89

бай Тодор

преди 2 години

До гост Работата на полицията е да бие !Точка !

88

Тоз пък!

преди 2 години

До Анонимен Протестиращите мирно хвърляха камъни и отпадъци по полицаите, а те ще ги бият. Ама ха!

87

помнещ

преди 2 години

Амииии,,,криха си Герберите съвсем съзнателно! И ако ПАК ТЕ бяха взели властта,ами НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГИ( ВИДИМ!-:((( Този Гешев,как ще КЛЕПА в народното събрание не знам??? Този човек воден от личен КАРИЕРИЗЪМ,дава ли си сметка изобщо,в каква каша се забърка с др Борисов мутрата? Мисля че ДА! Ами време е да го отнесе този фигурнт!!!

86

БРАВО , ХАДЖИГЕНОВ..

преди 2 години

..ГООООЛЕМО ТЪРСЕНЕ СТЕ МУ ФЪРЛИЛИ ,БЕ ...МЕЖДУ ГЪЗЕРИТЕ ,У ГАЩИТЕ НА РАШКОВ ЛИ БЕХА СКРИТИ ТИЯ КОПИЯ НА ЗАПИСИТЕ ОТ ПРОТЕСТА,БЕ...ХА,ХА,ХААААААА...ТАМ ЛИ Е НАЙ-СЕКРЕТНОТО МЯСТО НА "РОШКОВИЯ -КОМУНИСТ", ТА ГИ ПОКАЗВАТЕ , ЧАК СЕГА...??!

85

анонимен

преди 2 години

Хаджигенов,нещо ти се оплете в своите лъжи.Уж си издирвал 13 месеца записите и после те са се появили при теб без някой да ти ги е дал.Значи ти сам си ги измайсторил и ти отне 13 месеца това творчество.Я,моля те,да се изразиш по-ясно,че нещо не те разбираме,както Ивето в парламента.

84

Анонимен

преди 2 години

Държавата се разпада, светът се разпада, тоя само за записите мисли! Злобно човече, опитващо се да се прави на политик.

83

Спас

преди 2 години

А за онези кадри с прашката и замерянето на служетели на реда с камъни, има ли наказани? (само питам)

82

Майора

преди 2 години

Срамота Хаджигенов , нищо не е скрито , всичко на другия ден е представено на прокуратурата и виновните са предадени на съда! Стига лъгахте , на вас така ви уйдисва , понеже не можете да разделите бащина дружина и да оправдаете парите на Божков и олигарсите които подкрепяте!Вие не сте партии на промяна , а на подмяна за да спасите тия които ви дават парите!

81

Анонимен

преди 2 години

Изберете "най-кадърния" хайдукат: а) Пинокио; б) Хаджиге....йов; в) Сестра Галева.

80

Анонимен

преди 2 години

Наскоро *** загубил дело срещи ПИК - писали, че протестите били платени, а гейов подкокоросал "инициативна група" да опонира на агенцията. Понеже всички си го знаем с каква репутация се ползва, "опонентите4 се усъмнили в избора си, но ги уверил, че ако загубят делото, той ще плати разноските. Е, не ги платил, няма и да ги плати - чудо голямо, досега ЕДНО спечелено дело няма, ако тръгне да плаща, никакъв Череп и "протести" няма да го спасят. Видяхте ли защо протестите са НУЖНИ на муньовци.

79

Анонимен

преди 2 години

Целта на протестите била да изядат полицейския бой 7 човека.А после, ти да видиш,13 месеца търсили записи??? Всяка причина има следствие и обратно!

78

анонимен

преди 2 години

И теб те има Хаджигенчо на записите, как се гавриш с държавнните институции, а сега получаваш заплата от тях! Както Бабикян и Минеков! Морално ли е да си там в парламента, след като си го осквернил, че и да ти плаща държавата! Вле-чу-ги сте вие мутрите на Мая!

77

от прайда

преди 2 години

алоооо , хаджигенов/а , а записите дето тия същите хвърлят по полицаите павета и тръби , шишета със запалителна течност , как редят слама за да запалят полицаите намерихте ли ги , гледахте ли ги ?

76

А ЧЕКМЕДЖЕТО КЪДЕ Е

преди 2 години

НАМЕРИХТЕ ЛИ ГО - ЛЪЖИРАДЕВ И ЛЪЖИГЕНОВ..??.....# АКТУАЛИЗИРАЙ ЛЪЖИТЕ....

75

гост

преди 2 години

Маринов се кълне в друго , че дори се заканва да съди за клевети хората. Интересно ми е какво ще обясняват Маринов и Терзийски. Нещо от рода на - еми нямахме достъп до камерите на президентството и НСО за да затрием нещата на 100% !?

74

Селянин с колело

преди 2 години

Хаджигенов,няма лошо да гоните Борисов до дупка,но правете кабинет и решавайте проблемите на народа,защото ще ядете сопата.На хората хич не им пука кой,как и какво.Всичките вкупом ще бъдете наритани.

73

РАДЕВИЯ СМЪРДЕЛ..

преди 2 години

ПРИЗНАВАМ-В МОМЕНТА РАЗИГРАВАМЕ.. АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ......... НА ЗОР СМЕ..

72

Сатир

преди 2 години

ХаджиКенчо, много си-** бе Кенчо.

71

Анонимен

преди 2 години

В годините 1944 - 1989 полицейското насилие си е било нещо нормално...млатили са наред, върви и се оплачи тогава?! Най-много да изгниеш в лагера "Белене"

70

Анонимен

преди 2 години

До СправедливостНема такава държава не ги слагай в "протеста", те просто чакъляха какво ще стане......хахахахаха :))) Славчо го изтипосаха на преден план, тъкмо се отървахме от него, ама нали е известен челяк :) От ДС си мислеха, че отново ще се върже простолюдието, само дето Славчо взе да говори за космически програми, както й кандидатите му за премиери се оказаха за лудницата.....хахахаха :)))