246

Хан Крум

преди 2 години

По моите закони убиване с храчки публично!

245

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха-хаЧе какво очакваш от курсант в Милиционерската школа,който 70% от учението си е бил във факултета Държавна сигурност? И сега е същата закваска - българският Вишински!

244

ха-ха-ха

преди 2 години

А контрол изобщо може ли....Или над теб е само Господ и Тиквата? Малкоумен ,но нагъл до безконечност. Рано или късно ще ти се стъжни животът....обречен си.

243

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева излезе доста неука. ЕГН-та чете,Конституцията не познава. Улучила си е партийката

242

пияница мистик

преди 2 години

Гешев е пич, кефи ме на макс :))) Червените бабуини се пеняват от злоба, той им показва среден пръст. Нека си искат да го изслушват, той им каза - ТВЪРДО НЕ !!! Ахахахахахаха, голям кеф е червеното мучене

241

SHEFA

преди 2 години

РАШКОВ СВЪРШИ ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТ ГЕШЕВ-ТОВА ДА ВИ ГОВОРИ НЕЩО?

240

Анонимен

преди 2 години

Един е Гешев и пророк е неговия каскет.

239

1

преди 2 години

каскета,освен началника му от банкя,никой друг не може да го контролира.

238

Анонимен

преди 2 години

Абе нема ли некой дето да му изният чивиите и да приключи мъката на тоя!

237

Анонимен

преди 2 години

Тоя е най-гнусния от ГРОБОДЕПЕСАРИТЕ!

236

Анонимен

преди 2 години

Идват кризи тия с Гешев и протестите от преди година се занимават. Връщааайй джипката.

235

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,ето МОЕТО мнение../ЗНАМ,знам че съм "никой",но все пак../:-Прокуратурата ТРЯБВА да се извади от съдебната система!!..Защо?..-Ами много просто:-Съдебния процес ТРЯБВА да бъде БЕЗПРИСТРАСТЕН!!!!..А както е сега-прокурора да бъде ЧАСТ ОТ СЪДА,просто ГРУБО НАРУШАВА принципа за безпристрастност,тъй като КАКТО Е СЕГА,прокурора се явява СТРАНА в съдебния процес!...Прокурорите ТРЯБВА да са наистина НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВНИ ОБВИНИТЕЛИ!!!!..НЕПОДВЛАСТНИ нито на ВСС,нито на други СЪДЕБНИ ИНСТИТУЦИЯ

234

Анонимен

преди 2 години

Тоя още ли не гушнал каскета?

233

ДЕПМ

преди 2 години

Мафиот.

232

Сата НАТО

преди 2 години

законът не разрешава това ---///--- Как тогава не се намери един прокурор, който да се самосезира за изнасянето на информация по други дела "поради голям обществен интерес" ??? Аз като говоря, че Прокуратурата е ОПГ, не приказвам.

231

Аноним

преди 2 години

А да разпространява подслушвани разговори публично по неприключили дела МОЖЕ. Ега ти лудия

230

до # 260

преди 2 години

Да се уточним: прокуратурата НА ГЕШЕВ вече цяла година БАВИ РАЗСЛЕДВАНЕТО и ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО НЕ Е ПРИКЛЮЧЕНО. Гл.прокурор вмвсто да се засрами от този опит за смачкване на престъплението най-нахално пледира, че производството НЕ Е ЗАВЪРШЕНО, без да обясни защо и по чия вина.Тепърва при мнение за предаване на съд ще започне съдебната сага. Затова ексмин.Маринов и Терзийски са "курназ", разчитайки на гешевската прокуратура!

229

Анонимен

преди 2 години

Г-да предимно герберски ***, тук не говорим за съда и не се оправдавайте с него, защото ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ Е САМОСЕЗИРАЛА И НЕ Е ЗАВЕЛА ДОСъдебно производство НАВРЕМЕ на четиримата биячи, полицайката бияч, гл.секретар на МВР Иво Иванов и двамата министри на МВР Маринов и Терзийски, първият от които изобщо не е проявил инициатива и е оставил нещата на Терзийски,който пък се е ограничил с дисциплинарни наказания.Прокуратурата пък вече цяла година разследва ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

228

Анонимен

преди 2 години

Бас хващам, че ако полицейското насилие беше станало по времето на чуждо правителство, тоя нещастен naляк вече щеше да е в парламента да докладва. 100% умишлено бави делото.

227

Анонимен

преди 2 години

256 В Москва, Мая се е обучавала, как най-добре, да организира комсомолците, сиреч, учила е за знаменоска.