45

Ганьо зеленият чорап

преди 2 години

Комуниста е безсмъртен!

44

Уплашено чудовище

преди 2 години

Което се овърточило до шията и се чудите какви да прехвърли отговорността върху други

43

Уууу до 60

преди 2 години

Няма да споря с теб, явно и ти си един от чалгари те на Слави и хунтата на фигуранта. Събуди се, огледай се и помисли, за кое от сегашната ситуация е виновен Герб, разсъждаваш като партиен секретар. Бъди жив и здрав.

42

До Уууу

преди 2 години

Опитваш се да иронизираш, но наистина виновни са ГЕРБ и Бойко Борисов за сегашното състояние на България.

41

Уууу

преди 2 години

Сега съвета ще излезе с решение:1. За цените, които тръгнаха нагоре е виновен Бойко.2. За Афганистанците, които скоро ще ни залеят е виновен Бойко.3. За тежката Ковид вълна която вече ни залива е виновен Бойко. 4. За банките, които скоро ще фалираме е виновен Бойко. 5.За това, че ние управляваме но друг да ни актуализира бюджета за да има за крадене е виновен Бойко.

40

Анонимен

преди 2 години

а тока????

39

Анонимен

преди 2 години

До 63Как кой? Герб, които нарочно са гласували възможно най-неадекватния бюджет, знаейки че ще загубят изборите. Това част от техния план за саботаж на държавата, само и само да покажат колко е зле без тях.

38

Анонимен

преди 2 години

Да разгледат и въпроса КОЙ стои в основата на назначаването на лица с двойното гражданство на висши ръководни длъжности, в разрез с Конституцията на парламентарната република. Също и въпроса с ужасяващото изявление на Антон Кутев, че годишния бюджет за 2021 е източен още през август и пари няма. КОЙ стои в основата на това източване.

37

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, Рундю да вдига юмрука и каже пари нема - действайте :))))))))))))))))))))

36

PR по телевизоро

преди 2 години

е кво има да ги свиква ? нали каза че работили в единодушие и са специалисти .

35

пуканки и кола

преди 2 години

А кога ше е импийчмънта ?

34

от мандрата

преди 2 години

е кви финансови мерки ? нали кутев каза че пари нема . за два месеца изпразнихте хазната бе шумкари . а ако сте на власт 4 год , ?

33

Анонимен

преди 2 години

Некомпетентни лица като агент Майстора дават лоши съвети на резидента - да събира КСНС. Коремните калинки опапаха бюджета още през август, какви ковиди, какви мигранти! Опоскването на бюджета от некомпетентния служебен кабинет всъщност трябва да се разгледа, но не от КСНС, а от разследващите органи. Няма да е късно и след два месеца.

32

Гроби Таласомо

преди 2 години

Вижте сега, нема се вайкате - народът е виновен... Верно е,виновен е, обаче този народ в близките 100 години нема да се промени, за да се случи нещо добро, даже, обратното този народ, още повече ще деградира и политически нещата ще стават още по-зле, т.е. от зле на зле ще вървят работите и тъй до Краят. Мъдрите се готвят за Краят, не мислят за настоящето, защото то преминава, за да дойде Краят;)))

31

Родолюбец

преди 2 години

А ,при онова същество което управляваше 11-12 години ,цъфнахме и вързахме,ха,ха!!!Сега пак иска да управлява обаче зад кулисите!Да раздава милиарди ,за несвършена работа и да прибира милиони в шкафа!Ама ,населението е като него в по -голямата си част и затова го харесва,покорна, крадлива,мързелива рая(стадо)ха,ха!!!

30

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пламен Узунов си бе помислил че вземайки управлението в своите милиционерски ръце и всичко ще е наред. Има обаче, проблем. И той е, че бюджет може да бъде гласуван само от редовно правителство;))) НС без редовно правителство са просто 200 чейлека събрани на орта и кавга;))) сиреч майстор илюминат требе да си, за да извадиш от политическата криза - президентска республика;))) Не става;))) И тя минава през Парламентът. Не, че е лоша формата на управление близо до царството, но не и с тези;)))

29

Анонимен

преди 2 години

А ЗАРАДИ ТОКА? ЧЕ ПОЧВА СТАЧНАТА ВЪЛНА... ИЛИ ТОВА НЕ ГО ВЪЛНУВА РЕЗИДЕНТА...

28

Пламен

преди 2 години

А за скъпотията, кога...за него,всичко безплатно в резиденцията плюс 18000 заплата плюс пенсия на макс

27

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860... ???? Не ...

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 ... Утре ...