76

Анонимен

преди 2 години

"Славянин"=талибан

75

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече се бодат, толкова повече ще боледуват!

74

Анонимен

преди 2 години

Горките те, от както обявиха пандемията, тези си стоят кротко като офцичи за стригане в кошарата. Толкова скандали около тази пандемия, протести, обаче при тези тишина. Много хубаво, не е на хубаво.

73

Факт

преди 2 години

Понесе видя какво става в държавите с малко ваксинирани - голям чат от заразените умират, докато в държавите с много ваксинирани, малко от заразените умират

72

Анонимен

преди 2 години

В нета за Канада пише, че 63,7% са напълно ваксинирани, а преди месец са били 38%. И в Канада закъсняха с ваксинирането.

71

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде има и неваксинирани. Дори и 100% от възрастните да са ваксиниран, остават 20% деца, възприемчиви и разпространяващи. Колкото повече са неваксинираните, толкова по-висока е смъртността и толкова повече са натоварени болниците . Даже слепите и глухите го разбраха това, само нашите умни антиваксъри -не!

70

Закономерност

преди 2 години

Е, уж с най-висока ваксинация в света, а са на прага на нова вълна ? Тинтири- минтири са тези ваксини, тези хора не разбраха ли това? И не само в Канада се забелязва огромен брой заболели, Испания, Израел, Франция , преди това Чехия и Унгария. Жалко , че станахме белите опитни мишки.

69

Анонимен

преди 2 години

Ами на рентгените по летищата ваксарите дрънчат! Редно е да ги строят в редица и тия с фалшивите сертификати да ги боднат щото вместо да си отстояват правата се правят на тарикати и си мислят че лъжат системата и чакат друг да се борят против този фашизъм!

68

Анонимен

преди 2 години

До 82Явно си спал, не си чел. Спал си и на лекциите. Е, сега поне го прочете. И това е нещо. Ха ха ха. Бъди здрав и чети по-внимателно. От това може да зависи живота на хората.

67

Анонимен

преди 2 години

До 83,Единственият в истерия си ти!

66

Анонимен

преди 2 години

За тетанус има ваксина , да , и освен но децата се прави и на възрастните през 10 години до края на живота им. Но ако се нараниш, ти правят ***. Това е СЕРУМ. антитела. Ако те ухапе диво животно или бездомно куче ти правят СЕРУМ /антитела/ против бяс. Прочел съм си учебника по инфекциозни болести! Мерси

65

Анонимен

преди 2 години

До 79,Браво, разкри конспирацията, не се боцкай!

64

Анонимен

преди 2 години

Ваксината против дифтерит, тетанус и коклюш е от типа убита ваксина и е задължителна в имунизационния календар на Република България.Прилага се за първична активна имунизация за деца след навършени 2 месеца, за първа реимунизация на 2-годишна възраст и при младежи против тетанус, дифтерия и коклюш.Много знаещите да вземат да прочетат учебника по инфекциозни болести.

63

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри не се ваксинирайте, никой не ви кара! Голямо мрънкане, голямо нещо. Що не се хвърлите от някъде и да се свършва!

62

Анонимен

преди 2 години

Когато си боледувал или ваксиниран срещу морбили не се разболяваш. Ако си боледува от варицела, НЕ се разболяваш повече. Ако си боледувал или ваксиниран срещу паротит не се разболяваш. С едрата шарка е същото. Има много други примери за траен пожизнен имунитет.Така, че до тук със свободните съчинения и оправдания, че другите ваксини и те не действали и за това, дайте да се бодем с каквото ни кажат от вестниците.

61

Анонимен

преди 2 години

Едра шарка е изтрита от лицето на Земята с ваксинирани на цялото население на земята. Не се прави такава ваксина от 1974 г. Ако си ваксиниран срещу морбили или варицела , туберкелоза , пак може да се разболееш.

60

Анонимен

преди 2 години

За тетанус и бяс ти правят серум. Което не е ваксина, а антитела. Пак не знаеш!

59

Анонимен

преди 2 години

До 73В грешка си за ваксините. Ваксините срещу едра шарка, тетанус, морбили и много други те предпазват да не се разболееш. Не познавам леко прекарване на тетанус или бяс. Резултатът е смърт, ако не си ваксиниран. Експерименталните препарати срещу Ковид не действат така, както ни убеждаваха. И това е очаквано и логично, защото вирусът се видоизменя. Не пречат и на тежкото боледуване. Погледни данните от Израел.

58

Анонимен

преди 2 години

Ваксината те предпазва и ако все пак се разболееш , да минеш леко. Няма 100% ефективна ваксина за никаква болест. Едно е да караш 1-2 дни с леко неразположение, друго е да се душиш, да лежиш в болница или да си докараш инфаркт и инсулт или други "приятни " последствия.

57

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът настъпва. Дори и доказателства, че ваксините не работят, не спират абсурда. Новият Нюрнбергския процес наближава. Дано тези, които организират геноцид срещу човечеството, да си получат заслуженото.