30

Време за промяна

преди 2 години

На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят политическият пуберитет на този етап, но друга възможност като че ли няма.

29

ха ха

преди 2 години

Е, по-грубо облъчване в полза на ДБ трудно може да се направи. Герб се държали фантасмагорично. ХА-ХА-ХА...Даже много си мълчат на фона на заобикалящаа ги простащина с претенции-вкл от ИТН, ДБ и ***-особено от Татяна Дончева, която смята, че само тя като особено възвишена може да обижда директно и си въобразява, че го прави много фино и оригинално, а всъщност по нищо не се различава в поведението си от Тошко Африкански-същата наглост и липсва на възпитание, но с малко целофан завита отгоре.

28

Анонимен

преди 2 години

Слафчо Гафчо утече в канала.

27

Анонимен

преди 2 години

Мислели се за ,,играч, който да не може да бъде прескочен при преговори, но не и на водеща сила. ....защото не можели да носят отговорност....,,С други думи клиентелисти. Да изнудват при преговори, за да получават изгоди, без да носят отговорност!?

26

Анонимен

преди 2 години

Правилото, че в политиката трябва да се избира най-малкото зло се доказа за пореден път...

25

Т666

преди 2 години

Всички анализират и преливат от пусто в празно. Какво предлагате вие? Кого? Кой е този от политиците днес, който не е участвал в прехода? Да си внесем отвън ? Или да сложим 15-годишни, те със сигурност не са участвали. Аман от празнодумци, които нищо смислено в живота си не са сътворили.

24

Анонимен

преди 2 години

Само тоягата ще ги накара да започнат да работят в полза на хората.

23

Единствено спасение:

преди 2 години

Еднопосочен билет.Защото:Винаги е било спасение поединично тук.

22

Анонимен

преди 2 години

Трифонов се "самопростреля" в кракът, при това уцели голямата бедрена вена. ДБ са следващите.

21

Този

преди 2 години

Е па ще го повтаряме. Бай Г. Аня, може да стъпи на мотиката, и 1000 пъти да го удари по простата глава, и пак няма да си вземе поука. Та така....

20

отдавна казано

преди 2 години

Един друг злобно се ядеме.

19

Анонимен

преди 2 години

Голяма медийна кампания срещу ИТН. Те са по-черни от дявола, а ДБ е истинската десница, другите 5 чиляка с непроизносимо име на Манолова истинска левица разбираш.

18

Нане

преди 2 години

Аз предлагам повече изобщо да не гласуваме, нека сами си се избират и всички партии да са в парламента...))

17

Анонимен

преди 2 години

Какъв спасител търсите? Хем да е певец, хем да е военен, хем да е мутра. Нема такъв човек, Елвис отдавна умре. Защо не намерите някой имитатор на Елвис и не го изберете за крал на попфолка и на кралство Чалгария?

16

Ами следва БСП

преди 2 години

Честит ви новия Янев, Цар, Бареков, Ганчев или нам кой си пореден спасител...А след всеки СПАСИТЕЛ идва БСП да оправя работата........На никого ли не му прави впечатление, че за около 30 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител - БСП, Спасител - БСП.Сменяме ги като във филма с Тодор Колев роднина - милиционер, роднина милиционер.Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича.... Интересно наблюдение.... Следва БСП

15

3-тия свят сме!

преди 2 години

2 пъти ни освобождаваха руснаците.Какво още?!

14

безработен от И т.н.

преди 2 години

Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ, ГЕРБ и сега с И т.н..... А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително подобре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. С 86 % увеличиха ВСИЧКИТЕ пенсии (не мини и макси като сега)..... Е защо тогава гласувах за ГЕРБ, а сега за И т.н.? Сигурно не съм добре, за да повярвах на две

13

Смърт в България

преди 2 години

България е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ от 2020 за Българи изключение правят само роми, мутри и араби!Това е направено със знанието на Президента, Премиера, Гл. Прокурор, МВР и ДАНС !

12

Мнение

преди 2 години

Трифонов и ИТН не са спасители, тяхната роля е да дестабилизират политическата система и да осигурят тоталитарно, еднолично управление на Радев, те си го признаха най-арогантно!

11

Славчо

преди 2 години

Нищо не е обещавал. Даже предизборна кампания нямаше. Така, че не може да се каже че е избран спасител - просто Друго