88

Анонимен

преди 2 години

Ще се радвам когато маргиналите без маски в магазините почнат да пукат като въшшки.

87

7

преди 2 години

По тая логика може да имате още 300 вируса, но нали нямате симптоми и заразявате наред.Какви са тия болести без симптоми, аз досега на лекар съм ходила като съм имала симптоми за нещо и лекарите спрямо симптомите са разбирали какво ми е.Кви са тия вируси без симптоми и не знам си какво, една чиста глупост.Че даже ще ме изкарват заразна като се чувствам добре, само и само да си пробутат тъпите ваксини.

86

Анонимен

преди 2 години

Заклетите фенове на ИТН налазиха коментарите. По спуснати отгоре указания се занимават само с интриги, обиждат на психично разстройство, говорят за цикли при жените и т.н. Абе вие сте по-зле дори от русофилите, бе.

85

Кал-Ел

преди 2 години

До Криптонит Не можеш, това зависи от хората преди теб. Не мога да ти помогна, питай баща си и дядо си.

84

Анонимен

преди 2 години

До 94 Тотал щета си, честно! Ама все пак ме интересува кво прави жена ти, че ти висиш в сайта? Като ще си говорим не по темата, нека поне да е интересно.

83

Криптонит

преди 2 години

Ами то тука те научихме, като по ЦЯЛ ден си тук, влизам и Кал-Ел писал, отварям някоя статия, писал преди 2 час, а казва че не е влизал от 6 часа (не знам кой лъже хахахах). Искам и аз да знам как седиш тук и не работиш и имаш пари, искам да мога същото, като ми кажат децата хайде да ходим на каяци на язовира и аз да кажа отиваме имам пари като КАл Ел, на който му плащат да пише в днес.бг

82

Кал-Ел

преди 2 години

"Знаем, че сте един и същи човек" Знаем, че "знаете". Колко човека сте в офиса на лъжата? Наистина ли си помисли, че си пиша сам? Имаш обсесивно компулсивно разстройсто, освен всичко друго. :)) Стана весело. Днес ще спиш като умрял, заради злобата ...или утре в киното.

81

До 87 менталност ел

преди 2 години

Социопатията ти ескалира ! Потърси помощ. Вярно е ,че социологията е не лечима, но с подходящите медикаменти се държи под контрол.

80

До Кал Ел 90

преди 2 години

И до Кал Ел 91 Знаем, че сте един и същи човек. Не ми плащат за това, имам истинска работа, но са ми смешни такива като теб дето не работят и седят по ЦЯЛ ден в днес.бг и казват че са свободни, цял ден без работа и това до кога?

79

Анонимен

преди 2 години

Плащат ми , защото ходя на работа. Не като теб!

78

Анонимен

преди 2 години

Криптоните, къв ти е проблема пък на теб? Имаш ли нещо смислено да кажеш по темата или не? Жена ти да не в цикъл, та си се скатал да се намираш на приказки в тоя сайт?

77

Кал-Ел

преди 2 години

До 89. Поне имаме теории, а вие вярвате в измислени вируси. Е, ти не вярваш, плащат ти да драскаш.

76

Анонимен

преди 2 години

Нека да оставим неграмотните антиваксъри се надъхват един друг. Освирепяват от всяко доказателство против шизофренните им теории. Нито ще повлияят на решението на умните и образованите, нито ще станат по-ингелигентни или по-здрави. Тя природата достатъчно ги е ощетила.

75

Криптонит

преди 2 години

Много ме плаши човек, които ме тряска в хралупата (това трябва да сложна фраза, така ли?). хахахаххаха нямам тактика, утре ще стана, ще направя кафе на жена ми и ще отидем на работа, после сме на кино, а ти тук с несменен ник, уха още повече се уплаших, screen time 48 часа, без мозък и ретини.

74

Анонимен

преди 2 години

Ко речи тоз? Ко? Ваксинацията давала по-добър имунитет от преболедуването!?! Хахахахахаха Баах ти и ИКСПЕРТИТИ !!!!!

73

Кал-Ел

преди 2 години

До Криптонит. Направо те разтресе злобата, грозен бедняк. Какво бюро по труда? Наистина се вживя прекалено. Много си неосъществен и озлобен, типичен уморен общак. Разбра ли защо си роб - защото не можеш да си представиш и никога няма да повярваш, че има хора на които не им се налага да работят. Много съм паднал, щом общувам с такива като теб. Наистина си получаваш игнора. Заяждай се с някой на обекта.

72

Sci-fi

преди 2 години

Малко за туфлеците ваксъри- подигравате се, че това с безплодието били глупости. Кой ви каза, че вие ваксинираните ще сте безплодни? След като могат да накарат тялото ви да произвежда патогенния спайк протеин, значи могат да направят и децата които ви се родят да са безплодни. Пример са Монсанто с техните семена, от тях имате продукция, а от нея също ще изкарате нови семена, но от новите семена ще получите един по-гоуем. Ако не вярвате поинтересувайте се.

71

Криптонит

преди 2 години

А от нашите данъци получаваш пари за да си цял ден тука, бюрото по труда ти плаща за да висиш цял ден тук, роб съм така е- на теб, за да седиш тук и да не се развиваш като човек, можеш много повече, казвам ти, ако ти трябва помощ, мога да ти намеря работа. Развивай се, един живот живеем, давай да сме истински свободни. А не по цял ден да си губиш времето тук. ЦЯЛ ДЕН бе човек, стегни се

70

Мхм

преди 2 години

Жалко, че от утре Кал Ел ще има друг псевдоним, но простотата ще лъсне дори Джор-Ел да се казва.

69

Криптонит

преди 2 години

Доста хора са по-богати от мен материално, но не се нареждаш в спектъра на интелектуално и морално богатство което нося в себе си. Отговаряй за последно на мен, но и утре ще си тук, и след утре. DMS за Кал Ел за нова клавиатура и успокоителни, че в момента е на 5 кафета и на screen time 20 часа, синята светлина съсипва мозъка, ЦЯЛ ден седиш тук