137

Анонимен

преди 2 години

Абе тъпири, когато след време се разбере че няма никакъв вирус къде ще се скриете, или мислите, че ще ви се размине като каже те"ами то така ни заповядах господарите"

136

Андерсен

преди 2 години

Нему също се струваше, че народът е прав, ала си мислеше: Все пак шествието трябва да се изкара докрай!. И прислужниците продължаваха да вървят все тъй тържествено след него и да носят краищата на въображаемата мантия.

135

Хендсъм бой

преди 2 години

Ей, красавецо - скрий се! Като ти гледам мазната физиономия и ти слушам диалекта, повръщам. Ау! Да не е ковид туй?!

134

Додо

преди 2 години

Ботокса се усети, че пропада и сега се самопредлага за глашатай на Сатаната.

133

Ботокса

преди 2 години

Хората да свикват да им вкарват всякакви неща с времето и отипа се свиква и получава удоволствие. Ботокса ще пусне наръчкик как се става пасивен хомосексуал.

132

Анонимен

преди 2 години

Значи "спасителната ни жилетка" са ваксините, които са сготвени за две седмици в мазетата на фармамафията, не работят и освен това увреждат здравето на хората. Ок, разбрах. Щом ботокса ми казва, веднага тичам да се ваксинирам.

131

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

130

До 125

преди 2 години

Ще видим кой къде ще скача, Ваксинчо. И вие скоро ще се наиграете. Ще плачете като деца, играещи на "Не се сърди човече", ще искате да хвърляте зарчетата отново и отново, но колкото и да мислим за вас, да ви даваме тази възможност, вие сте изиграли важите възможности до живот!

129

Щирлиц

преди 2 години

Ударната мощ на вълната,която ще ви отнесе,още не сте видели,другари печалбари в бели престилки.

128

От Берлин

преди 2 години

До Антибългарите: Голямата смъртност в България се дължи не на вируса, а на коруптната издънена здравна система... Лекарите са се превърнали в търговци, забравили,, Хипократовата клетва"... Народът от 30 години живее в постоянна борба за оцеляване, стрес, унижения и заробване от мутрите... А, сега и ваксинационният Фашизъм... Замълчете, Юди!

127

Анонимен

преди 2 години

Хора внимавайте! Интензивните случаи в болниците са на ваксинирани. Такава информация не излиза, а би трябвало да се обяви процента на ваксинирани, които са хоспитализирани. Интересувайте се за варненските болници. Не бързайте с ваксините, веднъж вкарате ли тази субстснция в тялото си, връщане назад няма! Не слушайте този натегач, който още от университета във Варна си е такъв подлец.

126

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксне та да напълним бройките на болните ли?

125

Бай Пешо

преди 2 години

Е па оти се ваксвам, като гледам че и от ваксата се умира. Както вече се видя. Ваксината не ме пази нито от заразяване, нито от тежко боледуване. За смърт също е ясно че не пази. Хайде със здраве бегай да агитираш у маалата.

124

Ха ха ха

преди 2 години

Е, щом кака костадинка казва, отивам да се "ваксинирам", само чакам да ми изсъхнат гащите на простора.

123

Анонимен

преди 2 години

Не виждам вълни. Вируси пък хич.

122

Анонимен

преди 2 години

На тоя Бочко му е фъргал отзаде

121

Анонимен

преди 2 години

Гад. не плаши хората

120

Анонимен

преди 2 години

До До 125/127 Аз вече съм "отишъл" в нормална държава, но допреди седмица си бях в България на почивка: същите сте си каквито винаги сте си били ... и пак ще ядете сопата, а аз и други като мен ще гледаме сеира. :))))

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Всичко каквото тоя мазню изрече от началото на пандемията се оказа лъжа." Добре ли сте? Ангелов ви предупреди за опасността от вируса, но вие не му повярвахте, затова за известно време бяхме номер едно по смъртност на глава от населението в света. Сега ПАК ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВА, ПАК няма да го послушате и ПАК ще *** като мухи. После пак елате да обяснявате, как Ангелов не бил "познал" какво ще стане.

118

До 125

преди 2 години

Не бях чел по-родоотстъпнически и неадекватен коментар. Очевидно ваксърско зомби, напълно лишено от възможността да разсъждава. Българите намаляха, защото 30 години ги крадат, мачкат и унижават, не защото скачат встрани. В момента те скачат встрани, защото са си взели поука. И да ти кажа, всеки ще излезе на сцената и всеки ще танцува върху жарава. Ще ги видим европейците как ще се справят, сега тях ще ги сложат на дръвника. А теб като не ти отърва България, *** гдето щеш - граници ли те спират?