57

серж.Гошев

преди 2 години

Защото сте против насилието ли ББ ви направи двамата неговипоследни вътрешни министри за награда депутати, защото знаешече след като паднете от власт, никой няма да ви иска на работа всистемата на МВР !?

56

гост

преди 2 години

Айде сега и тоя се мъчи да си спаси дупето. 13 месеца криете записи от камерите защото сте против насилието. ***.

55

Анонимен

преди 2 години

Разбира се , че другарят Терзийски се е противопоставял на всякакви форми на насилие - старата партийна лисица го знае още от партийните школи ,където друго не са учили ! Ей сега ще си посипе главата с пепел и ще се разплаче на рамото на Рашков ! Те ,комунистите от ГЕрП никога за нищо не са виновни ,само дето селските им номерА не минават вече !

54

Дедо

преди 2 години

Никой не знае със сигурност какво се е случило, но аз знам че старте ченгета са способни на всичко за да се докопат до властта, дори да бият невинни хора пред камерите.... а може би не съвсем невинни. За тези с къса памет, спомнете си окървавените протести които докараха на власт Орешарски. Не се иска много да видиш приликата.

53

Псуват ме в прокурат

преди 2 години

Специализираната Прокуратура прикрива тероризъм срещу неудобни Българи! урата

52

Тероризъмът е тук

преди 2 години

Има жалби подадени до министър Рашков и все едно нищо, Пернишки мутри и полицаи продължават да извършват тероризъм срещу неудобни!Вие разбирате ли какви последствия ще има за България!

51

какво да

преди 2 години

коментираме-Мая Манолова е казала всичко.

50

Анонимен

преди 2 години

Без срам: ГЕРБ опитва да изкара жертвите виновни за полицейския терор

49

Терор в БГ

преди 2 години

Вие разбирате ли Български!В момента Български полицаи извършват тероризъм срещу цивилни на частни начала чрез психотроника и ултразвук!

48

Тероризъм е тук

преди 2 години

В момента хора от МВР Перник изтезават хора!Явно някой над Президента, Премиера и Парламента управлява Държавата!

47

ДО 57

преди 2 години

Какво ти пречи Президента ?Много хора от ГЕРБ се чувстват застрашени от съдебно преследване и пишат против Радев .Страха е като след убийството на Пабло Ескобар в Колумбия преди 30 години .

46

Радев вън

преди 2 години

Докато Прецедента е президент все ще е зле и ще става по-зле за българския народ. Човека е неспособен комплек.са.р. егото му е над всичко и понеже нещата вече са много зле, реши да измести центъра на внимание с претопени манджи. Лошото е, че зимата идва и ще вземе много жертви. Дано съм лош пророк, но нещата на там вървят и то с основната помощ на чорапа и черепа. За първия е важно да има някакво правителство, за да се скрие зад него и да мрънка, че е некадърно - той кадърния некадърник.

45

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, не виждате ли, че всичко това е за да не се усетят ИТН, че служебното правителство им беше заложило да се сринат, като изяде целия бюджет за 3 месеца. Сега Слави трябваше да има кабинет, без пари и със стачкуващите хора за заплати и повишена заболяемост. Всички бяха 99% сигурни, че правителство на ИТН ще има. Но сега БСП не може да направи кабинет без помощта на ИТН и за това е тоя дим, за да не се усетят чалгарите и народа, а и да се изнуди парламента за бюджета! Погледнете!

44

Асан

преди 2 години

Ни лук ял ни лук мирисал :)))

43

Анонимен

преди 2 години

Ясно е кои нападат полицаите,освен провокатори изпратени от мутрите седящи в управлението и кресла на ведомствата предоставени им от средствата на обществеността от начина за определяне на задълженията при изпълнения на поставени им задачи и издръжката им от тези средства с контрол на действията с задълженията над тях по дадените им права за изпълнение как назначени права по атестация на длъжност,място на административно разпределение в служба на обществеността,а не помежду им за случайни лица

42

Пижо

преди 2 години

Открили превишаване правата на 4-*** полицаи. ***, те са 12 беее, кре*ен! 12! Наказали ги с "Бележка". ***, това е подсъдно поведение, бе, кре*ен! Подсъдно!Не се сетил, че има камери да изиска записите. Помолил друг да ги гледа и да го държат в течение! ***!СЪД И ЗАТВОР!

41

Анонимен

преди 2 години

Това си е стандарна процедура при МВР, защо пропищяхте толкова, след като година се мълчеше.....хахахаха :)) Много чувствителни станаха всички напоследак, явно са спали дълбок зимен сън през последните 30 годинки....хахахахаха :))))

40

Румен Владимиров

преди 2 години

Истината е само една! ГЕРБ е единствената българска партия която милее за България и нейните граждани! Всички останали са мутри и агенти на чужди служби!

39

ДО СТИГА Бе.

преди 2 години

А ЗАЩО ЕДНА ГОДИНА МЪЛЧАТОЗ МИНИСТЪР?!?? ЗАЩО НЕ НАПРАВИ РАЗЛЕДВАНЕ?!?? НЕОБВИНИ НИКОЙ?!?? Е ЗА ТОВАЩЕ ТРЯБВА МАЙ НАРОДЕН СЪД.

38

ТИ И

преди 2 години

Младенчо се се противопоставятеНО на тулупчо се снижават. Не стеИСТИНСКИ ЗАВИСИМИ СТЕ. А ЗАЩО КРИХТЕ И ЗАЛИСИТЕ И СПИСЪКА ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО?!?? МНОГО СТЕ СЕ ОМОТАЛИ КАТО ПАТЕТА У КАЛЧИЩА. НЕ ИДВА АДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН.