10

8,

преди 2 години

"Чужбина", независимо коя, изобщо не е мярка за нормалност и еталон. Моля ви! Много от трасетата, които съм виждала у нас, не са изобщо за нормални дори възрастни хора. Всяко нещо трябва да има мярка.

9

Анонимен

преди 2 години

Живея до планината. Виждала съм терени за планинско колоездене - не бих слязла по тях дори пеша. Не знам що за моди, що за ненормалност, но децата имат доста голям избор от други занимания, не час толкова опасни.

8

Totenkopf

преди 2 години

Поне има шанс да се обезсмърти с наградите "Дарвин".

7

До 9

преди 2 години

Добре, ще си лежа на дивана, ще плюскам кифтета, ще пия рикия, ще се обездвижа и ще стана 150кг. Тогава съм "сигурен", че нищо няма да ме боли.

6

До 6

преди 2 години

Съгласен съм като цяло с Вас. По принцип обаче и в чужбина децата от малки започват да карат по такива трасета, иначе просто няма как да си на нивото на конкуренцията, когато станеш по-голям. Такива инциденти са изключителна рядкост, но за съжаление при момчето се е случило много злощастно падане. Наистина е много тъжно, че един толкова крехък живот си е ошишъл, да почива в мир!

5

Анонимен

преди 2 години

Спортът иска жертви.

4

Анонимен

преди 2 години

Съболезнования на родителите и нека да почива в мир детето.Личното ми мнение е, че дете на 14 години няма място в такова състезание и отговорност за случилото се носят както и организаторите на състезанието, така и родителите му.

3

АнонимеН

преди 2 години

ТЕЯ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СА С КАСКИ КАТО НА МОТОЦИКЛЕТ! ЩОМ НОСИШ КАСКА , НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ СТРОШИШ ГЛАВАТА , ДОПУСТИМО Е САМО ДА ИЗПАДНЕШ В КАТАТОНИЯ ЗАВИНАГИ КАТО ШУМАХЕР !

2

Анонимен

преди 2 години

Downhill Cup! Това означава ли че е планинско колелездене? С кой акъл пускате лица под 18 години? Те че искат да участват е факт, но организаторите с кой акъл ги пускат?Все пак, да почива в мир детето.

1

House M.D.

преди 2 години

Да живее шосейното колоездене!!!