128

Ха-ха!

преди 2 години

До неантиваксър: О, Колежке! Не й отива на една дама да псува като докер. ;-) Пък и е признак на слабост в спора. Когато свършат аргументите, загубилите в диспута почват да псуват. Лека нощ, миличка!

127

неантиваксър

преди 2 години

Лека нощ! Е.. б... и си майката.Може би, колега, съм го написала, за да помогна на някого. Не ви ли хрумна? :) Май не. :)

126

Ха-ха!

преди 2 години

До неантиваксър: Добре бе, колежке! Хубаво си се набола - твоя си работа. Само че ваксърите сте като ЛГБТ активистите - никой не ще да знае какво правите в спалнята, но вие много държите да ни го обявите, а после се сърдите за дето не ви ръкопляскаме. БРАВО! А сега - лека нощ!

125

антиваксър

преди 2 години

До неантиваксър А Вашите мама, тате и баба тро.ло.ве ли бяха, та са Ви научили на това :) Много е мъдро да си, като всички - това е стадният принцип. Даже има клипчета как цяло стадо овце се хвърлят в морето и се издавят, защото са много мъдри :)

124

неантиваксър

преди 2 години

до Опс:Когато се разболее от ваксината, Вие уважаеми, ще сте си отишли от цироза.Наздраве!

123

Ха-ха!

преди 2 години

До Хахо: Радвам се, че има и логично мислещи хора тук. Браво!

122

неантиваксър

преди 2 години

До по-долу:Да, само че ваксини те с които ни предлагат да се боцкаме са като на страните с висок стандарт, нали? Значи те там им вярват, а ние умните с мизерия стандарт "мислим".Боледувах го, бях в болница, едва не умрях и след 3-те задължителни месеца се набодох. Може да не помогне, но може и да не умра следващият път. Освен това наистина съм ЛЕКАРКА.Айде мислете сега.

121

големи лъжи

преди 2 години

Първата голяма лъжа е, че естественния имунитет е по-нестабилен и слаб от тоя на ваксините.Втората лъжа е ,че децата се разболяват и го изкарват тежко и даже имат дълъг Ковид-всички данни говорят обратното.Няма никакви сериозни проучвания,че безсимптомните заразяват,точно обратното.Голяма лъжа е ,че естественния имунитет не работи ,тогава как така се получава,че децата го изкарват леко.

120

Криптонит

преди 2 години

Пааааааак ли си тууууук, няма какво да ти го снимам, има лични данни на него, номера на сертификата ми започва с 01/BG/EKA...............#1, завършен имонизационен цикъл на 27.01.2021. Лягам че утре съм на работа :*

119

Опс

преди 2 години

До неантиваксър: Е, като почнете да се разболяват от ваксините след някоя и друга година, друга песен ще запеете за статуквото. Айде, наздраве!

118

антиваксър

преди 2 години

До неантиваксър 133 Прозорецът на Овертон, драги. Тези препарати изобщо не са ваксини. Нарекоха ги така, за да получат по-лесно разрешение за употреба и за да заблуждават хората, че са напълно идентични с ваксините, за които знаем, че вършат работа.

117

Ха-ха!

преди 2 години

До неантиваксър: Очевидно в страните с висок стандарт са по-послушни и вярват на правителствата си, и затова не мислят, когато ги помолят да се ваксинират, а просто изпълняват. Ние пък не вярваме на нашите власти, мислим преди да се подчиним и колкото повече мислим, толкова по- не щем да се бодем с тия потенциално опасни "ваксини". Значи - разликата е в мисленето. Мисля - значи съществувам. Не мисля - може и да не просъществувам. Даммммм...

116

неантиваксър

преди 2 години

Колкото по-***, неук и неусоял в живота е един човек, толкова повече скача срещу статуквото. Като му уври главата разбира колко е мъдро да си като всички и да правиш това, на което са те учили мама, тате, дядо и баба.

115

антиваксър

преди 2 години

До До 123 То и за Израел непрекъснато излизат информации, че болниците се пълнят с ваксинирани, ама продължавате да лъжете хората. Който има пари, той си плаща и си поръчва каквото иска научно изглеждащо измамно изследване. А фармафията има пари.

114

Ха-ха!

преди 2 години

И между другото, нека някой много, ама много умен пичага да ми обясни защо да си насилвам имунитета с ваксини, след като първия път, когато - както писах малко по-долу - изкарах хремата мноооого леко - нямах ни едно-едничко антитяло, а почти не я усетих тая шитня. А сега имам някакви антитела, имунната ми система помни как се произвеждат и затова много бързо ще ми избачка нови, обаче пак ме плашат, че ако не се набоцкам с тия пикни, мнооого лошо ми се пише.

113

неантиваксър

преди 2 години

Едно е да си против насилственото имунизиране с ваксина, чиито свойства и недостатъци тепърва ше се изясняват, друго е тъпоумното отричане на всичко, което не разбираш и вярването в абсурдности, които повтаряш, защото те е мързяло да си учиш уроците в училище.Най-много ваксинирани има в държавите с най-висок стандарт. Айде помислете върху това.

112

До 123

преди 2 години

Тц, не си защитен . Преди няколко дни излезе публикация в " Natural " от изследвания на вирусолози от университета в Глазгоу, която доказва ,че вариант делта унищожава изградения имунитет изграден при преболедувалите другите варианти на ковид.

111

антиваксър

преди 2 години

До неантиваксър Може да не се мери в абсолютни числа, но може да се прецени дали е висок, за разлика от здрав. Как се мери здрав ли е човек? Какво му е абсолютното число :) Още повече, че здрави ги водят, защото нямат информация в системата да са болни, а това може просто да значи, че са неосигурени здравно. Аутопсия трябва да се направи, ама не им правят. Случайно.

110

Ха-ха!

преди 2 години

Абе то и аз не съм антиваксър, защото по принцип съм си слагал всички задължителни и още един куп незадължителни ваксини, пък и на това отгоре съм и лекар - патолог, та ми е ясно това-онова - кой, как и от какво умира, ОБАЧЕ няма да си сложа точно пък от тия т.нар. ваксини. Ще попитате защо? Ами защото нещо не ми вдъхват доверие. Защото ги претупаха на бързо, не ги тестваха достатъчно и на на последно място - защото ме карат насила. А! И защото вече я изкарах глупавата хрема без никакви проблеми

109

неантиваксър

преди 2 години

*** си премери имунитета. ха ха ха