15

Анонимен

преди 2 години

Совите не са това, което са.

14

Анонимен

преди 2 години

Ей голямо плюене! Някой от плювците дава ли си сметка, че един от малкото други носители на същата награда е Джулиан Барнс? Или това не им говори нищо ?

13

начинаеща поетеса

преди 2 години

ГOTE днес рожденик си ти, но уви но уви в кабинета началнически вече не си . Но не тъжи с УЗО наздравица вдигни и приятелите прегърни. След 3 години пенсионер ще бъдещ пенсията ще ти върви, бизнеса в Халкидики си стои. Я дай усмивка изпрати. И на Калоян звъни почерпка му прати нищо, че в твоя кабинет купоните вече той върти. На 47 ставаш ти, а младежа в теб още гори. И помни на село най обичан си, бостана обери , съселяните си почерпи НЕ НИ ЗАБРАВЯЙ НИВГА ТИ .

12

пеперудка

преди 2 години

БРАВО!

11

дедо Ташунко

преди 2 години

Много е скучен този Гошо. В първата си книга е написал доста гадости. Нищо не ме грабва от него. И втората му жена го е напуснала, не се търпи такова чудо невиждано. Не го познавам, може и да не съм прав.

10

Анонимен

преди 2 години

Проблемът при Гошо е че хич не разбира историята.Стефан Цанев 2.Влече го само парата около литературата. Незнам кой е по-гаден от двамцата.Стефан ,за да стане писател предаде Марков.Гошо е бездарен злобен чичка,той даже няма кой да предаде,защото няма и приятели..

9

Анонимен

преди 2 години

Всички тук, които са вдигнали копито, да хейтват, са бездарни, старомодни завиствици.

8

Словянин

преди 2 години

Лъжеписател. Подражател на западната мода.

7

До 2

преди 2 години

Не само ти,никой нито тук, нито на запад разбират глупостите на Гошо Г.Целта на такива автори е именно потапянето на литературата в безмислени словоблудства.Унищоженето на истинския приключенски разказ с морален смисъл-това е идеята на днешния социалистически псевдолитературен свят.Затова Гошо ще бъде награждаван ,защото върши тази *** работа на мафията.Плащат му като на убийците чрез тия награди,а той се готви за следващия удар!

6

Анонимен

преди 2 години

Тия награди убиха литературата.

5

Анонимен

преди 2 години

Поредният търговец в храма на литературата!

4

Анонимен

преди 2 години

Мафията на Сорос не спира да награждава своите!

3

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Нека да ги награждават...колегите ,че да идва и...нашия ред.Наградата като материална стойност се равнява на 26 хил.и 300 лева по сегашен курс на кроната,не е лошо,да си ги харчи със...здраве.

2

Анонимeн

преди 2 години

Взех си първата му прехвалена книга. Напънах се 40 стр. нищо не рабрах. Само алегории синволики и т.н. Препоръчайте нещо, явно за малко по *** като мен. Не чета научни трудове всеки ден, ама съм прочел доста книги, Признавам с неговото творчество леко се затруднявам и не ме влече.

1

Анонимен

преди 2 години

А!Зъбчо изскочи от някъде,а къде е Ушко?Пак ги е подгонил Козела.