171

баце

преди 2 години

До АнонименЗема да се съглася с теб. Ако си същият, дето си говорих с него. Види се сменил си ракията и право пишеш - може да е крив кадията, ама право да съди по закона.

170

баце

преди 2 години

И аз так си мисля. Не е достатъчно , че не са министри. Да ги пратят със задача да издирят къде е заровен Мето Илиенски. Достойна задача за такива капацитете от полицейската кариера.

169

Анонимен

преди 2 години

Не може да се трупат дивиденти на гърба на пострадалите от насилието! Трябва да има ясни отговори за образувани досъдебни производства,извършени действия по разследването и колко полицаи са привлечени като обвиняеми по чл.131 и колко техни преки ръководители за престъпления по служба,а това не е подсъдно на Районна прокуратура!

168

Мяу

преди 2 години

Затвор, без съд и присъда!

167

Анонимен

преди 2 години

РЕЗИЛ ГАДЕВ СЕ ИЗЛОЖИ ТОТАЛНО СЪС СЛАВУЦА И СИЕ, МИНИСТРИТЕ МУ ТОТАЛНО ИЗКУКАЛИ- АРХИТЕКТКАТА, ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ, ДАМАДЖАНКОВ, ДРУГИЯТ С БОЛНИЦИТЕ ОНЯ С ОФИСА В БОРДЕЯ И ПРЕХВЪРЛЕНАТА ФИРМА НА КЛОШАР И 1 500 000ЛВ НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ КЪМ НАП И ПОРАДИ ТОЯ ОГРОМЕН ПРОВАЛ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО- НЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- ПОЛИЦАИТЕ БЯХА БИТИ С КАМЪНИ, БУТИЛКИ, ПАВЕТА- ТОВА Е ПРОТЕСТ НА ЧЕРЕПИТЕ А НАРОДА ГИ НЕНАВИЖДА ЗАЩОТО ГО ОБИРАТ И ЗАРАДИ ТЯХ СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ...

166

гост

преди 2 години

В случая е права.

165

ГНУСНИ КАТО ГАДЕВ

преди 2 години

ДОБРЕ Я ВИЖТЕ ТАЯ, РИСТЮ, ДОНЧЕВИЦА- МОРАЛЪТ ИМ Е ИЗПИСАН НА ЛИЦЕТО И В ОГРОМНИТЕ ЧАНТИ.

164

къде са ПАЛАТКИТЕ

преди 2 години

НА ТАЯ ГНУСНА ТЕТКА, МАЙКИТЕ СПРЯХА ДА И ТРЯБВАТ И ГИ МАХНА НАЛИ...

163

Мая-гургулица

преди 2 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

162

Селянинът с колелото

преди 2 години

Най ми е добре у наше село, когато всичките ченгета вият на умрело!

161

Анонимен

преди 2 години

лъ+жкинята Мая

160

Киро Х

преди 2 години

Бойко можеше да я вкара в пандиза тази нещастна дупнишка кокошка, заради далаверите й когато беше към общината в Кюстендил, но не го направи, защото е мека Мара и все иска да е приятел с всички. Е, сега вече си научи урока, надявам се! А иначе Мая е гротеска - адвокатка на мутри и главорези, като братя Галеви, която иска да убеди народа, че се бори срещу мутрите. Фарс!

159

Стиги димки!

преди 2 години

Всичката тая дандания е с цел да се скрият кражбите на служебното правителство! Къде са парите? За какво изхарчихте бюджетния излищък и оставяте хазната на червено?

158

Сатир

преди 2 години

Шепа *** малтретираха милионна София със самочуствие на недосегаеми, богопомазани и предопределени. Вонята по Царя се носеше дълго след като бяха изрити. Настоявам да се извинят за всичко причинено на полицаите. Най крякащите най отпред.

157

реализирана промяна

преди 2 години

Да но синовете на служ. премиер Янев са вече почти министри на 20 г с баснословни заплати и детенцето на Нинова в САЩ с къщичка за 5 млн. за сметка на БГ пенсионери

156

123

преди 2 години

https://youtu.be/lNzsg431htMКадрите са от протестите 2013. Няма разлика в действията на полицията независимо от това кой управлява. Тогава не си спомням да имаше привикване на полицаи в парламента.

155

Инженерка:

преди 2 години

Мая Манолова и Христо Иванов Вие сте проблема с измамнически внушения и Татяна Дончева сшщо- осквернихте демокрацията с измами гадни. Вече никой да не гласува за Вас

154

Анонимен

преди 2 години

Правокаторите на Божков и кариеристи като Манолова, Бабикян, Наджигенов, Христов са виновни не-по малко от тези полицаи.

153

Майора

преди 2 години

Абе Майче защо раздухвате неща , които са пределно ясни още от миналата година! Проведено е разследване , доказано е участието на 4 полицаи , предадени са на съда, какво търсите под "вола" теле и същите ще ви спасят ли , когато недоволството на народа се прехвърли върху вас , че не можете да управлявате и излъгахте избирателите ! Значи според вас полицията трябва да стои мирно и да ви козирува! В коя страна го има?

152

Анонимен

преди 2 години

Майо, свърши се с теб! Всички разбраха що за човек си! Всички ще си понесете наказанията.