199

Анонимен

преди 2 години

Мен ме боли к.. а, трябва ли да си стоя вкъщи?

198

БРЦК

преди 2 години

Който го сърби дуп.... вкъщи . 240 от парламенти ГИ ....в къщи . Катран ..джиев също го сърби ду....и той в къщи

197

ТВ

преди 2 години

В Израел нещо не е както трябва въпреки най-добрата ваксинация над 80%, броя на болните (вкарани в болница) се удвоява на всеки 10 дена оня ден бяха 5000 човека при нас са 110 човека ...

196

Анонимен

преди 2 години

Тоя от качи пак

195

Анонимен

преди 2 години

В Шумен, в индустриалната зона има 3-4 фабрики. В едната ги юркат и изнудват да се ваксинират. Заплашват ги с уволнение и ги извозват със служебните коли да ги ваксинират. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО, нали беше личен избор а не е задължително?

194

Фелшер

преди 2 години

Тоя не го ли изгониха,кой му плаща сега ?

193

Анонимен

преди 2 години

Ще ни измислят всички, няма страшно. Хайде, някой казва ами да ме гонят от работа, ще почна да обирам магазините за храна. Ама... то като няма производство на храна - ко ша обираш бе брат, празни рафтове ли? Е тогава яко ще настане глад и мизерия. и аз не искам да се ваксинирам с нещо си там, ама пак казвам - ще ни измислят всички, ще видите.

192

Анонимен

преди 2 години

Преди година, казваха че 1 човек, заразява 3. И беше много, ама много страшно, тогава говореха за чувалите и камионите. По сегашната схема - 10 заразяват 30. Нали едно към три идва. А сега това било много по страшно, обаче 1 човек, заразява... 1 човек. Е!!!!? Тия не помнят ли кви ги дрънкаха миналата година а сега искат още повече да ни плашат, с нещо което по техните думи е 3 пъти по слабо от самия ковид. Математика с брадичката някъде объркал нещо числата ми се струва.

191

АА

преди 2 години

Този човек е ГРОБАР и не трябва да му се дава думата в средствата за масова информа-ция. За самия него е най-добре да затвори своята уста и да не се излага на стари години.

190

Край

преди 2 години

А който го боли . Какво да прави

189

аз съм

преди 2 години

всички лекари в БГ са алчни престъпници Ятрогенеза-wikipedia

188

Долен лъжец!

преди 2 години

Спекулациите му не се базират на НИЩО! Един път не каза какви математически модели използва за да разбере колко заразява един човек! Само лъжи, лъжи и долни лъжи! Този трябва да бъде съден!

187

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле пак се опитва да заработи някоя хилядарка.Много алчен човек!

186

ЕМО

преди 2 години

КАТО ГО ПЕНСИОНИРАХА ТОГАВА РАЗБРАХА, ЧЕ Е ЧЛЕН НА БСП.... МНОГО НЕАДЕКВАТНИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ЕЙ.

185

ДО 196 ЕМО

преди 2 години

И ЧОРБАНОВ СЕ ПЕРЧЕШЕ КАТО ТЕБ,НО КАТО СЕ РАЗБОЛЯ ОЛЕЛЕ Г .. МИ... УВАЖАВАЙ ПАМЕТТА НА ПОЧИНАЛИТЕ БЕ ДИВАНЕ.

184

Ристиенин

преди 2 години

Хай бягай бе.

183

Анонимен

преди 2 години

Професоре, през цялото време на пандемията съм си кихал и кашлял, при това без да съм си стоял вкъщи. И през цялото време всеки ден от началото на пандемията, а и преди това, съм пушил по една и половина кутия цигари на ден. Плюя на здравната Ви система, професоре, пет пари не давам за нея. Плюя на държавата, която ми налага наборни повинности на стари години. Професоре, за какво се борите? Може би да бъдете уволнен още веднъж? Не е ли време да идете за риба, времето е страхотно.

182

Анонимен

преди 2 години

ПОПРАВКА ПОРАДИ ДОСАДЕН ОТКАЗ НА СЪРВЪРА ДА ПРЕДАДЕ КАРТИНКАТА, ПО ДРЕБНАТА КАРТИНКА НА ГЛАВНАТА СТРАНИЦА ЗАКЛЮЧИХ, ЧЕ ЧЕРВЕНО ПЕТНО, ЗА КОЕТО МОЛЯ, ПРОФЕСОРЕ, ЗА ВАШЕТО ИЗВИНЕНИЕ. В БЪДЕЩЕ ЩЕ ПРОВЕРЯВАМ ПО-ОБСТОЙНО КАРТИНКИТЕ.

181

Анонимен

преди 2 години

НА СНИМКАТА НА ГЛАВНАТА СТРАНИЦА С БЯЛАТА КЪРПИЧКА С ЧЕРВЕНО ПЕТНО СЕ ПРАВИ НЕКОРЕКТНО ВНУШЕНИЕ!!! ПРОФЕСОРЕ, ОТКЪДЕ НАМЕРИХТЕ ТУБЕРКУЛОЗЕН С КЪРВАВИ ХРАЧКИ ИЛИ ТОВА Е ЧЕРВЕНА БОЯ??! НЕ ВЪВЕЖДАЙТЕ ХОРАТА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ - НЕ Е ПОЧТЕНО!

180

АНОНИМЕН

преди 2 години

Бай Шиле, вместо да халюцинираш, вземи се сапикясай малко, че ще ти се види тесен орталъка!