84

Петър

преди 2 години

Мястото на Демократична България: Иванов, Атанасов и зелена мафия е едно - на бунището на политическата ни история!

83

Фло

преди 2 години

Ето кой ще са следващите на които ще се подмазват. Само че и този път няма да им се отвори парашута. Смешници такива!

82

куку

преди 2 години

Защо не бъде направен от *** при вас ги има в изобилие

81

Пак по опорката?

преди 2 години

До пияница мистик "аз по-голямо статукво от над 100 годишната партия БКП/БСП не виждам" А какво е "статукво"? Чети в тълковният речник: .... "термин в международното право, който изразява съществувало или съществуващо в определен момент фактическо или правно положение или на, е исторически, политически и дипломатически термин, означаващ настоящето, съществуващо състояние на взаимоотношенията".И какво беше статуквото в последните 12 години? Еднолично управление на Бойко. Това ли да пазим?

80

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикСтой си в Перу. Като ти чета коментарите и се радвам, че не си в България. И не говори колко бяха 600 лв. през 1998-2000 год и колко са сега 2000 лв. С колко поскъпнаха цените и каква е сега стойността на парите. И инфлацията е посевместна и не зависи нито от Бойко, Слави, Радев. В цял свят е така. *** опорки.

79

Обективно

преди 2 години

БКП СЕ РАЗЦЕПИ ОЩЕ НАВРЕМЕТО И СЕГА СЕ БОРИЧКАТ КЛАНОВЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ. ТОЧНО КОТО ПРИ ДИАДОХИТЕ НА АЛ. ВЕЛИКИ.

78

Време за промяна

преди 2 години

На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят политическият пуберитет на този етап, но друга възможност като че ли няма.

77

Анонимен

преди 2 години

ДБ и ГЕРБтърябва да намерят път между тях! В един европейски алианс са!

76

Схемата се повтаря

преди 2 години

Дали ще има останали толкова прости ама прос.ти хора да гласуват за ДБ и ИНТ?

75

майко мила

преди 2 години

Тия ще станат ортаци и с дявола,само и само да са депутати!!!

74

да бе,ще вземеш

преди 2 години

До българинЧакай от умрял писмо!Като срещна такива като теб по форумите,и направо губя надежда за България!Ама това е положението,да си жив и здрав!!!

73

Петър

преди 2 години

ДБ биха пристанали на всеки, нищо че говорят обратното, само и само да се домогнат до властта и да вземат големи заплати!

72

пияница мистик

преди 2 години

Ако човека на Маджо се хване на хоро със БСП/ДПС значи извършва ритуално самоубийство на партията си ДБ. И като се говори с модерната напоследък думичка "статукво", аз по-голямо статукво от над 100 годишната партия БКП/БСП не виждам

71

СМЕХ....

преди 2 години

Е,....значи, ЧЕРВЕНОТО СДС/ДБ ЩЕ ПОДКРЕПЯ БКП/БСП.....НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО...Ха,хаха,хаааа

70

българин

преди 2 години

До: номер 79 Знам. Ама ми е забавно да бъзикам ***. Освен това сме длъжни да неутрализираме такива *** да не се подвеждат хората и да им домъчнее за комунистите на Бойко Борисов.Кризисно правителство трябва да има. Да не позволим България да пропадне - Борисов следва принципа "След мен и потоп!"

69

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик ... Как е Тро-о-оля-та-а-а ... Ще изкараме ли поне за един дюнер или пак ще караме на баничка цяла седмица ... ????

68

българин

преди 2 години

До: номер 77 Работя за мафиотите на Бойко. Затова нямам пари. Но като сменим главния прокурор ще ги осъдим и ще си вземем окраденото. Никога не съм имал 2000 лева заплата. А съм магистър по електроника и автоматика и работя по специалността си. А при Сер-гея България беше приета в ЕС. При Раз-Бойко България никъде не я приеха. Освен в някаква "чакалня"!!!

67

СМЕХ....

преди 2 години

Е КАК,БЕ....БОЙКИКЕВ Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РОД...КАК НЕМА ДА ПОДКРЕПЯ, БСП/БКП.....ТО СИ МУ Е В КРЪВТА....

66

Анонимен

преди 2 години

До българин... Остави го тоя илитерат ... Това е *** .... Щом в 7,30 сутринта в събота започва със стабилност и Курвалян ... Заработва стотинки ...

65

Анонимен

преди 2 години

До: 76 Ами нормално е - държавата се чисти от мафията. Не може да оставим мафиотските структури на ГЕРБ сраснали с държавния апарат!!!