20

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

19

Лилияна

преди 2 години

Борбата е яростна и неравна, но Ние истински ОТГОВОРНИТЕ ще я доведем до ПОБЕДА! Със всяка ваксина всеки един от НАС забива пиронче в ковчега на пандемията! Ваксинирайте и дечицата, защото слд 60-70 години, когато ги удари лумбагото на УДЪЛЖЕНИЯ КОВИД, те със сълзи на очи гледайки към земните дълбини на АДА ще ви проклинат и питат: ЗАЩО? Защо не бяхте отговорни и провалихте ЖИВОТА ни?

18

до този

преди 2 години

дето е написал един след друг пет коментара за ваксините: Отстъпвам ти моите 3-4-5-6...N дози.Ваксинирай се на воля, пък аз ще си мра от каквото Онзи горе е решил. Чакаме "джакпота" във вторник. Залагам на 1500-1600, горе-долу в такъв математически порядък ги "установяват".

17

Слави Т

преди 2 години

Видите ли антиваксър, бийте здраво, да му дойде акъл в главата!тебе като те биха на протеста как беше

16

Анонимен

преди 2 години

Видите ли антиваксър, бийте здраво, да му дойде акъл в главата!

15

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Ламбадата за да има денс денс денс..:)))

14

Анонимен

преди 2 години

Коментари 7 до 13 са видимо постнати от един и същ човек и определено въпросният е кух като 100 горски хралупи и техните разклонения.

13

УчудЕна

преди 2 години

Еееее, ама с такава хлабава бройкЪ, Делтата ще ни се разсърди и току виж ни подминала!

12

Доктор Янев, София

преди 2 години

Ваксинирайте децата ВЕДНАГА! Не ги ли ваксинираме, губим всичко! Ваксините спасявят животи! На родителите - антиваксъри, недаващи съгласие за ваксинация на децата им, да се отнемат родителските права, съд и затвор, а децат да се пращат на приемн семейства в Норвегия, Дания и Холандия. Най-добрата ваксина за деца е научно доказано да бъде Астра Зенека! Ваксина за всяко дете, ваксина за здраве, всяка ваксина е точка срещу коварния вирус!

11

Анонимен

преди 2 години

И какво като има заразени?Тепърва ще има нови модели от вируса и ще има заразени по няколко пъти.Важни са тежко болните с тръба в гърлото.Всички трябва да се заразят за да се приключи!Това е бизнес за милиарди!

10

Анонимен

преди 2 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомания, хомосексуализъм, проституция, морален срив, духовна деградация, разпад на патриархално-семейните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

9

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се срещу корона вируса с ваксина. СЕГА! Ваксинирайте се преди вашия съсед! Ваксините ще свършат, после няма да има!Избираш ваксина - избираш да живееш! Вакаината вируса удря, ваксината вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Ваксините са сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Ваксина или Смърт - това е въпросът!Ваксината е изворът на живот!

8

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Файзер!

7

Доктор Трайков

преди 2 години

Само вчера през нашето ДКЦ бяха ваксинирани над 50 деца на възраст от 2 до 16 годишна възраст, без никакви странични ефекти, ваксините са сертифицирано БЕЗОПАСНИ. Препоръчвам! Не чакайте да стане прекалено късно, проявете разум и съобразителност, за да не дружите с червеите!

6

Анонимен

преди 2 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи дегeнеpат! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

5

Анонимен

преди 2 години

Короната настъпва с невиждано високи темпове, броят на заразени се покачва лавинообразно, масовката са антиваксъри, които горещо съжаляват, че не са поставили животоспасяваща ваксина! След броени дни живите антиваксъри ше завиждат на мъртвите! Делта вариантът с невъобразима агресия атакува вашите дробове и го превръща в разлагаща се пихтия! Спасение няма, единственият шанс е ваксина! Без ваксина рискувате живота си фатално! Друг ще люби жена ви, друг ще ви кара колата!

4

Анонимен

преди 2 години

131 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без значение.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт!

3

Слави Т

преди 2 години

медиите крият случаи на смърт от ваксини

2

свидетел

преди 2 години

няма делта умират ваксинирани а казват че е от делта

1

гадефф

преди 2 години

герб не са на власт а вирус пак има що така румене