198

Анонимен

преди 2 години

До америка1332002, к.166 Въз основа на правописа: завършен 7-и клас. Може и 11 клас, завършен след 1996 г. А за доктор - не ми се вярва. Премного тъпееш.

197

Анонимен

преди 2 години

А проливането на кръв и зверствата на столичната полиция и спецполицаите на протеста на 02 септември кога ще бъдат разгледани ? Тогава побоят започна в 22 часа и продължи до ранните часове на 3-ти септември. За тази скотобойна замълчаха гл.прокурор, СГП и ВАП. Иван Г. пак ли ще се оправдае, че разследването все още не е приключило и няма какво да каже. А щом Гешев и депутатите на ГЕРБ+ОП не са се изказали, значи нищо не е имало. Нали, г-н гл.прокурор?

196

Анонимен

преди 2 години

До Провокатори - разбира се ,че най агресивните,които са яли бой са били провокатори ! Те са получили финансовите облаги преди да се афишират като провокатори - поели са ангажимент пред тези,които са им дали пари. Не ви ли прави впечатление физиката им също и начина по който са облечени...Българският народ не е толкова глупав колкото някой го мислят...

195

Истината

преди 2 години

От както свят светува има тарикати и балъци. Бойко, радев и други политици са си надвили над масрафа - власт, жени, коли и хубав живот. От другата страна са простички бедни момчета, дето искат да са бан.дити, обаче не им стиска и стават полицаи. Бойко изкара полицаите да ги бият с камъни няколко дни и тия са се изнервили и набили няколко момчета - протестъри, дето пак са балъци - крещят там и си мислят, че ще променят нещо и те така. Децата на тарикатите няма да идат на протест .

194

Анонимен

преди 2 години

Главният виновник е калпака с юмрука.Но като се окъка плаче за пари.Съсипа държавата.

193

Анонимен

преди 2 години

О тия четирима полицаи "с повдигнати обвинения", този с "най-тежкото обвинение" и с "най-голямото наказание" е назначен тихо и кротко в бюрото за охрана на Гешев.

192

Анонимен

преди 2 години

Надигнаха се двете патерици на Байдън-БЛМ и Антифа.За да ограбят моловете и магазините в Калифорния,Чикаго,Ню Йорк,Милуоки ,Вашингтон и други неолиберални клоаки.

191

Анонимен

преди 2 години

Цяла Америка се надигна след своеволията на местната милиция :) Ние спим като порове

190

Анонимен

преди 2 години

А протестиращи кога ще подведат под отговорност? Трябва да има справедливост. Както се казва: "Да би мирно седяло не би чудо видяло".

189

башибозук,не еничери

преди 2 години

До еничери не обиждай милиционерите.И протести е имало,да не в такъв мащаб,но нито е имало водни оръдия,нито такива башибозуци.Биеха основно разбойниците и закоравелите хулигани,подчертавам,без да гледат етнос и вяра,икоито сега са буквално недосегаеми.Никой не си позволяваше да бие народа.Вярно,и ценностите тогава бяха други,не като сега-дрога,пиянство,кражби проституция,чалга...

188

Провокатори

преди 2 години

Ами ако битите са бели провокатори, хвърлящи предмети и бомбички срещу полицаите? Какво да ги правят? На всички протести има и провокатори и бити. Ития дето сега разследват това съм сигурен, че няма да дадат властта без бой.

187

читанката

преди 2 години

До питанката е кой да вземе мерки,тия,именно дето са заповядали да пребиват децата,именно децата ,а не провокаторите,или каскетурата,назначена с цел-чадър на бочковите безобразия защита на "нашите"?Не прочетохте ли,че с триста зора са намерили записите?Като се оплакваха след протеста,и като писаха и дадоха кадри-гештапото даже и каскетя не си накриви,а боце плямпа врели некипели?Някакви брадясали индивиди с генералски пагони,не могат две думи свързано да кажат..

186

еничери

преди 2 години

това което се вижда на кадрите предполагам не е било и при еничарите с такава " преданост " биеха - но какво да се очаква от тъ*пи народни милиционери които и " *** за бучва " не става от тях

185

Л.Иванов

преди 2 години

Разбираем е гнева и на едните, и на другите!Като бивш служител на МВР съм категорично против упражняването на насилие!Дали е имало провокации, не мога да твърдя! Но в едно съм сигурен- сега Борисов ще си измие/ отново/ ръцете - не бил знаел, не бил заповядал и прочее глупости и поредни простотии! А кой трябва да носи отговорност- просто питам?

184

Възмутително

преди 2 години

Защо само четирима? От кадрите се виждаха поне десетина полицаи, чието поведение сравнявам със зверове. Да не говорим за полицайката с опашка, която подскачаше като яре около колегите си и се държеше по същия просташки начин с арестуваните.

183

питанката

преди 2 години

Стига масово лицемерие!!! Миналото лято се нагледахме на цялата тая гадост и от страна на "протестиращи" *** и на полицаи. Защо се сетиха след толкова месеци или с това замазват всичките си провали новите "реформатори"? Гнусно е поведението на новите депутати, само с глупости се занимават, но явно толкова им е акъла

182

добре

преди 2 години

има насилие ,НО НЯКОЙ им е наредил!! А сега след 1 година -проблем стана . А ,че бюджета е на никъде и няма актуализация -това не е важно.Оставят се нещата ,които са по- важни в момента ,за след ..... Иде глад ,мизерия и нямане на заплати ,пенсии .НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО ЗА НИКОГО ОТ СЕДЯЩИТЕ ТАМ В КРЕСЛАТА В НС!!!

181

долу фейктроловете

преди 2 години

До Анонимен 208 Хм...Не знам тоя,дето го ругаеш какво е гледал,ама на видеото и на снимките голи батки няма.Голите батки мятат какво ли не по КОЛЕГИТЕ си,но никой не ги закача.Има двуметрови магарета с униформи ,които налагат буквално слаботелесни индивиди,наистина повярвали,че има демокрация при чекмедже паша.Ама като се появи един петко лясковски,и тия страшните,се наакаха до ушите.Пък като тръгнат братята ти от маалите с колове брадви...ДИМ ДА ГИ НЯМА.

180

Барселона

преди 2 години

Да не пропуснат онази русата...футболистка.....нападателката....

179

Анонимен

преди 2 години

"Деца"? Ако тези мутри са ни бъдещето да ги смазват полицайте от бой дето ги срещнат без да са направили каквото и да е. Иначе мълчите за онзи дето скача и потроши кола на майка с деца вътре. И справедливия ни съд, ама той работел на 4 часа и няма пари. А тази дето отглежада 2 деца, плаща данъци и лекува хора ноже безнаказано да бъде нападана и унижавана от пройдоха. Дето на двадесет и колко години и не може да се реализира. Но ще ни определя как да живеем????