18

Анонимен

преди 2 години

Как няма да идват като Европа ги чакат пари и жени на корем

17

Румен Владимиров

преди 2 години

Гласувайте отново за фигурант Радев, за пияния живковски милиционер Бойко Чашков, криещия се по дърво и камък Чалгопитек с аутокюто, изправените и леко надигнали се улични мутри, хулигани и стари муцуни и ще имате бежански център във всеки град, градче и село до нова година, когато ще дойдат 2 млн. диви афганци, но нито един полицай няма да посмее да употреби сила за да ги спре под страх от съд и уволнение! Президентът пилот пусна държавата на автопилот! Приятно падане наивници!

16

Гледна точка

преди 2 години

Ами да се оправя сега хасковския пъпеш. Нали много искаше той да управлява.

15

?????

преди 2 години

Мароко с кой воюва,че има нав,леци от там?

14

Да идват

преди 2 години

И те са хора като нас, Земята е на всички!

13

фейкнюзче

преди 2 години

До Анонимен 11 Да ,махнахме го,но золумите,дето ги сътвориха той и тия като него,десетилетия няма да се оправят.Ако ВЪОБЩЕ се оправят.А Рашков,нека да остане 2 години,не повече,пък тогава да си говорим.

12

Deutschland

преди 2 години

Тези искат да стигна до Германия. Меркел обеща, че ще се справи. Там знам от първа ръка, че се хвърлят милиони евра в обучения на такива, като в крайна сметка те рядко се съгласяват или са способни да вършат работата и са по-склонни да останат на помощи, които са 200 евро по-малко, ако бачкат. Тези хора не са тръгнали за България. Та защо немците не пращат направо самолети, с които да си ги прибират. Все пак, нека покажат солидарността си докрай, веднъж поканили ги.

11

Анонимен

преди 2 години

Мароко братче, няма война няма нищо ама искат и те по лесния начин - да лежат и Меркел да ги замерва с пачки евро. И какво стана сега, Меркел е няма а ние си оставаме с глутница черни маймунии дето *** навсякъде. Честито ви ЕС, искате ли още? Сега като ви вкарат и еврото ще станем не най-бедните на Европа а на ниво Сомалия.

10

Анонимен

преди 2 години

А сега с новото настъпление в Афганистан и тия страхливци на власт, смятайте какво ни чака.

9

Анонимен

преди 2 години

До Какво - Къде е великия министър-бияч-що не прати магаретата да укротят незнайно отде пристигналите МАРОКАНЦИ? - __________ - Нали го махнахте! Сега трябва да се уповаваш на Рашков, той да ги укротява. Тъкмо ще пита какво е казала някоя жена по въпроса.

8

Анонимен

преди 2 години

въртете бизнес бе! тия са фрашкани с евра, ръсят яко! дойте ги бе! като гърците.

7

Анонимен

преди 2 години

До Стига вече с тия - Да си ги връщат лъжебежанците-мюсюлмани обратно... - ______ - по всичко личи, че с тази работа ще трябва да се заемеш сам!

6

Ган ювци

преди 2 години

Не се притеснявали от мигрантите, а от гранична полиция?! Тези смелчаци-*** ювци могат единствено да благодарят на Турция, че не пуска *** да се насочват свободно насам. Ако на турците им писне ще плачат за гранична полиция, но тя няма да им помогне особено много.

5

Какво

преди 2 години

правят МАРОКАНЦИ в България?Нерде Мароко-нерде Харманли!КАК са дошли до тук?Къде е великия министър-бияч-що не прати магаретата да укротят незнайно отде пристигналите МАРОКАНЦИ?Или те могат да бият само децата?

4

а лилиииии

преди 2 години

щООО,КОГАТО ГО СТРОИХА СИ ТРАЯХА И ВИКАХА УРЪ ДЪ ЖИВЕЙ БАЦКАТА,да не се оплакват от себе си!или са очаквали да дойдат ХОРА,а не ***?

3

За лилавите

преди 2 години

Нerpи имат IQ 70

2

Трябват

преди 2 години

Трябват ограда и картечни гнезда по границата

1

Анонимен

преди 2 години

Както каза Рашков - скоро и на други места. Ще обогатяваме генотипа.