25

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

До АнонименАБЕ СКАПАН ЛИБЕРАЛЧО, народ е казал за американците" ДОЙДОХА КАТ АРСЛАНИ И БЕГАХА КАТ ***! Примери бол: Виетнам, Камбоджа, Сирия, Ирак, сега Авганистан и Африка!

24

Анонимен

преди 2 години

До Тома Томов Неверни, "Като гледам на снимката са ударили някакъв сиромах дето си е пренасял покъщнината"--------------------------------------------------------------------------------- Запазена марка. Така правят винаги и навсякъде. В Сирия пиндостанските ВВС няколко години воюваха с Идил като стреляха по болници и багери. А Идил напредваше.

23

Ха!!!!!

преди 2 години

Време сега и Путин и Китай да завземат по нещичко. Защо не и Иран. Тъй де, сега им се е паднало. Докато е пак сенилното спи. Както по времето на О'Байдън.Путин едва ли ще се задоволи само с подаръка СП2 и цените на горивата. А китайците не нахалост купуват шедьоврите на Хънтър за милиони.

22

Анонимен

преди 2 години

Тези които сега стрелят по талибаните да не се чудят ако ги одерат живи.

21

Тома Томов Неверни

преди 2 години

Като гледам на снимката са ударили някакъв сиромах дето си е пренасял покъщнината

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Вярно е, че почти са се изтеглили, но преди окончателно да се изтеглят, ще го натеглят яко на оная ***, за да се откаже от превземане на държавата. Американците пипат много дидадктично и порядъчно в подобни случаи: ако убият американец, останалите изравнят със земята цял град, или едно око, за хиляда очи. Разполагат с технологии от последна генерация и ги използват по предназначение. Нещо напротив? Lol

19

Щирлиц

преди 2 години

А после ще има делчо спасов,все пак маковите полета носят огромна печалба.

18

Анонимен

преди 2 години

До Future Руснаците - крепостни мужици, американците - супермодерни. Интересно къде поставяш себе си в тази класация?

17

Future

преди 2 години

Муджахиддините бяха приятели на Рейгън, който им даде ракетите "Стингър", с които те свалиха 800 хеликоптери на крепостните мужици, в резултат на което мужиците се оттеглиха от Афганистан като наа..кани. Талибаните са ислямисти и никого няма да видят победа. Рано или късно Америка ще ги срази със супер модерните си оръжия. В нета имаше един запис от април 2014 г. , на който се вижда плазмената летяща чиния TR-3B /Astra с ядрен двигател да атакува оръжейни складове на противника лазерно оръдие.

16

Алоу Веселината

преди 2 години

Внимавай какво пишеш, моето момиче...

15

Асан

преди 2 години

Пускайте 1 атомна бомба да не идват тука талибаните :)))

14

SS

преди 2 години

Все едно ! Талибаните ще превземат Афганистан и ще влязат в Кабул.Сащ си позволяват въздушни удъри защото знаят че бунтовниците нямат ПВО.

13

Асан

преди 2 години

Талибаните ше ударят СрАЩ като на 11 септември :)))

12

Асан

преди 2 години

Днеска бурки у Афганистан утре у СрАЩ :)))

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Смъртъ за Байдън евреина! Смъртъ за Тръмп евреина! Смъртъ за Путин евреина ! Смъртъ за Фашистка Германия! Да живее Българо-Френско-Италианската свята Келтска Держава! Да живее Галия Безсмъртна! Да цивее ЕТА!Да живее ИРА! Да живее Животът!

10

Анонимен

преди 2 години

Е нали уж се бяха изтеглили.

9

Анонимен

преди 2 години

сега разбирам защо 2рата световна война са разхвърляли запалими играчки за софийските дечица. за да те считат за човек, не е достатъчно че *** те е родила.

8

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Смъртъ за Турция ! Смъртъ за Изсраел! Китай ще ви върне в kenефа. , от който сте пръкнали. Смъртъ бавна и мъчителна за вас, евреи!

7

бай Дънчо

преди 2 години

Ама сигурно ли е, че са ударили талибаните? Щот' предпочитат обикновенно да пуцат по сватби! Било по сигурно

6

До 8

преди 2 години

Не , булка, по-умен съм от него. И по-вече бия. Да те намеря ли по IP адрес? Няма да се оплакваш после, нали? Не пали с кибрит в сламата, че ...