерпан. Кам можахте за 3 месеца да стопите бюджета при това Бойко ви го остави в излишък. Затова на комунист власт не трябва да се дава.

10

Анонимен

преди 2 години

До чалгар с фуражка, ти верно си чалгар с фуражка. Много добре си се описал.