210

Dark_lord

преди 2 години

Абсолютно неприемливо е такова поведение. Да ги хванат тия дето мятат, да им изкарат въздуха и да им сложат белезници, да се изпълни протокола и съответно наказанието. Четирима души да налагат един е жива проба доказателство, че тия се държат като женски полови органи ( пу*ки) и като ***. Автоматично губиш титлата "мъж" ако продължаваш да биеш повален. Това не са полицаи, това са пу*ки. Хубаво, арестувай го, набий му един тупаник да не мърда и да си бере душа там, ама да биеш и то с групичка

209

Анонимен

преди 2 години

малко ги биха тия зад колоните - не стига че хвърляха бензин и други гадости по полицаите, скачаха им на бой носеха им слама да ги палят живи и през цялато време полицаите седяха и ги гледаха. Ами то седиш седиш и в един момент му отвърти пет тупаника на долните нагляри.

208

Сата НАТО

преди 2 години

Терористите,надъхани от Президента и платени от мафията на Божков да си понесат цялата тежест на закона, да си възстановят жълтите павета и да платят щетите, които нанесоха на икономиката с блокирането на улиците. Мутри.

207

Анонимен

преди 2 години

Какво ,момиче? Културистката от третия пор,назобена с мъжки хормони?

206

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да пуснат водното оръдие,тъкмо да изтрезнеят малко пияндугите. Един обикновен арест на лумпенчета и сега с него ще оправдават повишените цени на тока, намаляването на пенсиите, на заплатите на медиците, кражбите си и нищоправенето на Парламента. Издънихте се, реваншисти

205

Анонимен

преди 2 години

Още миналата година има производство по случая от прокуратурата ... Защо се прави, този цирк сега?

204

До 238

преди 2 години

Другия път няма да бият.Леко ще се отместят и културно.Да не са луди ...ама с/у кой ще е другия път знаеш ли?Жокер......скоро.

203

До 239

преди 2 години

Кое момиче? Онова по сутиен дето налетя на кордона?Тя за да излезе пред протестиращи и полицаи по сутиен значи е железна и има бетонна психика.Ама за теб зад колоните дет си правят коло маска ....за тях ми е дерт.Язък.

202

Анонимен

преди 2 години

А прокуратурата що сега ?

201

Анонимен

преди 2 години

Видяхме терористи,които хвърлят павета по полицията.

200

Анонимен

преди 2 години

Този дето се гаври с момичето да се моли да не е ефективно,че много ги обичат такива вътре.Голямо бинго го чака.

199

Анонимен

преди 2 години

Биячите ще получат от 1-3г.условно с изключение на издевателстващия с момичето.Там са 3-5г ефективно.Ранно пенсиониране,24заплати накуп-през крив макарон.4-5год по съдилищата и около 15бона за адвокати.Шефовете са невинни.Другия път пак бийте.

198

Анонимен

преди 2 години

"Синдиката на служителите на МВР заявиха пред БНТ, че политиците в момента използват случая, за да печелят политически дивиденти" ми да си бяхте признали като беше време, синдиката прикрива престъпления. За кво ни е такава полиция, която действа по-скоро като престъпна група?

197

Anonymus

преди 2 години

Коя прокуратура? На Гешев ли? Май с шляпване по ръцете ще се оттърват пак..

196

До Чебурашка

преди 2 години

И 100 плюса да си нацъкаш под собствения коментар , пак не могат да скрият слабоумието ти

195

Анонимен

преди 2 години

Бояна филм пак е поработила

194

Анонимен

преди 2 години

А насилието зад колоните на МС - без надзор ли е??

193

доктор Ох-Боли

преди 2 години

Престанете да "ревете" за тези мутри и биячи в униформи !Видяхме на кадрите и как една русолява "джанка" риташепаднали хора на земята !Направете нужните съкращения в тази армия от търтеи,наброяваща близо 67 000 човека на заплати от 2 000 лева нагоре !

192

Едно време

преди 2 години

Преди 1989-та година родната милиция как млатеше наред, направо не е истина..., но тогава хайде отиди и се оплачи?! Най-много да те обявят за Народен враг...

191

некой

преди 2 години

Разследване ще има, виновни няма да намерят..