34

ББ

преди 2 години

г-н Байдън е реалист...Държавник....прекалено много деца на САЩ отдадоха живота си за Свободата на...лицемери и предатели!...свърши се...няма повече компромиси...това каза Президента на САЩ...каза или сте ни Приятели...или си стройте потоците на путин...можем без вас...а вие без нас?...3-4 дни!...Бог да пази САЩ!

33

ББ

преди 2 години

хаха в какво се превръщате бре?авганистан е свободна държава...САЩ и Нато 20 г. им помагаха всячески...с въоражение,с обучение...авганистанците,ако искат Свободна държава да си я извоюват...с бягство няма да стане....децата на САЩ няма да умират за никого който не е положил никакви усилия...чака на готово....ЕС...става интересно...Бог да пази САЩ...путин и китай...ама са гранични с талибаните...да играем!!!

32

Мен

преди 2 години

Е те са свикнали двадесет години да се крият по планината. Не разбирам какво са очаквали американците- че видиш ли изведнъж са се отучили да се справят в трудни ситуации. То е доказано, че тези групировки са най-опасните, ама слепотата е голямо нещо. Явно Байдън си мисли, че ще е като в Сърбия (по мой спомен беше той отговорен там).

31

Анонимен

преди 2 години

Нека се избиват сами, вие само поддържайте огъня. 20 години и не можахте да вденете.

30

до 35

преди 2 години

абе ти голем наивник си, какви фронтове бълнуваш, талибаните през всичките години да имали контрол на поне 40% от страната.

29

Ха-ха

преди 2 години

Няма грешка-Байдън изпълнява волята на Сорос да наводни Европа с мигранти!Таман европейските правителства узряха за идеята,че трябва да връщат мигранти и дедо Сорос ги финтира тарикатски.

28

Анонимен

преди 2 години

начин за насочване па бежанска вълна към Германия.Франция..отслабване на ЕС.

27

Анонимен

преди 2 години

излагация или умишлено създаване на бежанска вълна към Европа. До*лни са янките, с всяко действи ръсят отрова около себе си.

26

друг политилог

преди 2 години

Няма грешка, след малка почивка от три четири години отново по машините.

25

Анонимен

преди 2 години

Храбри са американците, спор няма! Сещам се как смело се евакуираха от покрива на посолството по време на виетнамската война. На практика във всички въоръжени конфликти в които са участвали САЩ след втората световна война който не ги е хванал той не ги е лупал

24

ранбо силек

преди 2 години

сега рамбо 4 нови серии но вместо русна ци да цепи талибани с ножа и иглата за шиене. уса нямат една война спечелена освен брус уилис чък норис и стивън сегал на кино, после някой д почиствА след тях

23

Влади

преди 2 години

Не им е за сефте на американците да се изтеглят като бити пед....сти от някоя страна и да изоставят местните си съюзници в ръцете на врага. Справка : Филипините през ВСВ и Южен Виетнам. Особено Виетнам си е ос.иране. Сега и Афганистан. Правят същите грешки като СССР /Русия през 1989/1992. Все заради някакъв слаб президент и объркана външна политика. Поражението на СССР в Афганистан даде сили на ислямистите в целия свят да се борят срещу белите и светските държави. Сега пак ни чакат такива войни

22

Анонимен

преди 2 години

СГРЕШИХА ВСИЧКИ ОТ ВРЕМЕТО НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ ДО ДНЕС С АФГАНИСТАН-ДЪРЖАВА ОТ 16 ПЛЕМЕНА,4 ОФИЦИАЛНИ ЕЗИКА И В НЕПРЕКЪСНАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,ПО-ТОЧНО МЕЖДУПЛЕМЕННА,АКО НЕ ВОДЯТ ВЪНШНА ВОЙНА.ТОГАВА ВСИЧКИ ИМ СТАВАТ ВРАГОВЕ.НЕ СЕ НАУЧИХА И МОНГОЛИ,АНГЛИЧАНИ,РУСНАЦИ, АМЕРИКАНЦИ...НЯМА ДА СЕ НАУЧАТ И СЛЕД ТЯХ!

21

Бонго Бонго

преди 2 години

Според мен Сащ много добре са знаели последиците от тръгването си. Даже е умишлено.Внуши се, че там са заради всичко друго, но не и за демокрацията.Обвиниха ги в насилствено завземане на територията пък и последен повод за атака бе на 11 септември, тоест губи се влиянието им.Или причина за подготовка за намеса в Ч.Море и Ю.Корея.Сега всяка атака срещу талибите, ще има овации на спасители

20

Анонимен

преди 2 години

Това не му е еър форс уан да се кипри в него, това е война. Той кво си мисли, че брадатите ще го чакат да се накипри и напудри?

19

Агент оранге

преди 2 години

Ако вярвате че изтеглянето е без няква умисъл,значи сте по прозди отколкото си мислите че сте!

18

Анонимен

преди 2 години

САЩ изоставиха Афганистан преди Афганистан да са готови напълно и по този начин ги предадоха и позволиха на талибаните да се върнат на власт. Не помня НАТО да са се излагали така. Това е предателство спрямо афганистанците и подигравка с военните ветерани и жертви. 20 години след нахлуването на САЩ, те върнаха Афганистан към състоянието, в което бяха около 11 семтепври. Целия този труд се оказа напразен.

17

Анонимен

преди 2 години

Грешките бяха две - влизането и излизането от Афганистан.

16

Ама

преди 2 години

Тоя освен грешки нещо друго правил ли е ? Ако има нещо правилно, то е остатък от Тръмп !

15

Анонимен

преди 2 години

Не Про Фе Сио Нал Но изтегляне