48

Кал-Ел

преди 2 години

До Криптонит Аз съм свободен човек и ще стоя където и колкото си искам, ще пиша каквото реша и ще правя това което ми е кеф. Командвам цялото си време и нямам никакви задължения които са ми неприятни. Ти ходи на работа. Между другото не бях влизал от 6 часа, но ти си гледай на кафе и хвърляй боб, ако ще се почустваш по добре.

47

до 48

преди 2 години

Интересува те шума, защото ти пречи, но не те интересуват изгубените животи, типичен човек без ценности. Ще мине разбира се, всичко минава, въпроса е как ще мине.

46

Анонимен

преди 2 години

До НатовецаВсяка вечер и всяка сутрин пускат новини и статии за ковид в този сайт.Напоследък си мисля че може и ai да ги пише.

45

До 45

преди 2 години

А къде можем да се уверим в правотата ти,че в Исландия и Израел болниците са с ваксинирани ?Кажи ! Дай линк ,дай нещо реално !Защото по BBC съобщиха ,че в Исландия има само трима ( НЕВАКСИНИРАНИ ) в болница !Кажи,защо лъжеш ,човече ?

44

Sci-fi

преди 2 години

Ваксинирайте се льольовци. Вашите кабалистки покровители такова бъдеще са ви предвидили, че ще съжалявате, че сте се родили. Статията ви казва- пречите дори само с това, че дишате, и второ ви се казва, че десетилетие поне напред ще ви дупчат като телетета у месокомбинато. Кой разбрал, разбрал. Да ви имам и науката.

43

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаше такъв медиен шум всичко щеше да мине за няколко месеца и до там.

42

Антиваксарските

преди 2 години

Са социопати ,които само имитират социално поведение и човечност, но реално за тях човешкият живот и здраве са без значение. Да ваксините не са универсалното лекарство за коронавирус, но предпазват 50% - 60% от ваксинираните от заразяване, предпазват от болнично лечение и смърт, облекчават здравните системи и способстват за нормално и адекватно лечение на раково болни, хора на дуализма и други тежки заболявания . На българина му липсва социална култура и обществено поведение.

41

Криптонит

преди 2 години

До 39 КАЛ Ел Леле ти паааак си тук, не се спря цял ден, после съм имал пророчески мисли, че и утре ще си тук, цял работен ден си прекарал тука хахахахахаха бездарниииииик, не мога да повярвам, хората работиха, ти бълваш тука. Хахахахха олеле цял ден

40

Анонимен

преди 2 години

"Няма да хвана или предам вирус, защото съм ваксиниран" - един от митовете който бил развенчан? А сега де? Ми тогава, к'ва е файдата от ползата от тез ваксини? А??? Нямало било да се стигнело до болница? Аре бе??? Ми в Израел??? Ми в Исландия??? Там болниците са изпълнени с ваксинирани! ТЪЖНО...АВсъщност, науката казва, че има четири мутации във спайк протеина - срещу който са изработени ваксините! Явно вирусът ги избягва успешно!

39

Анонимен

преди 2 години

До 38 Иаме досто общо с талибаните. Дели ни малко растояние, много култура и религия, но гена е един и същ. От кога талибан е обида? Я виж как спукаха всички от бой и си върнаха държавата за дни.

38

До 37

преди 2 години

Значи като влезеш в статистиката-хоспитализиран ваксиниран, никой няма да вярва. Щото знаем, че сте мошеници.

37

Анонимен

преди 2 години

Това не са митове - това което сте напили в статията са истините,Той и Мангъров ги е говорил 1000 пъти.

36

Натовеца

преди 2 години

Баси плоската пропаганда ....

35

Живко от Варна

преди 2 години

България и света трябва да се променят към добро и към любов, а не война ! Трябва всички да си променим животите и да ни е добре взаимно ! Щом като ни е даден живот, значи трябва да се живее ! Моля ви помогнете ми да съм във властта !

34

Кал-Ел

преди 2 години

"Сега знаем, че Covid е предимно във въздуха и се разпространява от хора, които дишат, говорят, викат и пеят ..." Шокиращо! До преди 2 години на това му казвахме мъртви клетки - прах. Сега знаем, че планетата ще умре от прахоляка. Някой е гледал Интерстелар и не го е разбрал.

33

Анонимен

преди 2 години

Официално :Талибаните забраниха ваксините .Дали е случайно ,че те ги забраняват,а цялата цивилизация и развит свят протегна ръка към тях,медицината и науката.Като гледам повечето българи са като талибаните .И нищо чудно няма в това.Мъдрите хора са казали" какъвто народа,такава и държавата ".

32

Антон

преди 2 години

Поредния бълвоч имащ за цел да направи реклама на ваксините и да накара хората да се ваксинират. Не няма да се ваксинирам и няма да го направя. В случай че направите живота ми изключителко труден, като неваксиниран, има доволно количество лекари, които срещу финансова стимулация, ще ме ваксинират, изхвърляйки течността в канала. Но ще си имам картонче. А може и да съм го направил вече. Кой знае?

31

до 33

преди 2 години

Така е страха е нещо ужасно, за вируса не ти пука, но истински те тресе страха, заложник на едно първично чувство, защото си първичен човек без разбирания. Тъжно ми е за хора като теб, но има прекрасни психолози, наистина можеш да си повече от това което си сега. Не бъди заложник на самия себе си!

30

Анонимен

преди 2 години

в действителност истината е точно обратната.Аз винаги като слушам евро либералните медии обръщам наопаки и и правдата излиза.Така ,че колкото и да се пъ.нат лъжливите продажници истината е една -Никога няма да се ваксинирам!

29

Не сме съгласни

преди 2 години

Оо, сега дочетох до края статията и разбрах, че всъщност статията е с информативна цел - информира ни, че вълните и пЛандемията ще продължат години.