27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това е политически правилно решение и потвърждава , че талибаните са на крачка от формиране на едно нормално афганистанско правителство, което доре ще предприеме амнистия за провинени към Авганистан афганистамци. Добра новина. Чудно ми е дали чuфутите от САЩ няма отново да намерят повод за нахлуване,тъй че бежанската вълна да превземе страните ни. САЩ са притиснати в ъгъла и само печатницата им за кинти ги държи живи. Китай ще нанесе ударът ! Напред Китай !

26

Анонимен

преди 2 години

И еднити и другите са разбойници. За какво да се изтеглят? Хубаво им е да са си заедно.

25

Анонимен

преди 2 години

Сигурно понеже и Руснаците си падат екстремисти. Краставите магарета се надушват.

24

Анонимен

преди 2 години

Няма да евакуира щото са си сродни души. От един дол дренки.

23

Анонимен

преди 2 години

Гледам руските фенове от Карлуково пак са им спрели хаповете, явно Кацарката пести за короната... Та на въпроса за войната и мира, талибаните управляваха Афган от 1989 г когато наритаха руснаците, до септември- октомври 2001 г тъй. нар 11.09! Те са си рожба на ЦРУ то, още от Студената война, сега ясно ли ви е, защо шефовете на " талибан" наредиха на отрядите си да чакат " пред портите" на Кабул, докато САЩ си товарят " стафа" по самолетите? И защо Афганистан беше " превзет", " освободен" и т.н

22

Анонимен

преди 2 години

За путинофилите завземането на Афганистан от талибаните е като завземането на България на 9/9/44: радостно връщане в средновековието и изостаналостта.

21

Чебурашка

преди 2 години

Ако живеехме в нормален свят - НАТО, Русия и Китай щяха да подготвят едно "welcome party" на талибаните, както са се събрали накуп сега около Кабул и проблемът с Афганистан щеше да е решен за не повече от седмица - две.

20

Анонимен

преди 2 години

Путин ще внедри млади рускини сред новозабулените авганки и ще има безаналогова бомба със закъснител в новата авганска държава от 19век.

19

Анонимен

преди 2 години

Путинизмът е меката страна на ислямския джихадизъм.

18

Анонимен

преди 2 години

голямо либене ги чака американците и съюзниците им. Създадоха талибаните напук на СССР и сега берат плодовете, жалко е че народът страда. Меките китки от ЕС не могат да им кажат стойте си отдругата страна на океана

17

Анонимен

преди 2 години

Честита свобода на афганистанския народ. Това е техният 10 ноември 1989 година. Падна режимът на САЩ.

16

Военен брокер

преди 2 години

20 милиона ще тръгнат не към Русия ,Пакистан или САЩ ,а към Европа.Мислим си ,че тия войни не са срещу ислямистите ,а към ЕС.Тероризират арабите и ги карат да имигрират към ЕС .Защото ЕС е единственото място където все още човека е свободен.Само в амазонската джунгла има свободни индианци,но и тях ги избиват като горят джунглите и сеят палми за смъртоносното палмово масло което се втвърдява и при 36 гр. тоест става твърдо в тялото на човека и запушва кръвоносните съдове.

15

Няма го, Рамбо

преди 2 години

Афганистан стана пак руски.Поздрави от Крим.

14

Анонимен

преди 2 години

Дойде свободата над афганистанската земя. 20 години окупация на чуждия нашественик.

13

Джо

преди 2 години

Па що, те са съюзници и ментори на всичкото ислямисти!

12

Анонимен

преди 2 години

Край на американската окупация на Афганистан. Свободата в Афганистан дойде и мирът дойде.

11

Лекар

преди 2 години

ъъъ, напуснаха организирано и под строй, а не с паническо бягство

10

Анонимен

преди 2 години

ето какво оставят сащ след себе си. същото направиха в ирак, либия, сирия, убиха десетки милиони деца

9

xaxsasб

преди 2 години

До Каква е идеята? - Ако САЩ са постигнали договорка с талибаните, няма полза от престоя им там. Войната е безсмислена. Талибаните се изхранват предимно с мак-херц-а ч, а те го пласират из Азия, Източна Европа и Северна Африка. Херцата беше модерна края на 90те и залезе с началото на войната. Северните народи ще страдат най-много. Като си в западналата централно азиатска тундра няма кой знае какво за правене. Уффф... С иглите ще се върне и глупавият СПИН който залезе в началото на новият век...

8

Пияна ушанка

преди 2 години

Талибаните знаят,че барнат ли посолството Белия лебед излита и почва да сее смърт на всякъде.