75

Статистика

преди 2 години

7 антиваксъра по-малко. Мислех, че ще ги броим наесен, но делтата не прощава.

74

Анонимен

преди 2 години

Министътър разполага с данните, които му се подават от рзи-тата. Там е заровено кучето. За това откакто увеличиха парите по пътеката оздравелите рязко намаляха. Ако не си на кислород и с тръба няма никакъв смисъл да лежиш в болницата. Харчат се нашите пари.

73

Лекар

преди 2 години

Изследването е за антитела/хуморален/ и клетъчен имунитет/Т клетки/. Цялостно изследване на имунитета.

72

АМЕРИКА НАД СИЧКО

преди 2 години

ВИЖТЕ АФГЪНИЗТАН И ПУУЛНО МАЛЧАНИЕ ЗА ВИРОС ВАКСИНИ И ДРУГИ ПРОССТОТИИ !ТАЛИБАН ВИРОС ВАКСИНА........НЕМА ТАКОА НЕШТО !

71

Анонимен

преди 2 години

До Лекар Това изследване за антитела ли е?

70

Анонимен

преди 2 години

До 83 Ей, боклу че с криворъба глава, която изобщо не може да мисли. Стига си изкарвал, че едва ли не министърът на здравеопазването всеки ден стои до полунощ за да манипулира данните подавани от болниците. Не ти харесва иситината, защо ли? Такива като тебе трябва да гипращат в държавните тыхларни, дасе научат на онществено полезен труд и да не лъжат нагло

69

Лекар

преди 2 години

Нали го написах, 2000 души, преболедували/ заразени при първата вълна, при които са установили заразата. Цяла година ги изследват и тестват , /доброволци/ и това са данните. Бустер, значи подсилване. Живея и работя в Швеция. Направих си труда да ви го преведа и да ви го напиша в резюме. Който разбрал, разбрал.

68

Анонимен

преди 2 години

До ЛекарЯ дай инфо за естествения имунитет. Тия статии май ги пропущаш. Иначе дай и превод на бустер.

67

Лекар

преди 2 години

Току що оповестиха голямо шведско проучване на 2000 души заболели/ заразени при първата вълна.10% са били безсимптомни.1 година по-късно 80% имат имунитет, който е по- слаб от неболедували, но ваксинирани с 2 дози файзер.Тези, които са боледували преди година и са получили 1 доза файзер, имат също толкова добър имунитет /хуморален и клетъчен/,колкото ваксинираните с 2 дози.Т.е. 1 доза ваксина на преболедувалите служи като бустер и изравнява силата на имунитета с ваксинираните с 2 дози.

66

Анонимен

преди 2 години

Случай не значи, болен! Кога ще започнете да докладвате останалите милиарди вируси и мигроорганизми, които имаме?

65

Анонимен

преди 2 години

В изостаналите африкански държави , които на практика няма регистри, статистика, нито ваксинация в такива темпове както в Европа и др цивилизовани страни, реално няма как се получи достоверна информация. Там умират от глад, тероризъм, малария и др тропически болести. Нито имат тестове, нито някой знае колко им са ковид случаите.

64

Анонимен

преди 2 години

131 са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без значение.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт!

63

Анонимен

преди 2 години

Точно преди една година започнаха да ваксинират големи групи хора и изследванията продължават върху тях, колко дълго се задържа имунитетът. Няма как да се знае предварително дали продължава 1 година, 2 или 10, това в момента се проследява. От 1 година и 9 месеца са първите заболели и една част от тях също се проследяват за се изследва имунитета. Няма конспирация, нещата се променят в движение. Публикуват се и се анализират. Публично е всичко! Достъпно за учените от цял свят!

62

Грийн

преди 2 години

Евтаназията е нужна другаде, където населението е над 10 милиона. Имат си цели континенти за обезлюдяване. Оцелелите 5г марионетки не трябва да надвишават 5% за да могат да бъдат обезвредени лесно при нужда.

61

Да

преди 2 години

Кажат как стоят нещата в страните, където няма ваксинация. Май никой и никъде не съобщава това и него коментира. Друго интересно е, че ако някъде съобщават, че в някоя страна има много малко случай и много скоро там пламват. Мирише на нарочност. Още повече, че говорят за 3 и 4 игла, а обясняваха само за 2. Почнаха много противоречия и хората се съмняват в ефикасността на ваксините, но не се съмняват, че някои безмерно забогатяват за сметка на нас.

60

Анонимен

преди 2 години

Василев е прав.

59

Анонимен

преди 2 години

14500 активни случаи! А можеха да бъдат здрави, ако се бяха ваксинирали.

58

Дарвин

преди 2 години

Като умрат слабите, ще останат здравите.

57

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри

56

Анонимен

преди 2 години

няма делник ,няма празник ,измамата ковид си продължава с пълна сила !