23

Мен

преди 2 години

САЩ 20 години не научиха, че географията на Афганистан не позволява това, което те искат, но поне я обраха. Унищожиха още една държава. Лошото е, че идват все по близо.

22

Б. Г.

преди 2 години

Американското правителство пак иска, чрез война да обере парите на американския народ. Правителството на САЩ е престъпна шайка....Добре, че българите нямаме силна армия...

21

ами

преди 2 години

И какво стана тя?!? Цели 20 г. добрите "самаряни" въдворяваха ред и демократизиране на обществото в Афганистан и в момента на изтеглянето си,Афганистан се върна в изходно положение. Та въпросът ми е колко смисъл или изобщо има ли смисъл тези провъзгасили се за богове на световният ред, да извършват каквито и действия за "демократизиране" на обществата?За тези 20 г. да ПУБЛИКУВАТ колкот трилиона са изхарачили за едно голямо НИЩО....

20

Анонимен

преди 2 години

До 1914Ти вземи отвори някоя книга да прочетеш дефиницията на фашизъм. Почти пълно припокриване с идеите на исляма. Затова и Хитлер толкова им се е кефил.

19

Анонимен

преди 2 години

Войната свърши. Започва безкрайният ислямски рай. По 66 девици на коляно, от чешмите само мед ще тече от утре, вече никой няма да пуши мак, а жените ще ги признаят даже за хора.

18

1914

преди 2 години

Националсоциализма и фашизма нямат нищо общо с болшевизма или с исляма, стига сте ги сравнявали! При болшевизма има милиони убити само от глад, да не говорим в концлагерите или при масовите репресии и жертви на сталинския терор, имало е също и канибализъм! Всичко е оградено с бодлива тел и политкомисари, и няма мърдане! Доколкото знам никой не е искал да бяга нито от Райха нито от фашистка Италия! Стига сравнявахте всичко което не ви е удобно и не ви изнася че било фашистко!

17

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Войната в Афганистан приключи, войната сега започва, няма мир в сянката на алах -рогатия.!.

16

Анонимен

преди 2 години

Ще заколят тоя-оня, и ще цъфнат. А пари от къде?

15

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато ислямът е фашистка идеология - не зачита абсолютно нищо друго, мрази свободната мисъл, единствената й крайна цел е пълно доминанство и винаги се изражда в авторитарни режими. Човечеството няма да узнае мир и просперитет докато не изкорени този душевен тумор от света.

14

Анонимен

преди 2 години

До 18 Къде ги четеш тези работи за 300 хилядна армия на Сащ там. Сам ли си ги измисляш тези работи или някой в кръчмата ти го е казал. Сащ имат 3000 войници там и пазят летището и посолството им. Нарочно не се включват в конфликта. Явно има нещо което не знаем и нарочно оставят нещата така. Нищо не е случайно.

13

Анонимен

преди 2 години

До 11 Ужас Ми какво да правят там съюзниците. Няма газ и петрол. Няма сметка да седят там в тия чукари. Оставят ги да се самоизбиват. Тия са като нашите ромей. И да се опитваш да ги социализираш няма да успееш. Загуба на време. След 1000 г още ще са там без да са се развили грам.

12

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги да се избиват сами. Това го знаят най-добре, нека се избиват качествено.

11

Анонимен

преди 2 години

Досега било квот било, отсега нататък почват всеки срещу всеки, както беше преди и е било винаги. Това е талибанската сигурност.

10

Уточист

преди 2 години

И сега афганските бежанци в ЕС ще се върнат по родните си места, да строят новия афгански емирски рай, нали?

9

Стерео

преди 2 години

До АнонименАбе *** как пък всеки път се изказваш неподготвен?

8

ъъъ

преди 2 години

Те и руснаците така защитават зарезаха СИВ и ВАрШАвСКИЯ договор и си биха камшика

7

Анонимен

преди 2 години

Вие пък какво се възмущавате, с вашите младотурски чалгари, където ги избрахте да ви управляват с ориенталска музика и мехтери? Вие сте по-зле от талибаните. Чалгаристан.

6

ужас

преди 2 години

И ния чакаме Нато и САЩ дани защитават!!! Ето така "защитават" съюзниците си бягат от терористите и оставят всички....

5

ха ха

преди 2 години

Та и руснаците си тръгнаха ***

4

аа

преди 2 години

Що бе а руснаците с колко загуби се изнесоха от Авганистан И те същите хеликоптерите им падаха като круши