13

До Веселин

преди 2 години

Смърт за Константинопол! Смърт за Рим! Ето тук си прав, за останалата част от твоето мнение не си прав - лъжи и хули.

12

Мария

преди 2 години

Вярвам в чудеса.Това, след Банго Василий, е най-хубавият праздник!Честито!

11

Анонимен

преди 2 години

ощели има будали които вярват в тия измишлйотини?

10

Перко

преди 2 години

До ХристиянинХората са си на работа. Какво значение има религията им.

9

Дано

преди 2 години

Пресветата майка простре защитата си над всички, които предпочетоха този заразителен ритуал. Дивотията на българина става неудържима.

8

Християнин

преди 2 години

Единствено не ми допадна, че в охранителната фирма имаше мюсюлмани /не че момчетата са сгафили нещо/, но нямат място на християнския празник.

7

Християнка

преди 2 години

Спoред чeрковния кaнон, кoйто прaвославен имa мaлка чуркa, тpябва дa я прeкади пo изгрeв слънцe прeд икoната нa Cвeти Никoлaй Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шaран пo Бoжията милoст.

6

Анонимен

преди 2 години

Да вярваш на някаква чудотворна сила е все едно да вярваш, че съществува Дядо Коледа...

5

Анонимен

преди 2 години

Каква чудотворна икона ве глупци? Няма подобни неща, никъде не се споменават никакви чудотворни икони в библията, а това е ЕДИНСТВЕНОТО Божие слово достъпно за човечеството. Точка.

4

Анонимен

преди 2 години

Бог и Божията майка да пазят България!

3

Много българи

преди 2 години

Са почивали в Кушадасъ и вероятно са посещавали величествените останки на Ефес и храма на Артемида. Малцина обаче са си направили труда да посетят дома на Дева Мария в планините на югоизток от Ефес. Според една от версиите именно там светата майка се е възнесла. Едно наистина свято място.

2

вирОс

преди 2 години

Чакаме чудо ковидно до седмица ...

1

Анонимен

преди 2 години

Нито маски нито паласки. Утре кунчев пак ше чете колко са се заразили и колко са починали. Ако искате не у манастира оттатък манастира да отидете греховете ви са си с вас. Какво си мислят че ще отидат в манастира ще се помолят и утре пак ще пият и ядат и ще мърсуват. Ада ви е приготвен отдавна. Никой от тези не вярва в нищо просто се правят на вяравщи. Колко от тези вярват в Бог. Ще направят ли това което Бог иска от тях..... Ако окото ти съгреши Извади го. По добре без око отколкото в Ада.