63

данчо

преди 2 години

Истинските талибани ги видяхме в редовете на българската жандармерия.Да се бие вързан човек това само може да го направи ***.Затвор за шофьора на Мето Илиенски и подлогата Терзийски.

62

mnenie

преди 2 години

И излиза, че последните точно 20 години, от 11.09.2001, са били една голяма безсмислица. Опитваш се да налагаш демокрация, там където никой не я ще. Арабските държави си имат собствен строй. Там, където пипнаха американците, развалиха държавите. Те ще излязат по-големи терористи от ислямистите май.

61

Талибаните без шанс

преди 2 години

Предстои тотално ликвидиране на феодалните от.репки в света, с тях и талибаните. Най-силните в света-САЩ не се шегуват. Комунистическите феодали у нас също ще изчезнат.

60

ЦИНИК

преди 2 години

Малиий ,ко доат теа талибани тука и видът наще татуирани уроспий ,жа избегат веднага бря ! Те таквоз нящу не съ видели .

59

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе либералче, не разбрахте ли че хората си искат религията и начина на живот и нито Русия, нито Европа, а още по малко САЩ имат право да им се месят! И закономерно народа си иска своето и нарита сите ИНАКОМИСЛЕЩИ!

58

Анонимен

преди 2 години

Пущуните са горд народ. Не ги бъркайте с арабите, които панически напуснаха Ирак и Сирия. Това са страхливи ***. Пущуните разказаха играта на ссср и бяха главна причина той да се разпадне. САЩ 20 години не можаха да ги подчинят. Това са най-коравото племе на света.

57

Рамбо Мамбо ча ча ча

преди 2 години

в могъщите и организирани талибани. Завзеха цялата страна за 2 седмици.А кои бяха тези които ги унищожаваха победоносно цели 20 години ? Някакви си САЩ,казаха по медиите че били . Ама те ги били победили напълно и сега се прибирали панически у дома .... По летищата имало дори наранени войничета в опитите им да прередят другарчетата си и по-бързо да се качат на самолетите за в къщи.Силвестър Сталоун пак ще трябва на стари години да снима нов Рамбо как избива талибани и връща денокрацията...

56

Анонимен

преди 2 години

Когато американците са там, защо са там и какво търсят, когато си тръгнаха сега пък предали Европа и афганистанския народ. А бе вие нещо имате ли в главите, ей така питам ?

55

АМЕРИКА НАД СИЧКО

преди 2 години

ТАЛИБАНИТЕ СА НОВИТЕ ЕСЕСОФЦИ ИСЛЯМА ИМ Е НОВИЯ ФИТЛЕР ! КОИ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ !

54

АМЕРИКА НАД СИЧКО

преди 2 години

ТАЛИБАН И ГЕИ = ЛУБОФ !

53

дядомраз

преди 2 години

Ако бяха главорези афганският народ нямаше да ги посреща като освободители,а щеше да се бие за своя дом и оттечество.Афганистанците глава пред никого не прекланят и едва ли се сдават на талибаните от страх. 20 г. демокрация,равенство на половете и пр. и пак не я щат демокрацията. Главорези са талибаните според медиите,но никой не се е срещал с тях и не ги познава лично.

52

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи , как някои пишат почти хвалебствени коментари , за банда главорези.

51

Хюго Бос

преди 2 години

Дано талибанският башибозук затвори границите и стреля на месо,че не ми се гледат черни башибозушки оRKI и либерадтоболшевиките да ми натрапват да ги приемам.

50

наблюдател

преди 2 години

По същия начин ще превземат и България- без бой, с малки невъоръжени групи преминаващи през Великата ни ограда.

49

Анонимен

преди 2 години

Пиндостанското посолство най-накрая успя да стартира голямото епично драпане на пиндостански "дипломати" от Кабул.

48

Браво

преди 2 години

Там ковид няма. Ни маски нито ваксини. Ядът, спът и пардът заедно. Талибанска работа. Хубаво че ние европейците се ваксинираме.

47

Анонимен

преди 2 години

Талибаните са студенти с простички правила: който вдигне ръка срещу талибан , ръката се отсича.

46

Анонимен

преди 2 години

След америка за европа бгто си преставете.Но ние нямаме талибани.

45

Истукан

преди 2 години

Същото ще стане и в България. Не може да се създаде правителство и талибаните ще превземат държавата.

44

Анонимен

преди 2 години

Ми, освободитли сър.