398

абсолутно

преди 2 години

!!!

397

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли омръзна да ни хвърляте пясък в очите . Вдигнаха ни цените на всичко и сега ни пеят приспивни песни!Ха сега погнете полицаите та наесен да можем заедно с тях да ви изметем от историята!И дано Борисов да се взли и по зъл от Пиночет да стане!Крайно време е и у нас Пиночет да имаме.

396

Анонимен

преди 2 години

Гьотлабана е нещо като гьотферена ама не точно

395

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри боко мишока? Гербавите, като *** ербапи, като са много, иначе бършат д*тата

394

Боже отърви ни от…

преди 2 години

Христо Иванов същият този който е в тесни контакти с Маджо на групировката СИК, който няма трудов стаж като адвокат и е с отнети права, който е кръгла нула като юрист и от реформи не разбира по-цял измисля политически интриги и лъжи, манипулира от сутрин до вечер по ТВ, сега отново измисля поредната шизофренна лъжа и манипулира както неговите комунистически дядовци и баби участвали в Народният съд. Не само си е наумил да направи. нов Народен съд но и му е платено за това. Бога да ни отурве от него и от всички наследници на комунизма които са жадни за мъст и кръв, а в същност са народни преда

393

Трифон Светославов

преди 2 години

Всички протестиращи, замесени в насилието над полицаи, да се явят веднага в парламента !

392

Анонимен

преди 2 години

въпросната платена протестираща младеж многократно провокираше и нападаше полицаите. След 10 часа вечерта се почваше бой с платените от Черепа агитки - нормално е и някой друг да отнесе боя щом е бил наоколо...

391

лекар

преди 2 години

А Тошко Йорданов дето ни нарече фашисти?Той невинен ли е?Е,сега има имунитет....

390

Анонимен

преди 2 години

сливчо, а нещо за протеста срещу орешарски да кажеш!? там имаше много повече бой по протестиращи, ама не ти изнася!!!

389

неандерталец

преди 2 години

Като не можа за втори път да направи нищо в парламента, започна да отмества темата. Има си съдилища и адвокати, който се чувства пребит, да си подаде жалба.

388

Ех че

преди 2 години

Лице - мер !

387

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА какво "работеше" мутрата ББ и колко убийства станаха, докато той беше начело на МВР?

386

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко хвана комуниста Зюганов, който е набутал Бойко във властта чрез препоръка, ще му бия сто камшика на голо!

385

Анонимен

преди 2 години

Слави много плака за своя приятел Васил Илиев боса на ВИС 2. Васил Илиев беше убит по път за среща с Трифонов в хотел Мираж. Момчетата от ВИС 2 всеки знае какво "работеха". Така, че не на нас тея сапункиии и сериали от филма Един дупчен стинка. Знаем му мурафетите на Слави.

384

Анонимен

преди 2 години

Слави , защо не взе властта? Притиснаха ли те?

383

Анонимен

преди 2 години

До ГЕНЕРАЛ С МОРАЛ..??Това са честни генерали , на едни заплати, а не крадливи калинки, точещи държавни пари и ощетяващи населението и държавата чрез масовите си кражби!

382

Анонимен

преди 2 години

И това го казва човек, който искаше да ликвидира доктор Тодор Цанков защото му поставил диагноза множествена склероза!!!! "Направих си специален патрон за револвера и исках да го изведа край София", пише Трифонов по адрес на доктора в книгата си. Сега се прави на ни лук ял, нито лук мирисал. Баламосва ни ежедневно.

381

Анонимен

преди 2 години

До ГЕНЕРАЛ С МОРАЛ..??Родата се отличи и при друг скандал санирането. Класира се на трето място от всички придворни фирми в цяла България по усвояване на тези грешни пари, където надуването на сметките беше средно 4 пъти, а при най-скромните поне 2-кратно спрямо реалните стойности на топлоизолацията.Голямото източване числеше 1 млрд. лв. От тях 102 млн. лв. усвояват само в първите 2 години саниране фирмите от Кумгейт съпругът на първата братовчедка на депутата Делян Добрев и бившият депутатски съдружник и контрабандист на цигари, с тяхната

380

Анонимен

преди 2 години

Много бързо излезе наяве Кремълския план ! Ама то си беше ясно още преди 3 месеца, че Дългият е Путкинска маша в ръцете на пРезидента !

379

Анонимен

преди 2 години

До ГЕНЕРАЛ С МОРАЛ..??Неговата съпруга пък оглавяваше финансовата дирекция на общината в областния град. Тя е първа братовчедка на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който поради гръмването на скандала Кумгейт напусна миналия парламент.Семействата са толкова близки, че в купените на скандално ниски цени техни софийски жилища придобити са поне 5 пъти под пазарната стойност, които пък влязоха в скандала Апартаментгейт, са си и съседи. Родата се отличи и при друг скандал санирането. Класира се на трето място от всички придворни фирми в цяла България по усвояване на тези грешни пари, къд