64

xaxsasб

преди 2 години

До пияница мистик - евала за писанията, мачкай ги до дупка, те обичат да се чувстват жалки, заради това се и оплакват. Масовият българин е еднооко животно още от Самуилово време. Виждат грозното в другите, но не в себе си. Държавата и ергените ли са виновни, че пушите, живеете под наем и си правите деца треперейки с по 1500 заплата? Хахаха. Исус е казал да си нямаш идоли и да живеем като равни. Е аз съм добър християнин и не гласувам за никого освен за себе си.

63

До пияницата

преди 2 години

Минималната заплата в Перу в момента е около 460$! Така че леко се съмнявам 2017та да е била 550$. Което пак е добре всъщност. Вярно си пияница, но някои неща се проверяват лесно...

62

факт

преди 2 години

политик-айдук

61

6

преди 2 години

Негласуващите са пъстра аудитория.Повечето са отвратени от политическия "елит",който в по-голямата си част само краде.Други искат , но не виждат кого.Трети са объркани , обезверени и овладяни от негативизъм към властта.Много трудно ще се върне , макар и частично,морално-психичната легитимност на органите на тази власт-вакуумът е огромен.Имате силно оръжие-бюлетината!Ако я използвате разумно, нещата ще потръгнат!Има надежда!

60

в тоя

преди 2 години

момент политиците ,,глупеят,, но всички ние ще го отнесем-както винаги.те няма да легнат гладни но ние фукарите да му мислим.БРАВО НА МЛАДИТЕ ВРЕМЕНИ МИНИСТРИ-ТАКИВА ХОРА МОГАТ ДА ПОВЕДЯТ НАРОДА НИ

59

няма да я бъде

преди 2 години

Българина е голям тарикат, дето чака друг да му върши работата!И като не става намразва всичко и всички!

58

Анонимен

преди 2 години

В България нямаме политици на ниво,но когато най-сетне се сдобием с някой на ниво се отказваме от него и му казваме диктатор.Нация от анархисти и антихристи..

57

Анонимен

преди 2 години

Радев и кликата около него в парламента напомнят талибаните дошли с насилие и завзели властта..

56

Анонимен

преди 2 години

Само Бойко има нужния опит и знания да управлява държавата. Другите са аматьори ако им дадем власт ще им трябват поне 4 години за да се научат. Но през това време докато се учат може да вкарат държавата в голяма криза и после да загубят изборите и да не получат втори шанс. А Бойко е в управлението от много години. В пожарната, в МВР, като кмет, и накрая 10 години като премиер. Отделно че има опит и в частния бизнес. Трудно ще му намерят заместник.

55

мандра касичка

преди 2 години

има подготвени и чакат . верно е че има , това са внуците на бкп дето ше ни поведат към светлото бъдеще :)

54

Анонимен

преди 2 години

То негласуващите са предимно осигурили си живота,! ама тоя от де да го знае.Нали трябва да мисли на терен,а не само да бълва шаблоните от института.

53

пияница мистик

преди 2 години

До 64 === Аз си пиша тук, защото съм скучаещ мултимилионер :))) Не работя от 5 години, а не мога по цял ден само да ям, пия и eвa :))) Трябва и да чета новините, понеже телевизия пускам и слушам само музикалните канали, като ми дойде любовницата у нас :))) Все пак съм социално отговорен човек и трябва да знам накъде върви България и колко комун0иди са измрели от старост. Виждам, че намалявате, което е успех все пак де. Преди бяхте повече, сега сте малцинство :)))

52

Анонимен

преди 2 години

Tой Дайнов си го каза сам:искаме хаос и нестабилност.Радев му я осигури.Оттук отговорността е на нашите политически талибани от протестите.

51

Ангелов

преди 2 години

"Според него е необходима поколенческа подмяна, тъй като през последните 12 г. е имало застой".Не съм съгласен. Застоят започна 1944г. Германци, японци,китайци се възпитават вече повече от 1000 години за да станат това което са. Ние как излизаме от застоя- блокираме столицата, замеряме се с яйца, ковчези, бием се с полицията и искаме да си върнем "доброто старо време". Злоба, омраза, агресия и безразличие. Какво всъщност искаме? Май не сме наясно със себе си?

50

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик... Явно ти не си един от тях ... Щом тролиш в тоя скапан форум за стотинки ...

49

пияница мистик

преди 2 години

До 61 === А, и забравих да допълня. Тарикатите не емигрират никъде. Нито в богати и благоустроени държави, нито в бедни. Просто отиват някъде, правят бързи пари и си се прибират в собствената държава :)))

48

пияница мистик

преди 2 години

До 61 === Аз успях в Перу. Всички си мислете, че Южна Америка, латиносите са много изостанали от нас, европейците. Смешното е, че и те така си мислят :))) Всъщност бях там 1 година и достатъчно добре видях и опознах живота им. Минималната им заплата 2017 година беше 550$ на месец. Провери по това време в България колко беше минималната заплата. Мисля че беше 450 лева. И ако работех някаква работа гаранция щях да живя по-добре там, отколкото тук. Но аз бях там за измами де :)))

47

пияница мистик

преди 2 години

Много отдавна съм писал тук, че който чака държавата да му помага да живее добре е ултра T Ъ П комплексар и си заслужава съдбата на *** и ***. Човек ако е тарикат и в Сомалия ще е богат и ще живее добре

46

орлин

преди 2 години

Ква политика бе батеАко не са европейските субсидии и парите от гастербайтерите,ще се сме разпадното общество и ще се избиваме едни други.Хората открито се мразят и не могат да се гледат, псуват се от колите или се карат да паркинг.Само външните пари замазват картината колко сме зле - като икономика и общество.

45

гласувам

преди 2 години

До xaxsasбНе виждам нищо по същността на проблема. Отговорността и културата на всеки човек в обществото. Само дребнаво заяждане и това мислене е също част от проблема.