18

Анонимен

преди 2 години

То и бг плеймейтките със силикони, пиърсинг и татуировки по телата си, се смятат за вярващи християнки, но каква е тяхната вяра и дела пред вярата и делата на личности като Путин, Ердоган, Английската кралица, плеймейтките ни не са вярващи като редовните християни в България. Истината е такава, че вярата в България не е на добро ниво, много повърхностно и примитивно възприемане на Християнството.

17

До Мария

преди 2 години

Имаш много красиво име, това Име е от Еврейски произход и не е твоя собственост, гледай така да живееш, че да не се хули Това Име, както и Името на Сина Божий;гледай да не се излагаш и да не злепоставяш себе си, близките си, обществото, България. Хубаво е, че вярваш, но не си единствената в България и в света, която вярва в Бога. Вярата на хора, които казват, че са вярващи, но на дела и вяра са инак и ги няма, днес е повърхностна, лицемерна, консуматорска (само за себе си)и без реални добри дел

16

Анонимен

преди 2 години

щуротии разни но пък ще има повод за черпене

15

Анонимен

преди 2 години

Сетете се, че в периода 20.07/02.08 до 06/19.08 през 1903 г. е избухнало Илинденско - Преображенски въстание.

14

Анонимен

преди 2 години

БПЦ обърква както вярващите, които все пак при всички обстоятелства идват и се черкуват, така и мнозинството български народ, не може повече българите да празнуваме Празници по григорианския календар, който в същността си е антихристиянски, антицърковен, антидържавен и антинаучен! Днес е втори ден от месец Август, 15 Август е след 13 дена и се пада на 28 Август! Днес се пости, а не се блажи! До Успение Богородично се пости, другата седмица в четвъртък е 6/19 Август и е Преображение Господне.

13

Анонимен

преди 2 години

На 2/15 Август 1769 г. се е родил извергът на Европа - Наполеон Бонапарт

12

НЕКА НИЕ

преди 2 години

ДА СИ КАЖЕМ ЧЕСТИТО ДНЕС.А НА 28 АВГ. ПАК НИЩО ЛОШОДОРИ ПО ДОБРЕ. СПОМЕНАВАМЕДВА ПЪТИ СВЕТАТА БОГОРОДИЦА.

11

Анонимен

преди 2 години

Празникът е след 13 дни, на 28 Август е истинския 15 Август и Истинския Ден, в който Православната Църква почита Успението на Пречистата Пресвета Богородица и Дева Мария. Успението и Рождеството на Пречистата Божия Майка са в различни месеци и дни(15/28Август, 8/21Септември), но под един и същ зодиакален знак - Дева. Някои споменават тук за раздаване на грозде, но не днес. Днес е 2 Август и се почита паметта на свети мъченик и архидякон Стефан.

10

ЧЕСТИТ

преди 2 години

ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДОБРИХОРА. А ТЕЗИ КРАДЦИ УБИЙЦИМУШИКИ КОЙТО В МОМЕНТА СА В ОПРАВДАТЕЛЕН РЕЖИМ ДОЙДЕДЕНЯТ НА ИСТИНАТА. ТО ЩЕ БЪДЕИ УТРЕ И ПО НА ТАМ.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

15 август Голяма Богородица Честит празник Успение Богородично на всички православни християни! Бъдете здрави и весели,а мир и любов да има във Вашия дом!Да се помолим на Божията майка да ни помага и закриля! Амин!

8

House M.D.

преди 2 години

А в какво е успяла? Марая Кери да почерпи.

7

Асан

преди 2 години

Попа взема 45 милиона попска субсидия добре си живурка нищо не бачка :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Пише се Иисус

5

х

преди 2 години

Религиите са за контрол на масите. Всеки с акъл в главата е атеист.

4

Асан

преди 2 години

Не съм от сектата на баба Гуси :)))

3

Лилка

преди 2 години

Честит Празник на всички християни ! Честит Празник на всички именници ! Нека здравето , късметът , божията обич и благодат да са с вас и вашите семейства !

2

Анонимен

преди 2 години

Само ядене и трапези са ви в главите..Успение е на 28-и .Питайте бабите си!

1

Асан

преди 2 години

Собствено лозе копаш ли с мотиката :)))