70

инж Владова

преди 2 години

ХРИСТО ИВАНОВ ДА СЕ ПРАВИ НА ПРОТЕСТЪР Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- НАСИЛИЯ ПРЕД СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИТЕ.

69

Витанов

преди 2 години

Нямали да пуснеш жалба и за битите жълти жилетки във Франция, за пребитите в Каталуня, Испания...

68

Анонимен

преди 2 години

Раздухването на тази тема е за отклоняване на вниманието от повишаването на цените! Това е истината.Само за няколко месеца тези ще ни докарат до нова Виденова зима!И сега ни занимават с дядови и бабини деветини!

67

Анонимен

преди 2 години

А ние кого да сезираме за повишените цени на тока,парното и горивата.Вдигнаха цените и сега ни занимават с г л у п о с т и !Нас обикновените хора вашите измишльотини не ни интересуват.Ние се опитваме да оцелеем.Децата ни не учат в Хага,като децата и внуците на големците от миналото!Не Борисов-Пиночет искаме.Само той се доказа като антикомунист.

66

Асан

преди 2 години

Сега ли са сети бе Пешо след 1 година :))

65

Анонимен

преди 2 години

В държава, управлявана от мутра, е нормално полицаите да действат като мутри. Дърпат зад ъгъла да не ги гледат как извършват престъплението и 5 екипирани и тренирани мутри пребиват един обикновен беззащитен човек. 30 години нищо не се е променило. Бойко едно добро направи обаче - елиминира конкурентните мутри. Сега главната мутра е той и само него да вкараме в затвора и цялата мутренска действителност рухва. Когато бяха децентрализирани мутрите това беше невъзможно.

64

неизвестен

преди 2 години

Потрес, Това не са полицаи, а мутри в униформи, биещи за удоволствие , а не за да внесат ред. Съд за всички мутри в униформа , злоупотребили с дадената им о обществото власт и за техните покровители и прикриващите престъпленията им.

63

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Много сте елементарни като ги оправдавате, насилие и употреба на сила са различни неща. Всичко е строго регламентирано по закон. На записа се вижда точно неоправдано полицейско насилие -- човекът е с белезници, издърпан зад колоните далеч от демонстрантите, заобиколен от тълпа полицаи, събарят го на земята и един започва да го налага с нещо като палка. Полицаят има право да употреби сила в съвсем друга ситуация.

62

Ники

преди 2 години

Витанов, ляв плъх, не забравяй да добавиш и кадри от т.н. протести, където дрогирани и платени същества замеряха полицаи с бутилки с урина, бомбички и павета, дори ги палеха. Също така не забравяй да добавиш кадри на изтормозените от блокади, бесилки, ковчези и палатки по кръстовища и пътища българи, принудени 1 година да обикалят с часове за да отидат на работа или да приберат децата си от училище. Не забравяй и снимки от побоя над майка с дете от страна на въпросните умнокрасиви платени протес

61

Червен наглец!

преди 2 години

Нали си в Европарламента, много добре знаеш как полицаите в другите държави от ЕС, Русия, Беларус как се отнасят с протестиращите! Но нашите полицаи и техните ръководители бяха прекалено толерантни към вандалите от протестите!

60

антиваксър

преди 2 години

До ss Много е важно и също ще бъдат издирени. Тези наркоманчета бързичко ще изпеят цялата герберастка завера.

59

Боце

преди 2 години

До АнонименГерберски ***.

58

Анонимен

преди 2 години

Институцията на Лубянка 1 в Москва няма ли да информираш или тя не е европейска

57

МАКРОН до ВИТАНОВ

преди 2 години

СЕЗИРАЙ И ЗА ФРАНЦИЯ....... ДАВАМ ГАРАНЦИЯ....

56

balki6 5

преди 2 години

Егаси полицаите , провалиха манифестацоята

55

ss

преди 2 години

А ще сезира ли дето сакаха ги палят? Или това не е важно ! Като стане време за избори и започва цирка ! ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА *** ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАТ ИЛИ ГЛАСУВАТ ЗА ПРОМЯНА !

54

Анонимен

преди 2 години

Петър Витанов щял да сезира европейските институции заради кадрите с насилие. И ще ги трогне! Че то същото такова полицейско насилие има на почти всеки граждански протест против ковид фашизма в Зап. Европа. С мълчаливото одобрение на тези "европейски институции". Да ги сезира, ама най-много да получи - от умрял писмо.

53

House M.D.

преди 2 години

Що бе, неуважаеми другарю Витанов? Точно по ваше време /1944-1990/ милиционерите действаха по същия начин.

52

Анонимен

преди 2 години

Я стига с тези глупост. А тези да не протестираха мирно. Хвърляха, палеха и оскверняваха. А сега ги използват и за политически цели, защото цирка се разтури и Бойко се завръща.

51

Анонимен

преди 2 години

полицията се изложи. можеха да ги понаритат в управлението.. но не издържаха психически на провокациите.