195

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, на някои коментиращи женомразци, абе те дъщери имат ли? Защото всеки баща иска света да е по-добро и сигурно място за дъщеря си ако имат такава.Женомразците се крият зад анонимни профили, защото казаното от тях е престъпление и го знаят-призиви за унижение, убийства и насилие. Потенциални убийци, които да се чудиш,че жена (която те така мразят) ги е раждала.Иначе здрави семейства щяли да изграждат, върху постеля от страх и женомразие.Жалка работа

194

Анонимен

преди 2 години

208, мъж съм, а както е известно на всички, мъжът разрешава правата на жената, ако си ги е заслужила. "Свободният свят" никога не е бил свободен, а днес е толкова зависим от благоволението на кукловодите налагащи НСР както никога до сега. Не се знае, дали тези дето са били по клоните не са били по-щастливи от днешните, попаднали под игото на "демокрацията"! 209, на воля мъжете трепят жени и тук, когато им презлее от феминизъм. Не аз, а Афганистан скоро ще приприпка при нас за да станем нормални!

193

анонимен

преди 2 години

Не, този просто трябва да припка към Афганистан, защото там на воля ще трепе жени или най-малкото ще ги държи под ключ може директно социален министър да го направят. Защото тук просто няма да му се отвори парашута. Изразявам се кротко, защото ще ме изтрият.

192

анонимна

преди 2 години

Какъв си ти, че да ми казваш какви права имам! Що не се завреш някъде и да спреш с отровните си приказки! Добре, че свободният свят не бръсне за нищо подобна пап.лач като теб, то иначе по клоните щяхме да сме, а ти щеше да си заобиколен от двайсет майм.уни. Но пък щеше да си безкрайно щастлив!

191

Анонимен

преди 2 години

204, не само в България, навсякъде в Хр. свят трябва да се вкарат нормални жени, които да раждат деца на мъжете и да се грижат за дома и семейството. Феминистките да останат без мъже, докато изпукат, за да не се налага мъжете да прилагат същите методи към жените и при нас, както в Афганистан. Това просташко равенство м/у половете измислено от лудия Маркузе, по-гаден и от Маркс принуждава мъжете да трепят вироглави жени, въобразили си, че ще се гаврят с мъжете, чрез по-големите си женски права!

190

Анонимен

преди 2 години

205, да не си се надрусала? Женската свобода зависи от мъжкото благоволение. Нито хляба нито ножа е у жените, никога не е бил и никога няма да бъде! Мъжете винаги са били достойни, те са изградили този свят и той е мъжки, не е женски! И правилно си подчертала, никой няма право да се бърка в чужди работи, както случая в Афганистан. Щом мъжете там не искат да еманципират жените, никой не може да ги принуди. Сега жените там ще бъдат наказани, за да си знаят мястото без права, които не им се полагат

189

Анонимен

преди 2 години

Кой има право да се бърка в чужди работи?И вярно ли е представено всичко?Жените имат право на своята свобода навсякъде и завинаги.Оказва се,че в тях са и хляба, и ножа.Но има ли достойни мъже?

188

Анонимен

преди 2 години

197, кого ще мразиш ти ***, и къде се намираш, че се държиш така просташки и вулгарно. Гледай я ти, щяла да мрази мъжете?!? Де шамари де! Такъв език на омразата е наказуем. Според закона, за език на омразата трябва да бъдеш съдена, казах!

187

Анонимен

преди 2 години

Хей, 198, анонимната, спри да гледаш феминистични холивудски филми! Там жените бият беизпощадно мъже, само дето мъжете нещо не се стряскат и при нас, и пребиват бабаитести жени. Чети статистиката колко жени има пребити, че и убити от мъжете си от началото на годината. Тези женски бойни групи дето си ги фантазираш са само в главата ти. Че и в Либия ги имало?!? Ще ги има на куково лято. Там законите са шериат и мъжете ще очистят всяка жена дръзнала да се прави на мъж. Афганистан да ти е за пример!

186

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Бъдещето ще е като миналото, нищо ново под слънцето и в Турция е така от стотици години, но и в някои части на България където се изповядва култа към рогатия лунен демон и педофила мемет.!.

185

Анонимен

преди 2 години

Попитайте младите мъже, които ги изоставят. Посланикът на Афганистан у нас, каза, че младежите бягали от Афганистан, защото не искали, да станат пушечен месо за талибаните. Жените брои ли, някой? Те не са ли, пушечно месо за талибаните? Статистиката сочи доста голям процент престъпност в ЕС, извършвана от авганистанци, за съжаление.

184

Ситуацията:

преди 2 години

Американците (демократите!) са се разбрали с Китай и затова се изнесоха. Целта е Индия! С нея китайците имат стар конфликт - даже се стигна наскоро до сблъсък на границата където индийските граничари им омлатиха специалните части. Сплотяват коалиция с Пакистан (който има спор с Индия) Китай и сега и Афганистан. Не случайно го наричат Чайна Джо - човека в бялата къща. Индия и Япония са проблем за коминтерна.

183

анонимна

преди 2 години

До всички нащракали минуси на анонимна - в Израел и Либия има военни групи само от жени, и то доста добри. Доста жени се оправят добре и без вас, много трудно ви е да признаете. Спрете се с това принизяване на жените, защото живеете в цивилизована държава. Ако не ви харесва, може да се махнете от тук, то от подобни и полза няма. Една част от тук живеещите мъже са буквално със средновековно мислене и наистина пр.азни кра.туни.

182

анонимна

преди 2 години

Ти какво искаш радостно да се заключа с двайсет чаршафа, да не обеля дума за нищо и да се радвам как някой ме храни и приравнява с животно!? Нещо ама много, много си се объркал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Щом ме мразят, и аз мразя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

181

E нали

преди 2 години

искаха да са свободни и сами да се управляват??? Какво стана сега? Май са държава съставена предимно от главорези.

180

Ето

преди 2 години

какво представлява "Религията на Мира"....

179

Анонимен

преди 2 години

И каква я свършиха американците там...никаква. Малко контрабанда с опиум и това беше.

178

Анонимен

преди 2 години

Леле, какво злобно изказване и то от жена. Ама хич няма обиди и език на омразата. А мен ме остракираха тук модовете, явно женски, за дето предсказах победата за талибаните и какво ще последва заради женска наглост, като тая жена, дето на всяка цена щяла да се съпротивлява на талибаните, и тази от коментар 180.

177

Анонимен

преди 2 години

Изоставени от американските приятели.... сефте.

176

Анонимен

преди 2 години

Идвайте в България афганци.Тук ще ви приемем като наши братя.