270

Мен

преди 2 години

Нищожесва! А ако и цивилнити бяха с бухалки, дали нямаше да е по- различно? Комлексарски ***!!!!!🤬😡🤬😡

269

Анонимен

преди 2 години

Това не са полицаи, а полицайчета - прости момченца и момиченца, некадърни за друга професия, допълнително комплексирани от мижавата заплатка...

268

Андонов

преди 2 години

Тези,, полицай '' са диви песове и трябва да получат отношение като на такива!!!!!

267

@44

преди 2 години

До @44Исках да кажа русата п__ка

266

Анонимен

преди 2 години

IZRОДИ. Задълженията им са да сложат белезници и да ги приберат. Те обаче бият и ритат, получавайки душевен оргазъм. Трябва да бъдат наказани и пребити от тълпата! Един по един.

265

Интересно...

преди 2 години

...ми е Гешев как ще успее да прекрати наказателната процедура и по тези видео кадри. Е те първа ще се види. На мен ми оставя да си взема пуканки и да се наслаждавам на "шоуто". Всеки случай няма да е скучно следващите месеци... много гяонсурат хора напоследък се навъдиха.

264

Анонимен

преди 2 години

на селски мач повече бой отнасят агитките.тея сламени геройчета са направо смешни.

263

Анонимен

преди 2 години

То има и татуирани полицаи ,сега куцу и сакату назначават ,нищо няма да се измени ,и да,се стигне до обвинения ,единия съд че осъди ,другата инстанция че ги освободи

262

Анонимен

преди 2 години

С очите си видях,как полицаите допуснаха татуирани мутри покрай тях, които после хвърляха по тях разни неща. Въобще не ги закачаха. Сред полицаите имаше брадати и татуирани. Какви бяха тези. Защо министрите не са арестувани

261

Анонимен

преди 2 години

Няма оправдание за тези из.роди. Ако някой тях ги е нападал арест и съд. Да биеш обаче вързан човек. Наистина трябва да си из.род. Затова съд за тези,които са им давали заповеди и каскета най,-вече

260

Христос

преди 2 години

Алах. Ама какво има да показват, ние такива кадри сме виждали. Както и грозните действия на протестиращите. А за гласовете на ГЕРБ не се безпокой, ще бъдат повече.

259

Гражданин

преди 2 години

А за грозните нападения на протестиращите срещу полицаите кога ще покажете кадри и ще търсите сметка?

258

анономен

преди 2 години

Пинокио се опитва да си спаси кожата с измислени проблеми)))))))))))))))))

257

анономен

преди 2 години

Наглите напушени купени "протестиращи" от Не България заработили парите си:)))))))))))))) Чудо голямо.А тоновете храна, която изсипаха?

256

Анонимен

преди 2 години

нека извадят и клипове с издевателствата на протестиращите срещу полицаите, а мятането на яйца и развалената риба дето изсипаха ония *** забравяте ли... Депутати отровни и некадърни!

255

Анонимен

преди 2 години

Във връзка с. двата тежки побои над протестиращите: спецпрокурорите и гл.прокурор си затраяха, а съдиите замазаха издевателствата над протестиращите. Премиерът и вицепремиерът на Силовия блок Кр.Каракачанов също си замълчаха.

254

Анонимен

преди 2 години

Мин.Рашков, бихте ли се разбрали със сутрешните и вечерните новинарски TV екипи да пускат този клип в продължение на 1 седмица. Да видят хората как действа родната столична полиция под ръководството на ексмин.ММаринов, Терзийски и най-вече Хаджиев. Първите двама сега са депутати от ГЕРБ, М.Маринов беше първият в листата на София област. А след юлските събития последва още по-голям побой вечерта на 2 септември.

253

Ок

преди 2 години

Сега да дадат и протестиращите с бомбички и палещи слама. А най - добре и хвърлящите павета. Накрая всички упражнили насилие да си получат заслуженото в съда, както протестиращите, така и полицаите, иначе това ще се повтори.

252

факт

преди 2 години

дайте имената на полицаите!

251

Хакер

преди 2 години

Имаме много добри специалисти по монтажни работи