170

Анонимен

преди 2 години

Знамената на талибаните се развяха в България. Само дето се зоват партии на протестите и вместо да убиват, изчегъртват.

169

българин

преди 2 години

Накратко казано, ако съюзниците се бяха изтеглили от Европа и бяха обявили, че войната в Европа е вътрешна работа на Европейците, то Адолф Хитлер щеше да успее да превземе Москва, да обеси Сталин, и да обяви Третия Европейски Райх за основан за 1000 години!!!

168

Ямболски цървул

преди 2 години

Да си живеят живота както си сметнат за добре.Ако искат и с по три чаршафа да ходят облечени и да се молят по 1000 пъти на ден.Там да си стоят!

167

комитата

преди 2 години

това епоредния сценарий на САШ-300000 х.армия оборудвана с ВВС се предаде за 1 седмица такъв цирк н еможе да не стане без съгласието на САЩ -да не забравяме кой въоръжава талибаните

166

anonym

преди 2 години

До xaxsasб: 197 Ами не е точно така. Само пакистанците им помагат.Индийското правителство е помолило незабавно всички индийци на територията на Афганистан да напуснат.Оба4е, няма лошо, тролвай си овцете.

165

xaxsasб

преди 2 години

Не знам ние какво ги обсъждаме, но ако прочетете коментарите в тубата, афганите масово наричат 1ви Септември - Ден на независимостта. Интересното е, че индийците и пакистанците им честитят и говорят възторжено за новото време.

164

xaxsasб

преди 2 години

Официално на 1ви Септември ще влязат в Кабул. Поне така твърдят разни талибани в ютуб. По коментарите там изглежда, че отромна част от населениего няма нищо против. Всички военни доброволно напускат постовете си и връщат държавата в ръцете на старата власт.

163

BatSot456

преди 2 години

Президента на Афганистан е избягал (напуснал).А другите,които остават?

162

BatSot456

преди 2 години

Напълно логично развитие на нещата

161

Кои стават талибани

преди 2 години

Това са бедни деца, които се обучават в религиозни училища. Хранят ги, обличат ги и им пълнят главата с религия. И като пораснат им дават оръжие и ги пращат да воюват. А парите за всичко това идват от Саудитска Арабия. И докато тази система работи никой не може да победи талибаните. Знаят ли го САЩ? Знаят го разбира се. Но нефтът трябва да се продава за долари, иначе няма международна валута и печатницата за долари ще позакъса. Как ще си развалят отношенията с феодалният режим в Рияд.

160

Анонимен

преди 2 години

До 183 Май много не знаеш какви са ти интересите. Доста си заблудени, ако живееш с илюзията, че в момента точно в западна Европа взима превес ориенталският манталитет.

159

Какво следва?

преди 2 години

До Някой да им каже: Тия лакърдии сме ги чели и слушали и преди. И какво? Пак ще влязат американците в Афганистан?. Колкото се върнаха във Виетнам. Няма да се решат. Да хвърлят някоя и друга бомба - да. Това го могат.

158

Hanns Gruberr

преди 2 години

САЩ ИСКА ДА БЛОКИРА КИТАЙ, ДА БЛОКИРА ИРАН , + И ДА НАВОДНИ С РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ СРЕДНА СЪВЕТСКА РУСКА АЗИЯ.. И ДА НАВРЕДИ ЯКО НА РОССИЯ.САЩ ИСКА И ДА НАВРЕДИ НА Е.С. (ЕВРОПА) С БЕЖАНЦИТЕ ОТ ПУЩУНИСТАН, КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ СЕГА ВЪВ МАЙКА ЕВРОПА .

157

Анонимен

преди 2 години

Ще се развее до няколко дни най-много.

156

Предстоящо бъдеще

преди 2 години

И да развеят знамето си над Кабул талибаните-джихадисти ще последват съдбата на световните феодали, които ще бъдат ликвидирани от Пентагона и НАТО в предстоящата ядрена война. А тогава, без примитивите, Светът ще стане по-добър за живеене.

155

И какво?

преди 2 години

Да стоят още американците в Афганистан ли? Петя ли ще им плаща заплатите и превозва ковчезите? Или да прати там сина си да се бие с талибаните. Ако афганистанците за 20 години и 2 трилиона долара не си направиха армия, никой не може да им помогне.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 182 "Бравоо, избрал си да бъдеш роб и угодник на чужди интереси." Напротив, избрал съм своите собствени интереси. Нямам интерес да живея сред хора с ориенталско средновековно мислене или да плащам за глупостите ви. Моя интерес е добре защитен. Евтиния популизъм не върши работа тук.

153

Анонимен

преди 2 години

До 181Бравоо, избрал си да бъдеш роб и угодник на чужди интереси. Голямо постижение!

152

Анонимен

преди 2 години

До Вилхелм Лост Приятел, ти каза, че никой "умен" не се интересува от Германия. Фактите говорят за обратното. Бий се в гърдите колко си "прав". Не забравяй и да крещиш като Алековия герой, за пълен ефект. Толкова от мен. Достатъчно време ти отделих. Убедил съм се отдавна, че в България мат'ряла не става. Затова избрах да живея в нормална държава с нормален матр'рял.

151

Анонимен

преди 2 години

ВЕЧЕ СЕ РАЗВЯ